Σκανδιναβικά combos

Σκανδιναβικά combos

Καλημέρα αδέρφια. Ξεκινάμε γρήγορα γρήγορα καθώς σήμερα υπάρχουν κάποια ματς που είναι νωρίς το μεσημέρι.

Πρώτη κατηγορία Σουηδίας, Χάμαρμπι – Ντζουργκάρντεν. Τα τελευταία πέντε χρόνια, δηλαδή από το 2015, οι ομάδες έχουν αναμετρηθεί 13 φορές σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Στις 11 από αυτές το σκορ έληξε goal/goal και over 2,5. Ένας αγώνας έληξε 1-1 και το μοναδικό ματς στην πρόσφατη προϊστορία που έληξε χωρίς τέρματα, ήταν στον προημιτελικό κυπέλλου του 2019, όπου το ματς ήταν μονό και η σκοπιμότητα συνέβαλλε ώστε το παιχνίδια να κριθεί στα πέναλτι. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες και διεκδικούν την 3η θέση μαζί με άλλες 5 ομάδες.

Απ’ ό,τι καταλάβατε, ο καθένας για τον εαυτό του. Παρά την ισοβαθμία, οι ομάδες δείχνουν εντελώς διαφορετική προσέγγιση στους αγώνες. Η Χάμαρμπι εντός έδρας είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες. Αντίθετα, η Ντζουργκάρντεν, εκτός έδρας έχει μόλις μία ισοπαλία. Είναι ομάδες του όσα πάνε κι όσα ‘ρθούνε. Ειδικά η Χάμαρμπι. Η φιλοξενούμενη ομάδα προσέχει πιο πολύ μιας και μιλάμε για εκτός έδρας παιχνίδι, αλλά θαρρώ πως θα την παρασύρει ο ρυθμός της Χάλμσταντ. Το ματς για μένα ξεκινάει από το 1-1 κι όποιος βάλει το δεύτερο, θα κερδίσει. Πιθανά σκοράκια 3-1, 1-3.

Πάμε και στο ντέρμπι της Νορβηγίας για τη δεύτερη θέση. Ρόζενμποργκ – Οντς. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, όποιος κερδίσει, αποκτά πλεονέκτημα για την 2η θέση κι ας απομένουν 10 αγωνιστικές. Δεν θα ρισκάρω κάποιο σημείο, αλλά τα στατιστικά και η φανέλα της Ρόζενμποργκ με οδηγεί στο να σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ. Το πρωτάθλημα έχει κάνει φτερά για τους γηπεδούχους αλλά μπορεί εν μέρει να σώσει τη χρονιά με την δεύτερη θέση μιας και αποκλείστηκε από την Αϊντχόβεν για το Γιουρόπα Λιγκ. Εντός έδρας σκοράρει πάνω από δύο γκολ ανά ματς. Έχει μόλις μία ήττα κι αυτή φυσικά από την πρωταθλήτρια Μπόντο Γκλιμτ. Στο ματς του πρώτου γύρου είχε χάσει με 2-1 και σίγουρα θα κοιτάξει να πάρει εκδίκηση.

Η Οντς από την άλλη, έχει φτάσει στη 2η θέση καθαρά λόγω της έδρας της. Εκτός έδρας είναι ή του ύψους ή του βάθους. Έχει λογική να τρως έξι γκολ στην έδρα της πρωταθλήτριας και δύο από τη Μόλντε, όμως είναι παράλογο να μην μπορείς να κερδίσεις μια ομάδα που έχει στόχο την παραμονή, εισπράττοντας τέσσερα τεμάχια. Γενικά, εκτός έδρας κερδίζει ομάδες χαμηλότερης ποιότητας από αυτήν. Με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους, παραπατάει. Μπορεί να μην χάσει αλλά πιστεύω δύο γκολ θα τα φάει. Ένα 2-2 δεν θα μου φανεί ακραίο.

Μονό

15:00 Χάμαρμπι – Ντζουργκάρντεν: Goal/goal & over 2,5 (2.20)

Δυάδα (απόδοσης 4.18)

15:00 Χάμαρμπι – Ντζουργκάρντεν: Goal/goal & over 2,5 (2.20)

21:30 Ρόζενμποργκ – Οντς: Ρόζενμποργκ over 1,5 (1.90)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις