Euroleague Fantasy… 4ος Γύρος!

Euroleague Fantasy... 4ος Γύρος!

Καλημέρες στους φίλους του koubanezos.gr, της Euroleague, αλλά και του Euroleague Fantasy. Πιστοί στο ραντεβού μας, για δεύτερη φορά αυτή τη βδομάδα, λόγω της διπλής αγωνιστικής. Το φετινό Fantasy είναι αρκετά ανατρεπτικό εξαιτίας των πολλών αναβολών και των παικτών που μένουν εκτός μέχρι και την τελευταία στιγμή. Έχουμε λοιπόν να κάνουμε με πολλούς αστάθμητους παράγοντες που επηρεάζουν τη βαθμολογία του παιχνιδιού.

Μια από τις καλές τακτικές για το χτίσιμο των ομάδων μας είναι να επιλέγουμε, όσο μπορούμε, παίκτες από την πρώτη μέρα της αγωνιστικής. Έτσι έχουμε περισσότερες πιθανότητες να αποφύγουμε εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής. Βέβαια θα μου πείτε ότι ο Παναθηναϊκός έμαθε πως δε θα αγωνιστεί με τη Βιλερμπάν μόλις μιάμιση ώρα πριν το ματς. Συμφωνώ, αλλά έστω και οριακά μπορούσε κάποιος να αλλάξει τους παίκτες της ομάδας του πριν την έναρξη της αναμέτρησης στο Βελιγράδι, η οποία ήταν και η πρώτη χρονικά της αγωνιστικής.  Το μόνο σίγουρο προς το παρόν είναι πως Ζενίτ και Βιλερμπάν δε θα αγωνιστούν με Βαλένθια και Ερυθρό Αστέρα αντίστοιχα, οπότε δε διαλέγουμε παίκτες από αυτές τις ομάδες.

Μια άλλη, διαχρονικά καλή τακτική, είναι να επιλέγουμε παίκτες ομάδων που θεωρούμε ότι θα κερδίσουν, καθώς η βαθμολογία τους αυξάνεται κατά 10% λόγω της νίκης. Σ’ αυτό το πλαίσιο σήμερα προτείνω έναν παίκτη από την ομάδα της Φενέρμπαχτσε που υποδέχεται τη Μπάγερν. Ο λόγος για τον Ουλανόβας, που φαίνεται να συμβάλλει αρκετά στο επιθετικό παιχνίδι των Τούρκων. Άλλωστε ο αγωνιστικός  του χρόνος είναι γύρω στα 25 λεπτά και με καλά ποσοστά.

Αντίστοιχα εύκολο παιχνίδι θα έχει και η ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα που υποδέχεται την Άλμπα. Έχουμε ήδη προτείνει σε προηγούμενη αγωνιστική τον Μπολομπόι, που συνεχίζει να είναι μια καλή επιλογή λόγω των θεμάτων της ΤΣΣΚΑ στη θέση «5» και μάλιστα σε χαμηλή τιμή. Ωστόσο η κατάσταση στα γκαρντ της ομάδας δεν είναι καλύτερη. Βασικά γρανάζια στο «ασσόδυο» είναι ο Τζέιμς και ο Χάκετ. Μπορεί ο πρώτος να έχει πολύ υψηλή τιμή, ο δεύτερος όμως είναι αρκετά φτηνός, για βασικός άσσος, με πάνω από 25 λεπτά αγωνιστικό χρόνο και με την αξιοπιστία που διακρίνει το παιχνίδι του. Δεν περιμένουμε εύκολα να βγάλει 30άρια στη βαθμολογία του, όμως ο Ιταλός μπορεί να αποδειχτεί μια αξιόλογη περίπτωση γύρω στο εκατομμύριο.

Καλή διασκέδαση σε όλους σας και μην ξεχάσετε να φτιάξετε την ομάδα σας και να μπείτε στο πρωτάθλημά μας με τον κωδικό «KNZVSSLH»!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις