ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

«Ματώνουν» τα δίχτυα στο 2.45

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

«Ματώνουν» τα δίχτυα στο 2.45

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

«Ματώνουν» τα δίχτυα στο 2.45

LIVE BETTING 24/7!

Προγνωστικά σνούκερ: Στο κυνήγι του 2.00

Προγνωστικά σνούκερ: Στο κυνήγι του 2.00

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Τετάρτης με Champions League και Eurovision έως 4.33

προγνωστικά στοιχήματος

Γκολ και ειδικά με αξία στο Ντόρτμουντ

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Χτυπάει μέσα στη ρακέτα

σημείο ημέρας.

Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Το τελευταίο «χαρτί» της Μπασκόνια!

Το τελευταίο «χαρτί» της Μπασκόνια!

προγνωστικά

Ειδικό με αξία στο 1.95 στη Βεστφαλία

Eurovision 2024

Eurovision 2024: Η Μαρίνα και το… τυράκι του 2ου ημιτελικού

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (1/5)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (1/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

«Ματώνουν» τα δίχτυα στο 2.45

προγνωστικά

Ο #Bats επιστρέφει με τρεις μονές επιλογές και μία δυάδα από τα μεγάλα πρωταθλήματα.

Οι εθνικές (επιτέλους) τελείωσαν, οι παίκτες γύρισαν στους συλλόγους τους και μπαίνουμε ξανά στην κανονικότητα, με προγνωστικά σε ικανοποιητικές αποδόσεις.

Προγνωστικά: Γιουβέντους – Λάτσιο

Η τέταρτη αγωνιστική στην Ιταλία ξεκινά με το πολύ δυνατό Γιουβέντους – Λάτσιο. Οι γηπεδούχοι άφησαν βαθμούς μόνο στο εντός έδρας ματς απέναντι στην Μπολόνια, κερδίζοντας την Ουντινέζε και την Έμπολι στα δύο υπόλοιπα παιχνίδια. Εύλογα είναι το φαβορί απέναντι στην ασταθή Λάτσιο που ξεκίνησε με ήττες από τη Λέτσε και την Τζένοα, για να πάρει στην συνέχεια διπλό στην έδρα της Νάπολι. Το τελευταίο παιχνίδι της δείχνει ότι οι «λατσιάλι» μπορούν να κάνουν μεγάλες εμφανίσεις ακόμα και απέναντι σε καλύτερες ομάδες. Περιμένουμε και σήμερα να βάλουν δύσκολα στη Γιουβέντους και να επιβεβαιωθεί το goal/goal, που πληρώνει 1.97 στην Betshop.

Λειψία – Άουγκσμπουργκ

Η ήττα της πρεμιέρας από τη Λεβερκούζεν δε φαίνεται να έχει πτοήσει τη Λειψία, καθώς στην συνέχεια πήρε εντυπωσιακές νίκες με 5-1 απέναντι στην Στουτγκάρδη (εντός) και 3-0 κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου (εκτός). Σήμερα το έργο της αναμένεται να είναι ακόμα πιο εύκολο, κόντρα στην προβληματική Άουγκσμπουργκ. Η ομάδα της Βαυαρίας αποτελεί μια από τις υποψήφιες για υποβιβασμό και η αμυντική της συμπεριφορά είναι ο βασικός λόγος. Και στα τρία ματς της μέχρι στιγμής επιβεβαιώθηκε το over 3,5 και με εννιά γκολ παθητικό διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (μαζί με την Γκλάντμπαχ και τη Μάιντζ). Δύσκολα θα μείνει σε χαμηλά επίπεδα το σκορ, πάμε με το over 3,5 στο 2.00 της Fonbet.

Προγνωστικά: Πολλά γκολ σε Κολωνία και Βαρκελώνη

Παράλληλα με το Λειψία – Άουγκσμπουργκ, η Κολωνία υποδέχεται την Χόφενχαϊμ σε μια δυνατή αναμέτρηση για την Bundesliga. Αδικείται από τον ένα βαθμό μετά από τρεις αγωνιστικές η γηπεδούχος, καθώς πέρα από το δύσκολο πρόγραμμα είχε και καλές εμφανίσεις. Αντιμετωπίζει μια ομάδα που βρίσκεται σε καλή φόρμα και μετρά δύο σερί νίκες μετά την ήττα της πρεμιέρας. Πάντως η λογική της Χόφενχαϊμ είναι «όσα βάλουμε κι όσα φάμε», κι αντιμετωπίζει μια ομάδα που μπροστά στο κοινό της θα χρειαστεί να πάρει ρίσκα αν θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη φετινή της νίκη. Καλή επιλογή, λοιπόν, το goal/goal, με απόδοση 1.55 στην Betshop.

Αργότερα, η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Μπέτις στο ματς της ημέρας για τη La Liga. Μετά το «μπλόκο» που έβαλε στην πρεμιέρα η Χετάφε, οι Καταλανοί έχουν βρει αρκετές λύσεις επιθετικά, πετυχαίνοντας οκτώ γκολ στα επόμενα τρία ματς. Πιο συμπαγής και αφοσιωμένη στα αμυντικά της καθήκοντα η Μπέτις, δεν παύει όμως να έχει κι αυτή αρκετή ποιότητα στην επίθεση. Θα προσπαθήσει να χτυπήσει στα ανασταλτικά κενά των «μπλαουγκράνα» και γενικώς σπάνια μένει στο μηδέν απέναντί τους. Παραδοσιακά οι αναμετρήσεις τους έχουν αρκετά γκολ, το ίδιο αναμένεται κι απόψε. Πάμε με το over 2,5 στο 1.58 της Betshop, στο 2.45 συνολικά η απόδοση της δυάδας μας.

«Ματώνουν» τα δίχτυα στο 2.45ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!«Ματώνουν» τα δίχτυα στο 2.45

Άστον Βίλα – Κρίσταλ Πάλας

Στο ένα και μοναδικό παιχνίδι της σημερινής στήλης από την Premier League, η Άστον Βίλα αντιμετωπίζει την Κρίσταλ Πάλας. Η ομάδα του Έμερι έχει κάνει μέτριο ξεκίνημα στην σεζόν, το οποίο χαρακτηρίζεται από πολύ καλές και πολύ κακές στιγμές. Οι ήττες με 5-1 από τη Νιούκαστλ και με 3-0 από τη Λίβερπουλ σίγουρα προβλημάτισαν, όμως στα άλλα δύο ματς οι «βίλανς» ήταν εξαιρετικοί (4-0 την Έβερτον εντός, 3-1 την Μπέρνλι εκτός).

Αρκετά ήσυχα, η αντίπαλός τους έχει μαζέψει έναν βαθμό παραπάνω μέχρι στιγμής, με απολογισμό 2-1-1. Ποιοτικά πάντως το σύνολο του Χότζσον είναι αρκετά κατώτερο και η πιθανή απουσία του Γκέχι κάνει πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα. Δύσκολο να πάμε στην Άστον Βίλα που φέτος πάει για το κάτι παραπάνω. Αξίζει και σκέτος ο άσος στο 1.91 της Novibet, συνδυάζεται και με το over 1,5 σε υψηλότερες αποδόσεις για όσους θέλουν να ρισκάρουν λίγο περισσότερο.

Μονό
16:00
Γιουβέντους - Λάτσιο
Goal/goal
1.97
BET: 30 units
Μονό
16:30
Λειψία - Άουγκσμπουργκ
Over 3,5
2.00
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 2.45
16:30
Κολωνία - Χόφενχαϊμ
Goal/goal
1.55
22:00
Μπαρτσελόνα - Μπέτις
Over 2,5
1.58
BET: 25 units
Μονό
17:00
Άστον Βίλα - Κρίσταλ Πάλας
1
1.91
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις