Με κόρνερ και κάρτες στη Λαμία

Με κόρνερ και κάρτες στη Λαμία

Καλήμερα φίλοι και φίλες του koubanezos.gr!

Με θετικό πρόσημο κλείσαμε το Σαββατοκύριακο καθώς Λιλ και Τότεναμ με όμορφο ποδόσφαιρο επιβλήθηκαν των αντιπάλων τους. Σας τα έγραψα για την άμυνα της Γιουνάιτεντ, ήταν τυχερή που ο δείκτης του σκορ δεν ανέβηκε περισσότερο και σταμάτησε στα 6 γκολ. Χάσαμε το απόλυτο από την ισοπαλία της Ίντερ, μικρό το κακό καθώς είχαμε προνοήσει με την κάλυψη.

Στα σημεία που κοπήκαν από την στήλη είχαμε το 3/3 μιας και η Άουγκσμπουργκ δεν ηττήθηκε στην έδρα της Βόλφσμπουργκ, η Ραπίντ Βιέννης κέρδισε την Λίντσερ και ο Ατρόμητος επιβλήθηκε της ΑΕΚ. Πλέον θα καθιερωθεί και στο τέλος της στήλης θα σας αναφέρω τα σημεία που έχουν μείνει εκτός.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με το ελληνικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση της Λαμίας και του Βόλου. Πολύ κακό ξεκίνημα για την Λάμια η οποία έχει τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες. Τρίζει η καρέκλα του κόουτς Πετράκη που βλέπει ότι η ομάδα του δεν αποδίδει σωστό ποδόσφαιρο και δίκαια βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Στο προηγούμενο παιχνίδι ηττήθηκε με 3-0 από την ΑΕΚ, σίγουρα θα μπορούσε να έχει φάει και περισσότερα. Ο Βόλος έρχεται από την λευκή ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ, έχει ανεβασμένη ψυχολογία και ξέρει ότι δεν έχει να φοβηθεί κάτι στην Λάμια. Πιθανόν να βρίσκονται στην βασική εντεκάδα Ουάρντα και Νίνης, παίκτες που ποντάρει πολλά πάνω τους ο προπονητής Ανχέλ Λόπεθ.

Σημαντικό παιχνίδι, περιμένω δυνατά μαρκαρίσματα και αμυντικούς προσανατολισμούς και από τις δύο ομάδες. Στα μάτια μου ο Βόλος είναι καλύτερη ομάδα, ο Ουάρντα μπορεί να κάνει την διαφορά μπροστά και με μία προσπάθεια να δώσει την νίκη στην ομάδα του. Θα στηρίξω την ομάδα της Μαγνησίας με την απαραίτητη κάλυψη.

Μόνο

19:30 Λαμία – Βόλος: Χ2 & under 2,5 (2.35)

Combo

19:30 Λαμία – Βόλος: Under 1,5 στο 1ο ημίχ. & οver 4,5 κάρτες & Βόλος οver 2,5 κόρνερ (2.38)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις