Μιξ δυάδα του 2.47, γαλλικό combo

Μιξ δυάδα του 2.47, γαλλικό combo

Χαιρετώ την παρέα του koubanezos.gr! Εξαιρετική βδομάδα για την στήλη αφού πήγε ταμείο τόσο η δυάδα στη Λατινική Αμερική, όσο και όλες οι επιλογές από τους αγώνες του Nations League.

Μικρό το κουπόνι της Παρασκευής, ελάχιστα ματς χρήζουν της προσοχής μας. Έρχεται εβδομάδα με ευρωπαϊκές διοργανώσεις της UEFA οπότε πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις επιλογές μας.

Κισβάρντα – Φερεντσβάρος

Πηγαίνουμε στην Ουγγαρία, όπου η πρωταθλήτρια Φερεντσβάρος θα δοκιμαστεί στην έδρα της Κισβάρντα. Πολύ σοβαρή στις εγχώριες διοργανώσεις, μετράει 8 ματς αήττητη εκτός έδρας και συνολικά 17 παιχνίδια χωρίς να ηττηθεί. Ξεκάθαρος στόχος το πρωτάθλημα για τους φιλοξενούμενους που την Τρίτη δίνουν δύσκολο παιχνίδι στην έδρα της Μπαρτσελόνα. Η Κισβάρντα που πέρυσι τερμάτισε στην 8η θέση με ρεκόρ 12-6-15 είναι μια μικρομεσαία ομάδα που έχει ως στόχο πρώτα την παραμονή και μετά ό,τι άλλο προκύψει. Έχει ξεκινήσει αρκετά καλά στο πρωτάθλημα, βρίσκεται στην 4η θέση με 9 βαθμούς έχοντας 3 νίκες και 2 ήττες. Αρκετά πιο έμπειρη και ποιοτική ομάδα η φιλοξενούμενη, περιμένω μια επαγγελματική εμφάνιση έχοντας ως στόχο την νίκη δίχως να κινδυνέψει.

Νιμ – Παρί Σεν Ζερμέν

Αρκετά μαχητική ομάδα η Νιμ βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας. Έχει σημαντικές ελλείψεις εξαιτίας των υποχρεώσεων με τις εθνικές. Η Παρί που μετράει σερί 4 νικών, εννοείται ότι είναι το φαβορί και για αυτό το παιχνίδι όπως και κάθε παιχνίδι που αγωνίζεται στην Γαλλία. Πάρα πολλοί οι διεθνείς αυτήν την εβδομάδα, δεν γνωρίζω ακόμα ποιοι θα αγωνιστούν και ποιοι θα ξεκουραστούν. Όποια και αν είναι η ενδεκάδα της φιλοξενούμενης, περιμένω να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Αν δεν προηγηθεί νωρίς θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι.

Φενέρμπαχτσε – Μπάγερν Μονάχου

Θα ασχοληθώ και με Euroleague καθώς βλέπω λάθος στο σετ του συγκεκριμένου αγώνα. Δεν αμφιβάλλω ότι η Φενέρμπαχτσε είναι το φαβορί αλλά δεν περίμενα να υποτιμηθεί τόσο η Μπάγερν. Ο Τρινκιέρι έχει παρουσιάσει ένα πολύ καλό σύνολο, είναι ο ορισμός της ομάδας και παρουσιάζει εξαιρετική εικόνα στο παρκέ. Τα αποτελέσματα δεν λένε ψέματα για την Μπάγερν που έχασε οριακά από την Αρμάνι ενώ κέρδισε εύκολα στην έδρα της Άλμπα και πήρε μεγάλο διπλό στην έδρα της Μακάμπι ούσα μπροστά στο σκορ σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Περίμενα πιο κλειστό το σετ οπότε θα στηρίξω τους Γερμανούς.


Σημείο για Tipster’s League

22:00 Νιμ – Παρί Σ. Ζ.: Under 2,5 στο 1ο ημίχ. & over 2,5 κάρτες & Νιμ under 5,5 κόρνερ (1.80)


Δυάδα (απόδοσης 2.47)

20:45 Φενέρμπαχτσε – Μπάγερν (+11,5): 2 (1.50)

21:00 Κισβάρντα – Φερεντσβάρος: Χ2 & under 3,5 (1.65)


Οι αγώνες που μετέχουν στην Tipster’s League του koubanezos.gr, έχουν σταθερό ποντάρισμα 10 μονάδων ανά επιλεγμένο αγώνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις