ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Eπιλογές διπλασιασμού στη Φινλανδία

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Eπιλογές διπλασιασμού στη Φινλανδία

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

Eπιλογές διπλασιασμού στη Φινλανδία

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Πέμπτης με Ολυμπιακό και άλλες ευρωπαϊκές μονομαχίες

προγνωστικά στοιχήματος

«Θρυλική» βραδιά στο 3.50

προγνωστικά

Ψάχνει ένα θαύμα η Ρόμα

προγνωστικά μπάσκετ

Δυάδα από Ισπανία πληρώνει στο 3.55!

προγνωστικά

Δυάδα αξίας από Conference και Europa League

H δράση του Σαββάτου με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις

Ψάχνουμε το 1.80 στο Λεβερκούζεν

προγνωστικά

Ιταλική υπόθεση στο 2.12

Ολυμπιακός - Άστον Βίλα προγνωστικά

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (9/5)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (9/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Eπιλογές διπλασιασμού στη Φινλανδία

Eπιλογές διπλασιασμού στη Φινλανδία

Καλημερίζω όλη την παρέα! Μας την… έσκασε προχθές η Γερμανία και μας χάλασε τη δυαδούλα, εμφανίζοντας ανεξήγητα κενά στην άμυνα απέναντι στην ντεφορμέ Ελβετία, η οποία πέτυχε 3 γκολ στο ρελαντί απέναντι στην άμυνα των γηπεδούχων. Προφανώς και όταν δέχεσαι τρία τέρματα στην έδρα σου είναι πολύ δύσκολο να πάρεις τη νίκη, αν και υπήρχαν οι ευκαιρίες ώστε να γίνει το 4-3 προς το τέλος του αγώνα. Στον έτερο αγώνα σας έγραψα ότι το Λουξεμβούργο είναι σε καλή κατάσταση και τελικά όχι μόνο σκόραρε, αλλά έκανε μεγάλο διπλό στην Ποντγκόριτσα και μάλιστα με ανατροπή.  

Φτωχό το σημερινό πρόγραμμα, αλλά βρήκα δύο παιχνιδάκια από το πρωτάθλημα της Veikkausliiga στη Φινλανδία που ίσως μας δώσουν καλό κέρδος.  

Ντέρμπι με γκολ στο Τούρκου 

H τοπική ομάδα της Ίντερ (3η, 31 βαθμοί) υποδέχεται την πρωτοπόρο Κουόπιο (41 βαθμοί) σε έναν αγώνα χωρίς ξεκάθαρο φαβορί που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. 

Οι γηπεδούχοι ξεμπούκωσαν στη νίκη με 3-0 επί της Λάχτι εντός έδρας, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς έπειτα από σχεδόν 3 μήνες. Τα αμυντικά κενά βέβαια δεν έλειψαν για ακόμη μία φορά, κάτι που φάνηκε περισσότερο στην ήττα κυπέλλου με 0-2 από την Ελσίνκι προ δεκαημέρου. Δεν πατάει καλά η Ίντερ και απόψε το ματς απέναντι στην Κουόπιο είναι τεστ, καθότι οι φιλοξενούμενοι είναι αήττητοι από τις 9 Αυγούστου και δημιουργούν με ευκολία φάσεις στα αντίπαλα καρέ, ακόμα και απέναντι σε ομάδες με καλή αμυντική λειτουργία. Στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, πάντως, απέναντι σε Ίλβες (1-1) και Χέλσινγκφορς (3-2) εντός έδρας η Κουόπιο εμφανίστηκε νωθρή στα μετόπισθεν. 

Θεωρώ ελαφρώς φαβορί την φιλοξενούμενη ομάδα, βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από την Ίντερ, αλλά το ματς δεν παύει να είναι ντέρμπι. Έχει αξία το combo του over μαζί με αμφίτερμα, καθώς οι άμυνες των δύο ομάδων δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη τελευταία. 

Μάχη για τις θέσεις των play offs 

H Xέλσινγκφορς αντιμετωπίζει στην “Τέλια Αρένα” την Ίλβες στο ντέρμπι της 5ης θέσης, με τις δύο ομάδες να χωρίζουν μόλις 2 βαθμοί. 

H oμάδα από το Ελσίνκι, μετά την τεράστια επικράτηση στο τοπικό ντέρμπι επί της ομώνυμης ομάδας με 4-3 προ μηνός, δεν έχει καταφέρει να γευτεί μέχρι σήμερα ξανά τη χαρά της νίκης, μετρώντας 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Είναι ανταγωνιστική, σκοράρει αρκετά συχνά, αλλά αντιμετωπίζει σοβαρά αμυντικά προβλήματα στη μάχη που δίνει για την πρώτη εξάδα. Έχει 9 τέρματα παθητικό στους τελευταίους 4 αγώνες.  

Η Ίλβες που έχει δύο βαθμούς περισσότερους από την αποψινή της αντίπαλο, δείχνει συγκροτημένη τελευταία βελτιώνοντας την ανασταλτική της λειτουργία και προέρχεται από σπουδαία ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας απέναντι στην πρωτοπόρο Κουόπιο. Κόντρα στην ευάλωτη αμυντικά HIFK, έχει την ευκαιρία για νίκη όντας σε σαφώς καλύτερη κατάσταση. Ερωτηματικό αποτελεί το πρόσωπο που θα δείξει στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς σε αυτό το χρονικό διάστημα πετυχαίνει το 83% των τερμάτων της, αλλά δέχεται εξίσου αρκετά (8 σε 9 αγώνες). 

Θα πάω με τα γκολ σε αυτή την αναμέτρηση και συγκεκριμένα στον αριθμό που θα επιτευχθεί στο δεύτερο 45λεπτο. Over 1,5 λοιπόν, καθώς οι δύο ομάδες ανοίγουν τον ρυθμό των αγώνων τους στην επανάληψη και η απόδοση είναι αρκετά δελεαστική. 

Μονό 

18:30 Ίντερ Τούρκου – Κουόπιο: Goal/goal & over 2,5 (2.00) 

Μονό 

18:30 ΧέλσινγκφορςΊλβες: Over 1,5 στο 2ο ημίχ. (2.25)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις