Λιλ και Ρεν για τριάδα

Λιλ και Ρεν για τριάδα

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Το γαλλικό πρωτάθλημα έχει ανέβει επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Πέρα από την Παρί αλλά και τη Λιόν, έχουν… (ανα)γεννηθεί τα τελευταία χρόνια και άλλοι σύλλογοι που παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο και ανεβάζουν κατακόρυφα τον ανταγωνισμό.

Όπως η Ρεν και η Λιλ, που από ό,τι φαίνεται θα συμπληρώσουν σίγουρα την τετράδα, άλλα μπορούν και ακόμα ψηλότερα. Η πρώτη παίζει εδώ και δύο χρόνια άκρως θεαματικό ποδόσφαιρο, εκμεταλλευόμενη όλο το πλάτος του γηπέδου. Φέτος ξεκίνησε με το πόδι στο γκάζι, έχοντας σκοράρει 12 γκολ στις 5 πρώτες αγωνιστικές και παραμένει αήττητη, έχοντας μόλις μια ισοπαλία (4-1-0)

Η Λιλ παίζει διαφορετικά. Διαθέτει πολύ δυνατό άξονα και άψογη αμυντική λειτουργία. Δύσκολα δέχεται γκολ. Είναι πολύ καλή στις αντεπιθέσεις, σκοράροντας πάντα ένα ή δύο τέρματα και κλειδώνοντας έτσι τα παιχνίδια. Εξίσου αήττητη, μετρώντας τρείς νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ (3-2-0).

Οι δύο αυτές ομάδες ξεκίνησαν πολύ δυνατά και έτσι περιμένω να συνεχίσουν ως το τέλος της σεζόν, οπότε θα απασχολήσουν πολύ τη στήλη. Ειδικά όταν παίζουν αντίπαλες με πολύ μέτριες ομάδες, όπως αυτές που θα αντιμετωπίσουν σήμερα..

Μονά και δυάδα (απόδοσης 3.91)

16:00 Στρασβούργο – Λιλ: 2 (2.37)

18:00 Ρεν – Ρεμς: 1 (1.65)

Δυάδα ρίσκου (απόδοσης 8.14)

16:00 Στρασβούργο – Λιλ: 2 & no goal (3.70)

18:00 Ρεν – Ρεμς: Over 2,5 (2.20)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις