Ξορκίζει η υπέρκομψη Φαίη…

Ξορκίζει η υπέρκομψη Φαίη...

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Πρώτη φορά που η στήλη πήγε τέταρτο συνεχόμενο κουβά. Από την πρώτη μέρα του koubanezos.gr, που ξεκίνησε με ταμείο, πληρώνει τουλάχιστον μία φορά στις τρεις και πάντα σε μεγάλες αποδόσεις.

Μάλιστα, από τη στιγμή που μπήκε ο Σεπτέμβριος, η στήλη έκανε ένα πολύ δυνατό σερί ταμείων, που όποιος το ακολούθησε, έφτιαξε πολύ καλή κάβα. Ψάχνοντας να βρω τι έφταιξε για τις τελευταίες αποτυχίες, τη λύση μου έδωσε η κυρία Λίτσα, στο χτεσινό «Πρωινό» της υπέρκομψης Φαίης Σκορδά. Ο Ερμής είναι ανάδρομος στους διδύμους κύριοι, οπότε μάλλον αυτό συνετέλεσε.

Πέρα από τη πλάκα, δεν έχω μάθει να τα ρίχνω στην τύχη και τα ζώδια, που βάζουνε εμπόδια. Προφανώς και ήταν λανθασμένες οι επιλογές. Ειδικά στο μπάσκετ, κερδίζει σχεδόν πάντα ο καλύτερος, για αυτό και θα μας απασχολεί όλο και περισσότερο από εδώ και πέρα.

Η Μακάμπι ήταν η ευχάριστη έκπληξη της προηγούμενης χρονιάς. Λίγο πριν το lockdown, όδευε προς την τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας στα play offs, με εμφανίσεις που έδειχναν  ότι μπορεί μέχρι και τελικό. Σε αυτά τα στάνταρ λογικά θα κινηθεί και φέτος, αφού ο κόουτς Σφαιρόπουλος συνέχισε την καλή δουλειά.

Θετική έκπληξη για τη φετινή χρονιά, περιμένω ότι θα είναι η Μπάγερν του Τρινκιέρι. Δυνατή ομάδα και στις δύο πλευρές του γηπέδου, με ξεκάθαρους ρόλους και ηγέτη τον Λούτσιτς. Ένα χάντικαπ στους 8,5 πόντους υπέρ των Γερμανών, μοιάζει να είναι ασφαλής επιλογή. Επίσης, το line στο over έχει βγει πολύ χαμηλά. Οι δύο ομάδες μπορεί μεν να έχουν καλές άμυνες, ειδικά η Μακάμπι, άλλα στην επίθεση σκοράρουν συνήθως πάνω από 80 πόντους.

Σας αφήνω με ένα tip. H Xίμκι κατεβαίνει και σήμερα με πολλά προβλήματα και αποστολή μόλις οχτώ παικτών. Είναι μια ευκαιρία για τη Ρεάλ να κάνει την πρώτη της νίκη. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα έχει τόσο εύκολο βράδυ, όσο λένε οι αποδόσεις. Η Χίμκι έχει ικανούς και αθλητικούς παίκτες, που θα παλέψουν πολύ μέχρι να υποκύψουν στο τέλος, από την υπεροπλία που διαθέτει ο αντίπαλος. Η Ρεάλ είναι πολύ κακή μέχρι στιγμής και δεν θα είναι έκπληξη αν μπει ξανά νωχελικά στο παιχνίδι, ώστε να χάνει στην πρώτη περίοδο, ή ακόμα και στο ημίχρονο.

Μονά και combo (απόδοσης 2.80)

19:30 Mακάμπι Tελ Αβίβ – Μπάγερν Μ. (+8.5): 2 (1.65)

19:30 Μακάμπι Tελ Αβίβ – Μπάγερν Μ.: Over 152,5 (1.70)

Fun bet

22:00 Ρεάλ Μ. – Χίμκι: 2 στην 1η περίοδο (4.75)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις