ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Πληθώρα τερμάτων σε Ασία και Γερμανία

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Πληθώρα τερμάτων σε Ασία και Γερμανία

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Πληθώρα τερμάτων σε Ασία και Γερμανία

LIVE BETTING 24/7!

Προγνωστικά σνούκερ: Στο κυνήγι του 2.00

Προγνωστικά σνούκερ: Στο κυνήγι του 2.00

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Τετάρτης με Champions League και Eurovision έως 4.33

προγνωστικά στοιχήματος

Γκολ και ειδικά με αξία στο Ντόρτμουντ

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Χτυπάει μέσα στη ρακέτα

σημείο ημέρας.

Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Το τελευταίο «χαρτί» της Μπασκόνια!

Το τελευταίο «χαρτί» της Μπασκόνια!

προγνωστικά

Ειδικό με αξία στο 1.95 στη Βεστφαλία

Eurovision 2024

Eurovision 2024: Η Μαρίνα και το… τυράκι του 2ου ημιτελικού

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (1/5)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (1/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Πληθώρα τερμάτων σε Ασία και Γερμανία

προγνωστικά

Επιλογές σε Ασιατικό Κύπελλο Εθνών, Bundesliga και Zweite Liga για τον #Psyradios, με αποδόσεις έως 4.55.

Καλό μήνα σε όλες και όλους. Με οριακές απώλειες κλείσαμε τον Γενάρη και τη στήλη της Τετάρτης. Η νίκη της Ιαπωνίας με το αμφίτερμα ήταν αρκετή για να καλύψει τις αστοχίες στα ματς του Ιράν και της Χέρτα. 

Πληθώρα τερμάτων σε Ασία και Γερμανία

Σήμερα το μενού έχει ματσάρες στο Κατάρ και τη προημιτελική φάση στο Κύπελλο Ασίας αλλά και αγωνιστική κίνηση στη Γερμανία με δύο παιχνίδια στη Zweite και την επικίνδυνη έξοδο της Ντόρτμουντ στη Χάιντενχαϊμ, οπότε πάμε ευθύς να μπούμε με το δεξί στο Φλεβάρη με τα προγνωστικά μας.  

Προγνωστικά: Ομάδες με όλη τη σημασία της λέξεως  

Τατζικιστάν – Ιορδανία: Η αλήθεια είναι ότι εξεπλάγην με τη μέχρι πορεία και των δύο ομάδων στο φετινό τουρνουά. Οι Τατζίκοι έχουν κάνει φοβερά ποδοσφαιρικά βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια, επιβεβαιώνοντας τα στην ουσία με τη παρθενική τους εμφάνιση και πορεία στο θεσμό και με μια θέση ανάμεσα στις οκτώ καλύτερες της ηπείρου. Η Ιορδανία από την άλλη κατάφερε να κάνει τρομερή εμφάνιση αποκλείοντας τους Ιρακινούς με ανατροπή στα τελευταία λεπτά του αγώνα στη προηγούμενη φάση και αφού είχε προκριθεί ως καλύτερη τρίτη, όπως άλλωστε και η σημερινή της αντίπαλος. Μικρές διαφορές των δύο ομάδων, θα είναι αμφίρροπο το ματς. Δίνω μικρό προβάδισμα στους Ιορδανούς, καθώς διαθέτουν μονάδες με παρουσία σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, όπως ο Αλ Ταμάρι της Μονπελιέ, οι οποίοι με τη ποιότητά τους μπορεί να καθορίσουν τη τύχη του ματς, εάν αυτό  ξεφύγει από την ισοπαλία. 

Πρόωρος τελικός και για τους δύο  

Αυστραλία – Νότια Κορέα: Επανάληψη του τελικού το 2015, εκεί που οι Αυστραλοί κέρδισαν το τρόπαιο στη παράταση ή εκδίκηση και πρόκριση για τη παρέα του Σον; Πρόσφατα έγραφα, ότι συνειδητά οι Κορεάτες διάλεξαν το δύσκολο δρόμο προς το τελικό, προκειμένου να αποφύγουν τους Ιάπωνες, όπως άλλωστε αποδείχθηκε με τη αγχωτική πρόκριση στα πέναλτι εναντίον της Σαουδικής Αραβίας. Και μπορεί η παρουσία του Κιμ της Μπάγερν να συμμάζεψε την άμυνα τους, αλλά και πάλι το γκολάκι τους το δέχθηκαν, επιβεβαιώνοντας σε άλλο ένα ματς το αμφίτερμα. Κάτι παρόμοιο βλέπω να γίνεται και σήμερα και μάλιστα με τον ίδιο επεισοδιακό τρόπο. Οι Αυστραλοί διαθέτουν εξαιρετική άμυνα, παίκτες μεσοεπιθετικά με εμπειρία και παραστάσεις από τα κορυφαία πρωταθλήματα και κυρίως είναι πιο  ξεκούραστοι παίζοντας δυο εικοσιτετράωρα νωρίτερα από τους σημερινούς τους αντιπάλους. Η ομάδα του Κλίνσμαν λοιπόν θα πρέπει να ανέβει εκ νέου ένα Γολγοθά, αφού οι Αυστραλοί είναι απόλυτα κυνική ομάδα και δεν συγχωρούν τα λάθη του αντιπάλου. Ξεκινάμε λοιπόν από 1-1 και βλέπω να μένουμε εκεί και πέραν της κανονικής διάρκειας. 

Προγνωστικά: Η καθιερωμένη δυάδα από τη Zweite  

Την προηγούμενη εβδομάδα μας την έκαναν τα ματς και χάθηκε ο τριπλασιασμός εντελώς άδικα. Αυτή την εβδομάδα η επιλογή θα παραμείνει η ίδια, καθώς και τα δύο ματς που ανοίγουν την αυλαία της 20ης αγωνιστικής στη Zweite μοιάζουν ιδανικά για γκολ και θέαμα.  

Η Καρλσρούη από τη στιγμή που πήρε μπρος αρχές Δεκέμβρη παραμένει αήττητη σε επτά συναπτά ματς μοιράζοντας αδιακρίτως γκολ στις αντίπαλες άμυνες. Τελευταίο της θύμα το Αμβούργο που μάζεψε τέσσερις φορές τη μπάλα από τα δίχτυα του. Απέναντι στη Βίσμπαντεν έχει κακή παράδοση με ήττες στα τελευταία ματς μεταξύ τους, οπότε θα αποφύγω οποιοδήποτε σημείο, καθώς και οι φιλοξενούμενοι ξεμπούκωσαν απέναντι στη Χέρτα τη προηγούμενη Κυριακή μετά από ένα σερί πέντε ανεπιτυχών αποτελεσμάτων. 

Στο Μαγδεβούργο η τοπική ομάδα κάτι μας χρωστάει από τη τελευταία Κυριακή που ασχοληθήκαμε μαζί της, αφού στη φιλοξενία της Μπραουνσβάιγκ κατάφερε πραγματικά να μείνει άσφαιρη γνωρίζοντας την ήττα, χάνοντας όμως πάρα πολλές ευκαιρίες. Απέναντι στη καλύτερη εκτός έδρας ομάδα της Λίγκας, το Κίελο, ψάχνει οπωσδήποτε τη νίκη, αφού πλέον βρίσκεται μόλις τρεις βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι φιλοξενούμενοι δεν ξεκίνησαν καλά στο νέο έτος με δύο πανομοιότυπες ήττες και το ίδιο σκορ 1-2 χάνοντας βαθμολογικό έδαφος, παραμένοντας όμως σε τροχιά ανόδου. Και εδώ περιμένω μάχη αλλά και γκολ εκατέρωθεν σε μια αναμέτρηση που ο νικητής θα κριθεί στις λεπτομέρειες. 

Επικίνδυνη έξοδος για τη Ντόρτμουντ  

Η μέρα κλείνει με την αναμέτρηση στο Χάιντενχαϊμ ανάμεσα στη τοπική ομάδα και τη Ντόρτμουντ στην αυλαία της 20ης αγωνιστικής στη Bundesliga. Κοινός παρονομαστής η φόρμα και για τις δύο, αφού οι μεν γηπεδούχοι τρέχουν ένα αήττητο σερί έξι αγώνων, το οποίο τους έχει σταθεροποιήσει στο μέσο της βαθμολογίας, ενώ οι Βεστφαλοί έχουν το απόλυτο των βαθμών στα τρία ματς που έδωσαν μέσα στο 2024. Ζημιάρα η γηπεδούχος, με απουσίες η φιλοξενούμενη, περιμένω ματς ροντέο, οπότε προσανατολίζομαι σε ένα bet builder με γκολ εκατέρωθεν και να μην χάσει η φιλοξενούμενη καταρχήν. Για να ανεβάσω την απόδοση θα ζητήσω ένα γκολ στο ματς στο πρώτο του μισό, καθώς η γηπεδούχος έχει δεχθεί οκτώ τέρματα στο πρώτο τέταρτο του αγώνα, περισσότερα από κάθε άλλη στη κατηγορία, ενώ θα στηριχθώ και στον φορμαρισμένο φορ της Ντόρτμουντ Φούλκρουγκ, ο οποίος σκοράρει ακατάπαυστα το τελευταίο διάστημα. Ένα σουτ στην εστία του Γερμανού μου φτάνει. 

Σούπερ τριπλή προσφορά* για όλο το 2024!

Combo
13:30
Τατζικιστάν – Ιορδανία
Χ2 & over 1,5 & Αλ Ταμάρι over 0,5 σουτ στην εστία
2.65
BET: 15 units
Μονό
17:30
Αυστραλία – Νότια Κορέα
Goal/goal
2.15
BET: 25 units
Combo
17:30
Αυστραλία – Νότια Κορέα
Χ & goal/goal
4.50
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 3.08
19:30
Καρλσρούη – Βίσμπαντεν
Goal/goal & over 2,5
1.81
19:30
Μαγδεβούργο – Χολστάιν Κιέλ
Goal/goal & over 2,5
1.70
BET: 10 units
Combo
21:30
Χάιντενχαϊμ – Μπορούσια Ντόρτμουντ
Χ2 & goal/goal & over 0,5 στο 1ο ημίχ. & Φούλκρουγκ over 0,5 σουτ στην εστία
2.65
BET: 15 units
Ειδικό
21:30
Χάιντενχαϊμ – Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γκολ με πέναλτι
3.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις