Ελπίζοντας στα ακράδαντα φαβορί

Προγνωστικά στοιχήματος

Στην επιστροφή μου χθες στα άρθρα μπορώ να πω πως ήμουν φοβερά άτυχος. Το αμφίτερμα στη Ρωσία επαληθεύθηκε, το ρίσκο ήταν εξαρχής ρίσκο και δεν βγήκε, αλλά η αγγλική επιλογή ήταν πραγματικά αδικία. Σε ένα φεστιβάλ ποδοσφαίρου στο Λιντς πλήρωσε το αμφίτερμα, αλλά όχι το αμφίτερμα με over 2,5 που ήταν το δικό μου ποντάρισμα. Τι να κάνεις; Ένα εξαιρετικό διάβασμα χάθηκε λόγω καθαρής αδικίας και γι’ σήμερα πάμε χωρίς αρκετή ανάλυση. Τα έχει αυτά το στοίχημα. Συνεχίζομεν με τα σημερινά στο λοιπόν!

Το πρώτο χρονικά παιχνίδι με το οποίο θα ασχοληθούμε είναι στην Ισπανία, όπου η Λεβάντε υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τη γηπεδούχο ομάδα. Η “βασίλισσα” δεν ξεκίνησε ιδανικά τη χρονιά, καθώς οι εμφανίσεις της δεν χαρακτηρίζονται πειστικές. Παρά ταύτα έχει 2 νίκες σε 3 παιχνίδια και σήμερα κόντρα στην φαινομενικά πολύ εύκολα αντίπαλο, Λεβάντε, περιμένω μια εύκολη νίκη, με τουλάχιστον δύο γκολ. Ποντάρω στο διπλό σε συνδυασμό με το over 1,5 σε απόδοση 1.73.

Στο δεύτερο παιχνίδι της στήλης, ακριβώς τρεισήμισι ώρες αργότερα, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα φιλοξενήσει τον πρωταθλητή και ευρωπαίο Ολυμπιακό στην έδρα του. Χωρίς περαιτέρω ανάλυση, ο Ολυμπιακός έχει το βάθος και την ποιότητα στο ρόστερ ώστε να κατακτήσει μια άνετη νίκη στην Ήπειρο και μάλιστα πετυχαίνοντας τουλάχιστον δύο γκολ. Ποντάρισμα στη νίκη του Ολυμπιακού σε συνδυασμό με over 1,5 -και εδώ ναι- σε απόδοση 1.57 όμως.

Δυάδα (απόδοσης 2.71)

17:00 Λεβάντε – Ρεάλ Μαδρίτης: 2 & over 1,5 (1.73)

20:30 ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός: 2 & over 1,5 (1.57)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις