ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Με το 2.12 στην Αφρική, έως 2.08 στην Ισπανία

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Με το 2.12 στην Αφρική, έως 2.08 στην Ισπανία

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ*!

Με το 2.12 στην Αφρική, έως 2.08 στην Ισπανία

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Πέμπτης με Ολυμπιακό και άλλες ευρωπαϊκές μονομαχίες

προγνωστικά στοιχήματος

«Θρυλική» βραδιά στο 3.50

προγνωστικά

Ψάχνει ένα θαύμα η Ρόμα

προγνωστικά μπάσκετ

Δυάδα από Ισπανία πληρώνει στο 3.55!

προγνωστικά

Δυάδα αξίας από Conference και Europa League

H δράση του Σαββάτου με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις

Ψάχνουμε το 1.80 στο Λεβερκούζεν

προγνωστικά

Ιταλική υπόθεση στο 2.12

Ολυμπιακός - Άστον Βίλα προγνωστικά

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (9/5)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (9/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Με το 2.12 στην Αφρική, έως 2.08 στην Ισπανία

προγνωστικά

Έξι επιλογές από Κύπελλο Εθνών Αφρικής, Bundesliga και La Liga έχει για σήμερα ο #Bats.

Ποντάρισμα στα γκολ, combo επιλογές αλλά και μία έκπληξη περιλαμβάνουν τα προγνωστικά της Κυριακής.

Προγνωστικά: Μαρόκο – Λ.Δ. Κονγκό

Το Μαρόκο ήταν το φαβορί του AFCON εξαρχής, και το απέδειξε στην πρεμιέρα με την Τανζανία. Τα «λιοντάρια του Άτλαντα» δεν άφησαν περιθώριο αμφισβήτησης της κυριαρχίας τους και με ολοκληρωτική εμφάνιση επικράτησαν με 3-0. Από την άλλη, η Λ.Δ. του Κονγκό απέσπασε την ισοπαλία κόντρα στην Ζάμπια, σε ένα ματς που ήταν ελαφρύ αουτσάιντερ. Αν καταφέρει να πάρει αποτέλεσμα κι εδώ θα μπορεί να διεκδικήσει σίγουρα μια από τις πρώτες δύο θέσεις. Ωστόσο, η ανωτερότητα της ομάδας του Ρεγκραγκί είναι τέτοια που δεν μπορούμε να κοντράρουμε το φαβορί. Ευκαιρία να τελειώνει με την πρόκριση, πιθανώς και την πρωτιά, από σήμερα η ομάδα του. Πάμε με το combo 1 & over 1,5 στο 2.12 της Stoiximan.

Μπάγερν – Βέρντερ Βρέμης

Η Μπάγερν υποδέχεται τη Βέρντερ Βρέμης με στόχο να διατηρηθεί σε τροχιά πρωτιάς, πίσω από την πανίσχυρη Λεβερκούζεν. Η ομάδα του Τούχελ μπήκε με το «δεξί» στο 2024, κερδίζοντας εύκολα με 3-0 κόντρα στην Χόφενχαϊμ και έχει την ευκαιρία να συνεχίσει τις νίκες στην «Αλιάνζ Αρένα». Αδύναμη αντίπαλος η Βέρντερ, η οποία πάντως έδειξε καλό πρόσωπο στην προηγούμενη αγωνιστική. Έσωσε τον βαθμό στη δύσκολη έδρα της Μπόχουμ, και βάσει εμφάνισης πήρε το αποτέλεσμα που της άξιζε. Τον τελευταίο καιρό παρουσιάζει πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο εκτός έδρας, ενώ γενικά δεν έχει ηττηθεί στα τελευταία τέσσερα επίσημα παιχνίδια της.

Τα τελευταία χρόνια βρίσκει γκολ στο Μόναχο, και το 0-4 του πρώτου γύρου ήταν το μοναδικό από τα τελευταία πέντε ματς κόντρα στους Βαυαρούς που δεν σκόραρε. Στα επίπεδα του 2.07, όπως το βρίσκουμε στη Fonbet, το goal/goal αποτελεί επιλογή αξίας.

Προγνωστικά: Ρεάλ Μαδρίτης – Αλμερία

Μέσα σε μια εβδομάδα η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να κατακτήσει μια διοργάνωση και να αποκλειστεί από μία άλλη. Μετά τις νίκες με 5-3 επί της Ατλέτικο στην παράταση και με 4-1 επί της Μπαρτσελόνα σήκωσε το Super Cup Ισπανίας στο Ριάντ. Αντιθέτως, την Πέμπτη αντιμετώπισε στο «Μετροπολιτάνο» την Ατλέτικο για το κύπελλο, και γνώρισε την ήττα στην παράταση με 4-2.

Η προσοχή της «βασίλισσας» τώρα στρέφεται στο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Αλμερία. Ευκαιρία για αποφόρτιση για τους «μερένγκες» μετά από τρία πολύ απαιτητικά ματς, απέναντι στην ουραγό του πρωταθλήματος. Οι Ανδαλουσιάνοι έκαναν «δώρο» στη Ρεάλ, αποσπώντας λευκή ισοπαλία κόντρα στην Χιρόνα. Με την επιθετική γραμμή της ομάδας του Αντσελότι σε τρελή φόρμα, δύσκολα το σκορ θα μείνει σε χαμηλά επίπεδα. Πάμε με το combo 1 & over 3,5 στο 1.95 της Novibet.

Γκλάντμπαχ – Άουγκσμπουργκ

Επιστροφή στην Bundesliga για το δεύτερο και τελευταίο ματς της ημέρας, μεταξύ της Γκλάντμπαχ και της Άουγκσμπουργκ. Οι γηπεδούχοι έκαναν εξαιρετική εμφάνιση στη νίκη με 3-1 επί της τρίτης Στουτγκάρδης, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική εντός έδρας παρουσία τους φέτος. Όγδοο συνεχόμενο ματς στο «Μπορούσια Παρκ» δίχως ήττα για το σύνολο του Ζεοάνε, που σιγά-σιγά αναρριχάται στο πρώτο μισό της βαθμολογίας.

Η Άουγκσμπουργκ από την πλευρά της είναι μαχητική ομάδα, παίζοντας πάντα με διάθεση ρίσκου. Εκτός έδρας δεινοπαθεί φέτος, αλλά έχει την ποιότητα στην επίθεση ώστε να εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά των γηπεδούχων. Όλα αυτά τα δεδομένα μας οδηγούν στη διπλή ευκαιρία των γηπεδούχων συνδυαστικά με το goal/goal, επιλογή που πληρώνει 2.07 στη Fonbet.

Προγνωστικά: Μπέτις – Μπαρτσελόνα

Ματσάρα επιφυλάσσει το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής της La Liga, ανάμεσα σε Μπέτις και Μπαρτσελόνα. Στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», η ομάδα του Πελεγκρίνι επέστρεψε στις νίκες με το 1-0 επί της Γρανάδα και μείωσε τη διαφορά από την έκτη θέση στον έναν βαθμό. Ακόμα και στα χειρότερά της υπερασπίζεται την έδρα της, στην οποία παραμένει αήττητη φέτος για το πρωτάθλημα. Είναι και το στυλ παιχνιδιού της τέτοιο που μπορεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τα θέματα που παρουσιάζει η Μπαρτσελόνα, ειδικά στα μετόπισθεν. Το κλίμα στο στρατόπεδο των «μπλαουγκράνα» είναι στραβό, με τον Τσάβι να βρίσκεται υπ’ ατμόν. Δεν πείθει ότι μπορεί να περάσει νικηφόρα από την Ανδαλουσία, και η διπλή ευκαιρία των γηπεδούχων σε απόδοση 2.05 στη WinMasters μας κάνει μια χαρά.

Χιρόνα – Σεβίλλη

Η αγωνιστική κλείνει με την αναμέτρηση της πρωτοπόρου Χιρόνα κόντρα στην Σεβίλλη. Οι Καταλανοί έκαναν ίσως την χειρότερη φετινή τους εμφάνιση στην προηγούμενη αγωνιστική, και από τύχη δεν ηττήθηκαν από την ουραγό Αλμερία. Ωστόσο, ανασυντάχθηκαν και κέρδισαν εύκολα με 3-1 τη Βαγεκάνο για να προκριθούν στα προημιτελικά του κυπέλλου. Ποτέ μέσα στην σεζόν η ομάδα του Μίτσελ δεν έκανε δύο σερί απώλειες για το πρωτάθλημα, κι η Σεβίλλη των χιλίων προβλημάτων δύσκολα θα της σταθεί εμπόδιο. Πολύ υψηλή απόδοση το 2.08 της Novibet για τον άσο σε συνδυασμό με το over 1,5, δε γίνεται να το αγνοήσουμε.

Σούπερ τριπλή προσφορά* για όλο το 2024!

Combo
16:00
Μαρόκο - Λ.Δ. Κονγκό
1 & over 1,5
2.12
BET: 27 units
Μονό
16:30
Μπάγερν Μονάχου - Βέρντερ Βρέμης
Goal/goal
2.07
BET: 28 units
Combo
17:15
Ρεάλ Μαδρίτης - Αλμερία
1 & over 3,5
1.95
BET: 30 units
Combo
18:30
Γκλάντμπαχ - Άουγκσμπουργκ
1Χ & goal/goal
2.07
BET: 28 units
Μονό
19:30
Ρεάλ Μπέτις - Μπαρτσελόνα
2.05
BET: 29 units
Combo
22:00
Χιρόνα - Σεβίλλη
1 & over 1,5
2.08
BET: 28 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις