ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Από Γερμανία σε Ασία κι από 'κει, Τούμπα!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Από Γερμανία σε Ασία κι από 'κει, Τούμπα!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Από Γερμανία σε Ασία κι από 'κει, Τούμπα!

LIVE BETTING 24/7!

Προγνωστικά σνούκερ: Στο κυνήγι του 2.00

Προγνωστικά σνούκερ: Στο κυνήγι του 2.00

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Τετάρτης με Champions League και Eurovision έως 4.33

προγνωστικά στοιχήματος

Γκολ και ειδικά με αξία στο Ντόρτμουντ

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Χτυπάει μέσα στη ρακέτα

σημείο ημέρας.

Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Το τελευταίο «χαρτί» της Μπασκόνια!

Το τελευταίο «χαρτί» της Μπασκόνια!

προγνωστικά

Ειδικό με αξία στο 1.95 στη Βεστφαλία

Eurovision 2024

Eurovision 2024: Η Μαρίνα και το… τυράκι του 2ου ημιτελικού

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (1/5)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (1/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Από Γερμανία σε Ασία κι από ‘κει, Τούμπα!

Προγνωστικά

Προγνωστικά από το AFC Cup και την Bundesliga, μέχρι το ντέρμπι της Τούμπας έχει ο #Psyradios σε τιμές έως 3.00.

Καλημερίζω άπαντες, Κουβανέζους και Κουβανέζες. Ένα και καλό που λέει ο σοφός λαός μας, την προηγούμενη Παρασκευήν καθώς η βασική επιλογή στα γκολ του ματς ανάμεσα σε Ιράκ και Ιαπωνία πέρασε και έδωσε εκ νέου κέρδος στη στήλη και στα προγνωστικά. Μετάνιωσα που δεν έδωσα κιόλας έστω τη διπλή ευκαιρία των Ιρακινών, καθώς το ανέφερα στη στήλη, επιλογή που επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά με τη μεγάλη τους νίκη.  

Πάμε αμέσως να δούμε τι καλό έβγαλε η μελέτη σήμερα, με τα προγνωστικά μου να έρχονται από τη νοκ άουτ φάση στο Κύπελλο Ασίας, φυσικά από τη Γερμανία με Zweite και Bundesliga αλλά και μερικές σκέψεις από το εγχώριο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League. 

Από Γερμανία σε Ασία κι από 'κει, Τούμπα!

Με όπλο την άμυνα για την πρόκριση  

Ξεκινάει το πραγματικό τουρνουά πλέον στο Κύπελλο Ασίας, με τη νοκ άουτ φάση και δύο αναμετρήσεις σήμερα. Οι Αυστραλοί αντιμετωπίζουν την Ινδονησία και είναι το φαβορί για τη πρόκριση. Μπορεί οι Ινδονήσιοι να σκόραραν και στα τρία ματς που έδωσαν στον όμιλο, απέναντι όμως στη καλύτερη άμυνα του τουρνουά δύσκολα θα βρουν ευκαιρίες. Με όπλο τη ποιότητά τους, οι Αυστραλοί θα καθαρίσουν το ματς εύκολα ή δύσκολα.  

Στο έτερο ματς οι Εμίρηδες από τα ΗΑΕ είναι το φαβορί απέναντι στο Τατζικιστάν, αλλά η εικόνα τους στη φάση των ομίλων αλλά και οι αποδόσεις δεν με εμπνέουν για να τους στηρίξω. Οι Τατζίκιοι είναι σκληροτράχηλη ομάδα, θα αμυνθούν μαζικά και θα μείνουν ώρα μέσα στον αγώνα, οπότε ο διπλασιασμός για την ισοπαλία στο ημίχρονο μου κάνει. 

Προγνωστικά: Δυάδα με γκολ το μεσημέρι  

Ανάμεσα στα δύο ματς στο Κατάρ έχουμε και τρία ματς στη Zweite της Γερμανίας. Στο Αμβούργο τα πράγματα δείχνουν να πηγαίνουν καλά με συνεχόμενες νίκες και την ομάδα να βρίσκεται σε θέσεις ανόδου. Παραμένει η πιο δυνατή ομάδα της κατηγορίας στην έδρα της, δεν έχει χάσει από τη σημερινή της αντίπαλο στις τελευταίες 13 αναμετρήσεις που διεξήχθησαν στην έδρα της, ενώ σκοράρει με συνέπεια τουλάχιστον μια φορά για 24 συναπτά ματς. Η Καρλσρούη έρχεται με τρομερή ψυχολογία, αφού παραμένει αήττητη στα τελευταία της έξι ματς, οπότε περιμένω γκολ και θέαμα. 

Κάτι ανάλογο περιμένω και στο δεύτερο ματς, που θα συμπληρώσει τη δυάδα μου, ανάμεσα στην Μπραουνσβάιγκ και το Μαγδεβούργο. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ένα ντεμαράζ με σκοπό να ξεκολλήσουν από το πάτο της βαθμολογίας με τρεις συνεχόμενες νίκες, παραμένουν όμως αναξιόπιστοι αμυντικά. Το Μαγδεβούργο πετάει φωτιές επιθετικά και διανύει τη καλύτερη του σεζόν στη κατηγορία, οπότε περιμένω και εδώ να δούμε ματς με τέρματα εκατέρωθεν. 

Ο δεύτερος γύρος του πηγαίνει  

Το 2024 ξεκίνησε με δύο σερί νίκες για την Μπορούσια του Τέρζιτς, φέρνοντας μια σχετική ηρεμία στο στρατόπεδο των Βεστφαλών. Απόψε απέναντι στη γείτονα Μπόχουμ, η οποία αποτελεί το κακό της δαίμονα, αφού την έχει κερδίσει μόλις μία φορά στα τελευταία πέντε μεταξύ τους ντέρμπι, θαρρώ ότι θα τα βρει εκ νέου σκούρα. Αφήνω οποιαδήποτε πρόβλεψη στην άκρη λοιπόν και στρέφομαι στον Ολλανδό Μάλεν, ο οποίος, πέρσι τέτοιο καιρό ξεκίνησε να σκοράρει κατά ριπάς, όντας ο καλύτερος παίκτης της Ντόρτμουντ στο δεύτερο γύρο. Τις τελευταίες εβδομάδες δείχνει εκ νέου το καλό του πρόσωπο, σκοράροντας μάλιστα δις στην εκτός έδρας νίκη εναντίον της Κολωνίας την προηγούμενη εβδομάδα.  

Προγνωστικά: Επιδόρπιο με πέναλντι 

Η αγωνιστική κίνηση της Κυριακής κλείνει με το απόλυτο ντέρμπι κορυφής στη χώρα μας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Ο ορισμός του απείρου Νορβηγού διαιτητή Σάγκι, σε συνδυασμό με τις αμυντικές παθογένειες των δύο ομάδων, με οδηγεί στο να κυνηγήσω ένα πέναλντι. Σε ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών όπως το αποψινό και πολλές φάσεις στα δύο καρέ θα δούμε, αλλά και πολλά μαρκαρίσματα. Ας ελπίσω τουλάχιστον πέρα από τον καταλογισμό του αυτός που θα αναλάβει την εκτέλεση να παραμείνει ψύχραιμος και να ευστοχήσει.  

Σούπερ τριπλή προσφορά* για όλο το 2024!

Combo
13:30
Αυστραλία - Ινδονησία
1 & Αυστραλία over 1,5 & no goal
2.25
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 3.00
14:30
Αμβούργο - Καρλσρούη
Goal/goal & over 2,5
1.62
14:30
Άιντραχτ Μπραουνσβάιγκ - Μαγδεβούργο
Goal/goal & over 2,5
1.86
BET: 10 units
Μονό
18:00
Τατζικιστάν - ΗΑΕ
Χ Ημίχρονο
2.00
BET: 15 units
Σκόρερ
18:30
Μπορούσια Ντόρτμουντ - Μπόχουμ
Γκολ Μάλεν
2.50
BET: 10 units
Ειδικό
20:30
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός
Γκολ με πέναλτι
3.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις