ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Στοίχημα με ασιατικά κι ευρωπαϊκά... σεντόνια

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Στοίχημα με ασιατικά κι ευρωπαϊκά... σεντόνια

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Στοίχημα με ασιατικά κι ευρωπαϊκά... σεντόνια

LIVE BETTING 24/7!

Προγνωστικά σνούκερ: Στο κυνήγι του 2.00

Προγνωστικά σνούκερ: Στο κυνήγι του 2.00

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Τετάρτης με Champions League και Eurovision έως 4.33

προγνωστικά στοιχήματος

Γκολ και ειδικά με αξία στο Ντόρτμουντ

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Χτυπάει μέσα στη ρακέτα

σημείο ημέρας.

Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Το τελευταίο «χαρτί» της Μπασκόνια!

Το τελευταίο «χαρτί» της Μπασκόνια!

προγνωστικά

Ειδικό με αξία στο 1.95 στη Βεστφαλία

Eurovision 2024

Eurovision 2024: Η Μαρίνα και το… τυράκι του 2ου ημιτελικού

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (1/5)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (1/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Στοίχημα με ασιατικά κι ευρωπαϊκά… σεντόνια

Προγνωστικά

Προγνωστικά σε AFC Champions League και... κανονικό Champions League από τον #Psyradios σε αποδόσεις έως 3.00.

Χαιρετώ άπαντες. Η Παρασκευή κύλησε μάλλον τυχερά, αφού τα ματς στη Zweite μας στέρησαν πάλι για ένα γκολ το τριπλασιασμό της δυάδας, ενώ ο Ουζούν δεν ήταν καν στην αποστολή της Νυρεμβέργης, εξαιτίας ενός προβλήματος της τελευταίας στιγμής, με το ποντάρισμα να επιστρέφεται. Ευτυχώς όμως ο παικταράς ο Σάντσο έκανε το χρέος του, ερχόμενος παρακαλώ από τον πάγκο στο 88’, και ένα λεπτό αργότερα έκανε τη τελική που χρειαζόμασταν για να επιβεβαιωθεί το bet builder  στα προγνωστικά και αφού η Ντόρτμουντ είχε σκοράρει και στα δύο ημίχρονα.

Αυτές οι δύο επιλογές επέφεραν εν τέλει ένα πολύ καλό κέρδος για τη στήλη, οπότε πάμε να ξεκινήσουμε δυνατά τη νέα αγωνιστική εβδομάδα με προγνωστικά από το Champions League, τόσο στην Ευρώπη αλλά και στην Ασία, το οποίο επιστρέφει με τα πρώτα νοκ άουτ ματς.

Στοίχημα με ασιατικά κι ευρωπαϊκά... σεντόνια

Ξεκίνημα στο AFC Champions League με ερωτηματικά

Νωρίς το μεσημέρι στην Κίνα, η Σατόνγκ υποδέχεται τους Ιάπωνες της Καβασάκι. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους, καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις αμφότερων στις λίγκες τους ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα. Οι Κινέζοι προκρίθηκαν σχετικά άνετα από τον όμιλο, έχασαν όμως πολλούς από τους πρωτεργάτες της περσινής της πορείας με κυριότερη αυτή του Φελαϊνί, ο οποίος κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Κινήθηκε αρκετά ζωηρά όμως στο μεταγραφικό παράθυρο, φέρνοντας στην ομάδα τους Ζέκα και Κασαϊσβίλι, δύο παίκτες με εμπειρία και ποιότητα από τη Κορέα και τη K1.

Η ποιότητα της Καβασάκι είναι δεδομένη, όπως και η εμπειρία της στο θεσμό. Έκανε πλάκα στον όμιλο κατακτώντας με ευκολία την πρώτη θέση, ενίσχυσε τη βραζιλιάνικη παροικία της, αποκτώντας τρεις ακόμα παίκτες και σήμερα θέλει να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης που θα της δώσει και ψυχολογία για την έναρξη της J League.

Κακά τα ψέματα έχει περάσει αρκετός καιρός που η ομάδα του κόουτς Ονίκι έπαιζε κυριαρχικό ποδόσφαιρο σαρώνοντας τους εγχώριους και διεθνείς τίτλους. Παρόλα αυτά δύσκολα θα χάσει τη πρόκριση, όταν μάλιστα ακολουθεί και η ρεβάνς στην έδρα της. Οι Κινέζοι δεν παίζουν άμυνα, επιθετικά όμως εχουν αρκετή ποιότητα. Αν και αρχή της σεζόν περιμένω να δούμε γκολ εκατέρωθεν, σε ένα ανοικτό ματς.

Προγνωστικά: Το βράδυ τα σπουδαία

Δύο οι αναμετρήσεις στη πρώτη φάση των νοκ άουτ ματς στο Champions League της ηπείρου μας, ένα είναι αυτό που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά απόψε. Η Λειψία υποδέχεται τη Ρεάλ στη Γερμανία και νομίζω, ότι θα δούμε ένα ανοικτό και αμφίρροπο ματς. Οι Γερμανοί δεν κάνουν τη καλύτερη σεζόν τους εγχώρια, θα παλέψουν μέχρι τέλους για την τετράδα και τη συμμετοχή στη κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και την επόμενη σεζόν. Παρόλα αυτά, στο ζευγάρωμα με τη πολυνίκη του θεσμού θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό.

Οι Μαδριλένοι έρχονται κουβαλώντας εξαιρετική παράδοση απέναντι σε γερμανικές ομάδες, από τις οποίες δεν έχουν αποκλειστεί από το 2013, ενώ έχουν μόλις  μία ήττα στα τελευταία 15 ματς εναντίον τους, αυτή πέρσι στη φάση των ομίλων εναντίον της αποψινής της αντιπάλου. Η «βασίλισσα» κάνει πλάκα στο ισπανικό πρωτάθλημα φέτος μην έχοντας αντίπαλο, ταλανίζεται όμως από τραυματισμούς, κάτι που αναγκάζει τον Αντσελότι να κάνει αλχημείες κυρίως στην άμυνά του. Μάλιστα απόψε θα στερηθεί και τις υπηρεσίες του κομβικού Μπέλινχαμ.

Δεν θα μπω καν σε λογική σημείου, αν και το διπλό της Ρεάλ σε αυτές τις αποδόσεις δεν το βρίσκεις και κάθε μέρα. Θα μείνω στα γκολ, καθώς βλέπω, να σημειώνονται και στις δύο πλευρές και θα στηριχθώ στους κύριους εκφραστές της επίθεσης των δύο ομάδων, για να συνθέσω ένα καλοπληρωμένο bet builder.

Σούπερ τριπλή προσφορά* για όλο το 2024!

Combo
12:00
Σατόνγκ - Καβασάκι
X2 & goal/goal & over 6,5 κόρνερ
2.60
BET: 10 units
Combo
22:00
Λειψία - Ρεάλ Μαδρίτης
Goal/goal & Οπέντα over 0,5 σουτ στην εστία & Βινίσιους over 0,5 σουτ στην εστία
3.00
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις