Κατενάτσιο στη Βαρκελώνη

Κατενάτσιο στη Βαρκελώνη

Έτσι όπως τα κατάφεραν κορωνοϊός και Ευρωλίγκα η σημερινή αυλαία της 4ης αγωνιστικής περιλαμβάνει μόλις δύο αγώνες αφού τα Βαλένθια – Ζενίτ και Βιλερμπάν – Ερυθρός Αστέρας ακυρώθηκαν μέχρι νεοτέρας και λογικά, κάποια στιγμή θα γίνουν όπως και τα Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός και Μπασκόνια – Ζενίτ παρά την αρχική απόφαση του αθλητικού δικαστή για νίκες 20-0 των Μπασκόνια, Βαλένθια, Παναθηναϊκού και Ερυθρού Αστέρα.

Σήμερα λοιπόν πρώτο ματς είναι το Ζαλγκίρις – Εφές. Αήττητη η πρώτη με 3-0 ήδη, προερχόμενη από την πρώτη της νίκη η δεύτερη. Η Ζαλγκίρις είναι ομάδα που ανεβάζει στροφές στο 2ο ημίχρονο όπως έγινε και με τον Αστέρα ενώ η Εφές αρχίζει σιγά-σιγά να βρίσκει ρυθμό επιθετικά παρά την απουσία του ηγέτη της Σέιν Λάρκιν. Μου αρέσει η επικράτηση με -1,5 πόντους χάντικαπ για την Εφές στο ημίχρονο αφού θεωρώ ότι η ομάδα του Αταμάν θα μπει πιο δυνατά στο ματς.

Όσο για το ματς του Παναθηναϊκού στη Βαρκελώνη; Από τη μία ο ασύνδετος ακόμη Παναθηναϊκός, από την άλλη η απουσία του Μίροτιτς για τη Μπαρτσελόνα και η αμυντική ταυτότητα που της έχει δώσει ο Γιασικεβίτσιους συγκλίνουν προς το under 155,5 στους πόντους.

Μονό

20:00 Ζαλγκίρις – Εφές: 2 (-1,5) στο 1ο ημίχρονο (1.90)

Μονό

22:00 Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός: Under 155,5 (1.91)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις