ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Βολικά αποτελέσματα στην τελευταία αγωνιστική

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Βολικά αποτελέσματα στην τελευταία αγωνιστική

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

Βολικά αποτελέσματα στην τελευταία αγωνιστική

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Πέμπτης με Ολυμπιακό και άλλες ευρωπαϊκές μονομαχίες

προγνωστικά στοιχήματος

«Θρυλική» βραδιά στο 3.50

προγνωστικά

Ψάχνει ένα θαύμα η Ρόμα

προγνωστικά μπάσκετ

Δυάδα από Ισπανία πληρώνει στο 3.55!

προγνωστικά

Δυάδα αξίας από Conference και Europa League

H δράση του Σαββάτου με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις

Ψάχνουμε το 1.80 στο Λεβερκούζεν

προγνωστικά

Ιταλική υπόθεση στο 2.12

Ολυμπιακός - Άστον Βίλα προγνωστικά

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (9/5)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (9/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Βολικά αποτελέσματα στην τελευταία αγωνιστική

προγνωστικά

Με σημεία σε Κύπελλα Εθνών αλλά και εγχώρια κύπελλα συνεχίζει τα προγνωστικά του ο #Bats.

Από Ασία και Αφρική έως Ελλάδα και Ισπανία κατευθυνόμαστε για τα σημερινά προγνωστικά, σε αποδόσεις που φτάνουν μέχρι το 3.70.

Προγνωστικά: Ιράν – Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Μετά από δύο νίκες κόντρα σε Παλαιστίνη (4-1) και Χονγκ Κονγκ (1-0), το Ιράν βρίσκεται έναν βαθμό μακριά από την κατάκτηση της πρώτης θέσης του τρίτου ομίλου του ασιατικού Κυπέλλου Εθνών. Σήμερα θα βρεθεί απέναντι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Μια ομάδα που μετρά τέσσερις βαθμούς και μοναδικός τρόπος να χάσει τη δεύτερη θέση είναι να χάσει και η Παλαιστίνη να κερδίσει το Χονγκ Κονγκ με μεγάλη διαφορά τερμάτων. Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι η ισοπαλία εξασφαλίζει την πρωτιά στους Ιρανούς, και την εξασφάλιση της δεύτερης θέσης στους αντιπάλους τους. Ακόμα κι αν η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ τους είναι πολύ μεγάλη, συμφέρει αμφότερες το Χ. Αξίζει το ρίσκο στο 3.70 της Novibet.

Επαναλήψεις με περισσότερα γκολ

Οι αναμετρήσεις του κυπέλλου Ελλάδας για αυτή την εβδομάδα ξεκινούν με το ΟΦΗ – Παναιτωλικός στο «Γεντί Κουλέ». Το Σάββατο οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και πάλι για το πρωτάθλημα, με τους Κρητικούς να επικρατούν με 1-0. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη τους από το 3-1 επί της Κηφισιάς στις αρχές Δεκεμβρίου, το οποίο τους έφερε και σε αυτό το σημείο του κυπέλλου. Από την άλλη ο Παναιτωλικός έμεινε στο μηδέν για δεύτερη φορά στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Η ομάδα του Πετράκη θα χρειαστεί να σκοράρει και να πάρει αποτέλεσμα αν θέλει να συνεχίσει στη διοργάνωση, ενώ έχει και το κίνητρο της εκδίκησης για την πρόσφατη ήττα. Αυτή τη φορά περιμένουμε κάτι παραπάνω από ένα γκολ, οπότε πάμε με το over 1,5 στο 1.37 της Stoiximan.

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και στο Copa del Rey, με το παιχνίδι της Θέλτα κόντρα στην Σοσιεδάδ. Το μεταξύ τους ματς στο πρωτάθλημα το Σάββατο για το πρωτάθλημα έληξε 1-0 για τους φιλοξενούμενους. Ελαφρύ φαβορί και πάλι οι Βάσκοι, οι οποίοι θέλουν να διεκδικήσουν μέχρι τέλους το τρόπαιο και να επαναλάβουν την επιτυχία της σεζόν 2019-20. Δεδομένου ότι πρόκειται για μονό νοκ-άουτ παιχνίδι της προημιτελικής φάσης, η ομάδα του Μπενίτεθ θα χρειαστεί να ρισκάρει αρκετά παραπάνω αυτή τη φορά. Κι εδώ λοιπόν αποτελεί λογική επιλογή το over 1,5 στο 1.50 της Stoiximan. Συνολικά φτάνει το 2.05 η δυάδα μας.

Προγνωστικά: Γουινέα – Σενεγάλη

Γουινέα και Σενεγάλη βρίσκονται στις πρώτες δύο θέσεις του τρίτου γκρουπ του AFCON, και έχουν την ευκαιρία να συνεχίσουν μαζί στους «16». Οι Σενεγαλέζοι έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση και ένας βαθμός τους αρκεί για να τερματίσουν πρώτοι, μετά τις νίκες με 3-0 επί της Γκάμπια και 3-1 επί του Καμερούν. Κι η Γουινέα από την πλευρά της άντεξε για ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες και κράτησε το 1-1 κόντρα στο Καμερούν, ενώ στην συνέχεια επικράτησε με 1-0 απέναντι στην Γκάμπια. Θεωρητικά μπορεί να πάρει και την πρώτη θέση με νίκη, αλλά δεδομένης της δυσκολίας που ενέχει το σημερινό παιχνίδι λογικά δε θα ρισκάρει. Το στυλ παιχνιδιού της είναι τέτοιο που μπορεί να περιορίσει την Σενεγάλη, και τα «λιοντάρια της Τερανγκά» δεν… «καίγονται» για το τρίποντο. Υποψιασμένοι βέβαια οι μπουκ, όμως και πάλι μας κάνει το 2.85 της ισοπαλίας στο Betshop.

Γκάμπια – Καμερούν

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Γκάμπια αντιμετωπίζει το Καμερούν. Παρότι μετρούν μηδέν και έναν βαθμό αντίστοιχα, αμφότερες παραμένουν στο κόλπο της πρόκρισης και δε θα παρουσιαστούν αδιάφορες. Ακόμα κι αν το άλλο παιχνίδι λήξει ισόπαλο, η τρίτη θέση μπορεί να δώσει την πρόκριση σε οποιαδήποτε ομάδα κατακτήσει το τρίποντο. Ειδικά στο Καμερούν, που είναι και το μεγάλο φαβορί. Πάντως η Γκάμπια δεν έχει σκοράρει ακόμα και μοιάζει δύσκολο να κλείσει τη διοργάνωση χωρίς γκολ, ειδικά με την επιθετική γραμμή που διαθέτει. Σήμερα δε θα είναι αρκετό το να παίξει αμυντικά, και το παιχνίδι μπορεί να ανοίξει. Έχει και θέματα στα μετόπισθεν το Καμερούν, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στο να επιβεβαιωθεί το goal/goal στο 2.50 της Bet365.

Σούπερ τριπλή προσφορά* για όλο το 2024!

Μονό
17:00
Ιράν - Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Χ
3.70
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.05
18:00
ΟΦΗ - Παναιτωλικός
Over 1,5
1.37
22:30
Θέλτα - Σοσιεδάδ
Over 1,5
1.50
BET: 27 units
Μονό
19:00
Γουινέα - Σενεγάλη
Χ
2.85
BET: 20 units
Μονό
19:00
Γκάμπια - Καμερούν
Goal/goal
2.50
BET: 23 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις