Αναβάλλονται οι αγώνες της Ζενίτ!

Αναβάλλονται οι αγώνες της Ζενίτ!

Την αναβολή των αγώνων της Ζενίτ με Μπασκόνια και Βαλένθια, που ήταν προγραμματισμένοι για αυτή τη βδομάδα, αποφάσισε η Euroleague. Η ρωσική ομάδα αιτήθηκε την αναβολή τους λόγω των 8 κρουσμάτων covid-19 που παρουσιάστηκαν τις τελευταίες μέρες σε παίκτες και προπονητικό τιμ. Αυτό που απομένει να αποφασιστεί είναι εάν όντως θα χάσει τους αγώνες με 20-0 στα… χαρτιά, ως προβλέπουν οι κανονισμοί, ή απλά θα αναβληθούν και θα οριστούν σε άλλες ημερομηνίες.

Η ανακοίνωση της Euroleague αναφέρει: “Οι αγώνες της 3ης και 4ης αγωνιστικής, Μπασκόνια – Ζενίτ και Βαλένθια – Ζενίτ που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν την Τρίτη 13 και την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου αντίστοιχα, δε θα πραγματοποιηθούν. Πολλοί παίκτες της Ζενίτ βρέθηκαν θετικοί στον Covid-19, με την ομάδα να μη συμπληρώνει τον ελάχιστο αριθμό 8 δηλωμένων παικτών.

Έχει κινηθεί διαδικασία που θα αξιολογηθεί από τον Αθλητικό Δικαστή, ο οποίος θα αποφασίσει, βάσει του πρωτοκόλλου της Euroleague για τον Covid-19.”

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις