Με παράδοση και στατιστική

Με παράδοση και στατιστική

Καλημέρα λαέ του koubanezos.gr!

Στο 88’ στερηθήκαμε το ωραίο Χ της Σμούχα προχθές και την έτερη σκέψη μας  (ισοπαλία με λίγα γκολ), αλλά αν κάποιος/οι από εσάς, που τιμήσατε την στήλη και την επιλογή μας, επιλέξατε το cash out, βγήκατε σχεδόν στο 100% κερδισμένοι. Ας το έχουμε και αυτό ως επιλογή, σώζει… τσέπες. Εθνικών συνέχεια σήμερα, προφανώς δεν μας ταιριάζουν και θα τις αποφύγουμε πηγαίνοντας στην αγαπημένh μας Σουηδία και πιο συγκεκριμένα στη Superettan, σε έναν αγώνα γεμάτο παράδοση, στατιστική και κίνητρο.

Βεστερός – Σούντσβαλ

‘’Πολυφορεμένο’’ ζευγάρι κυρίως των μικρών κατηγοριών με τις δυο τους να προσφέρουν ουκ ολίγες κόντρες, πολλά γκολ, θέαμα και συγκινήσεις. Η Βεστερός είναι ομάδα που παλεύει σχεδόν κάθε χρόνο, το έχει καταγεγραμμένο στο dna της και αυτό θα πράξει και φέτος. Ευρισκόμενη στην 14η θέση άλλωστε, μόλις 2 βαθμούς εκτός επικίνδυνης ζώνης, αλλά μέσα στην ζώνη των μπαράζ, τι άλλο θα μπορούσε να κάνει… Ήταν κάκιστη σε ακόμα ένα παιχνίδι, που όμως δεν ήταν το φαβορί, εκτός με αντίπαλο την Ντέγκερφος, στην ήττα με 4-1 σκορ που εν πολλοίς διαμορφώθηκε στο α’ μέρος (0-1/12’, 1-1/33’, 2-1/39’, 3-1/43’, 4-1/57’). Πάλεψε λίγο, έκανε ακόμα λιγότερα από όσα έπρεπε, όπως μαρτυρούν οι ελάχιστες κάρτες, οι λιγοστές μονομαχίες και τα λιγότερα φάουλ από την αντίπαλό της. Όμως, ένα εντυπωσιακό στατιστικό είναι ότι για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι βρέθηκε με σκορ στο α’ ημίχρονο και για 2ο συνεχόμενο προηγήθηκε πρώτη και δεν κέρδισε. Κακή παράδοση εντός έναντι της Σούντσβαλ με 0-1-2 και 2/3 over 2,5. Ως τώρα, στα τελευταία 6 παιχνίδια της έχει 3/6 G/G, 4/6 Over 2,5 και τρέχει σερί 1-1-4. Δεν αναφέρονται προβλήματα.

Η Σούντσβαλ είναι η εκπεσμένη (πρώην) πρωταθλήτρια της Superettan, υποβιβάστηκε πέρσι, αν και πάλεψε από την Allsvenskan, κι αν φάνταζε σχεδόν βέβαιο ότι θα βρεθεί στις πρώτες θέσεις ανόδου, ή και η ίδια το πίστευε με ευκολία, εντούτοις μόνο αυτό δεν κατάφερε. Μέτρια και ασταθής η εικόνα της, αλλά πλούσια και σταθερή η στατιστική της, αφού στα τελευταία 6 παιχνίδια της έχει: 4/6 G/G, 5/6 Over 2,5 και τρέχει επιμέρους σερί 3-0-3, κάτι που αποδεικνύει ότι είναι ομάδα του ύψους και του βάθους, αυτό, δηλαδή η απουσία σταθερότητας, της στερεί και μια καλύτερη θέση από την 7η με 12 βαθμούς απόσταση από τα μπαράζ ανόδου και 14 από την απευθείας άνοδο. Ακόμα δεν έχασε το … τρένο της μεγάλης φυγής και αν συνεχίσει να πραγματοποιεί εμφανίσεις ανάλογες των αναμετρήσεων με Νόρμπι και Τρέλεμποργ, με εξαίρεση το ματς με την Εσκιλστούνα (2-3 εντός) έχει ελπίδες. Εμφανές πρόβλημα στην άμυνα, αποτελεσματική στην επίθεση και με παρόμοια χαρακτηριστικά με την Βεστερός, όπως το σκοράρισμα εντός α’ ημιχρόνου στα 3 τελευταία παιχνίδια της, την έφεση στο γκολ, την επιπόλαιη αντίδραση στους αγώνες. Οι δυο τους στα έξι τελευταία παιχνίδια τους, από το 1999 έχουν επιμέρους 4/6 G/G, 3/6 Over 2,5 με την Σούντσβαλ να μετρά δύο νίκες, τη Βεστερός 1 και 4 αναμετρήσεις έληξαν ισόπαλες, μόλις μία με το στείρο 0-0. Ας μην πέσουμε πάλι στην περίπτωση. Τιμωρημένος ο χρήσιμος μέσος Λιούνμπεργκ.

Εκτίμηση: Κίνητρο υπάρχει, σωτηρία vs ανόδου, επιθετική έφεση και επιπολαιότητα στην άμυνα βλέπουμε και στις δύο, ενώ είναι ματς που θέλουν να αποδείξουν και να πάρουν πολλά. Ειδικό στοίχημα είναι η επιλογή μας.

Combo

15:30 Βεστερός – Σούντσβαλ: Over 2,5 & goal/goal & over 0,5 στο 1ο ημίχ. (2.17)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις