ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Στο 4.95; Τι Μασούρος, τι Μασούρας...

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 25 ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Στο 4.95; Τι Μασούρος, τι Μασούρας...

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕ PROMO CODE: YUMMY100

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ!

Στο 4.95; Τι Μασούρος, τι Μασούρας...

LIVE BETTING 24/7!

Προγνωστικά σνούκερ: Στο κυνήγι του 2.00

Προγνωστικά σνούκερ: Στο κυνήγι του 2.00

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Τετάρτης με Champions League και Eurovision έως 4.33

προγνωστικά στοιχήματος

Γκολ και ειδικά με αξία στο Ντόρτμουντ

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Χτυπάει μέσα στη ρακέτα

σημείο ημέρας.

Ντόρτμουντ – Παρί Σεν Ζερμέν: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Το τελευταίο «χαρτί» της Μπασκόνια!

Το τελευταίο «χαρτί» της Μπασκόνια!

προγνωστικά

Ειδικό με αξία στο 1.95 στη Βεστφαλία

Eurovision 2024

Eurovision 2024: Η Μαρίνα και το… τυράκι του 2ου ημιτελικού

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (1/5)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (1/5)

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Στο 4.95; Τι Μασούρος, τι Μασούρας…

Στο 4.95; Τι Μασούρος, τι Μασούρας...

Καλημέρα στους προκομμένους, καλησπέρα στα αλάνια. Τα «χωριά» του Europa δεν μας έκαναν τη χάρη και μας άφησαν με μία στις τρεις επιτυχημένες επιλογές, έτσι για να μάθουμε να παίζουμε από τόσο νωρίς ομάδες που καλά – καλά κι οι ίδιοι τους οι προπονητές δεν έχουν ακόμα μια πλήρη εικόνα. Γεγονός που αποδεικνύει ότι δεν είναι εποχές για ανοίγματα, ως γράφτηκε και στην προηγούμενη στήλη. Με την ίδια φιλοσοφία θα κινηθούμε και σήμερα: χαλαρά κι άσε το σεντόνι να τεντώνει.

Το παιχνίδι που έχω σταμπάρει σήμερα είναι του Ολυμπιακού απέναντι στην Ομόνοια. Η προηγούμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων εις τας Ευρώπας πραγματοποιήθηκε 55 χρόνια πριν. Ήταν 26 Σεπτεμβρίου του 1965, όταν η ομάδα του Μπούκοβι πέρασε από τη Λευκωσία με γκολ του Μποτίνου και στη ρεβάνς, το τελικό 1-1 που έγραψε στο Τσιμεντένιο (sic) Καραϊσκάκης, έδωσε στους ερυθρόλευκους το εισιτήριο για τον Β’ γύρο του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ευρώπης (ποιo Europa ρε γατάκια, τέσπα). Τρία χρόνια αργότερα, ο αείμνηστος Κώστας Βουτσάς (aka Μασούρος), σκοράρει στα ίδια τσιμέντα. Θα επανέλθω σ’ αυτό.

Στο σήμερα, ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς βρίσκεται σε μίνι-μεταβατική περίοδο, αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ, η μαγιά και το «άστρο» της καλοδουλεμένης ομάδας είναι εδώ. Ο Γκιγιέρμε έφυγε, τα «πίσω φτερά» έχουν αλλάξει, ένας 17χρονος βρίσκεται κάτω απ’ τα δοκάρια και έπεται και συνέχεια. Αλλά, η φιλοσοφία της ομάδας και ο προσανατολισμός της παραμένουν αναλλοίωτα χαρακτηριστικά που μεταφράζονται σε: attack, καλή κυκλοφορία, προσπάθεια για δημιουργία, πίεση μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Χάζευα τις προάλλες το ματς με τον Αστέρα. Το σκορ στο 3-0 και στα χασομέρια έβλεπες διάθεση και γι’ άλλα. Στον τελικό του Κυπέλλου, πάρε ΑΕΚ όσους χώρους θέλεις κι έχουν γνώση οι φύλακες. Για την Ομόνοια, δεν έχω τόσο ολοκληρωμένη εικόνα. Από τα κυριότερα που παρακολούθησα στις ευρωπαϊκές της αναμετρήσεις, δείχνει ομάδα σφιχτή, νοικοκυρεμένη, με πρωταρχικό σκοπό «να μη φάμε και βλέπουμε πώς θα βάλουμε». Δεν είναι τυχαίο ότι και τα τρία ματς που έδωσε στα προκριματικά έπρεπε να κριθούν μετά το 90λεπτο.

Στο δια ταύτα.

Κρισιμότατο πρώτο παιχνίδι, η Ομόνοια θαρρώ ότι περισσότερο θα προσπαθήσει να κρατήσει, παρά να αιφνιδιάσει. Αν πάμε σε παιχνίδι υπομονής, το άδειο Καραϊσκάκης θα ευνοήσει τους γηπεδούχους να ψάξουν με ηρεμία για το πρώτο τέρμα. Κάτω από αυτό το πρίσμα, το να σημειωθούν περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο έχει λογική και θα το αγοράσω.

Για τη funbetιά της υπόθεσης, θα ρίξω και κάτι ψιλά στο να βρει δίχτυα ο Μασούρας. Το παιδί, παρόλο που ήθελε δυο τσουβάλια προσπάθειες κατά μέσο όρο για να βρει δίχτυα πέρυσι (νταξ, υπερβάλλω), φέτος δείχνει πολύ-πολύ πιο εύστοχος και το κυριότερο: ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ σχεδόν σε κάθε τελική όταν παίζει. Δύο έβαλε στον Αστέρα, η φόρμα που πάει να χτίσει δεν θα έπρεπε να κοστολογούνταν στο υψηλότατο 4.95 για anytime. Το ρεπορτάζ, μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι λέξεις, τον έχει για βασικό. Κι ας το βάλει… από σπόντα με το κεφάλι, όπως έκανε κι ο – παρά ένα γράμμα – συνεπώνυμός του.

Καλή τηλεθέαση αδέρφια, η μόνη κλασική μουσική που στο άκουσμά της ενώνονται μεταλλάδες, λαϊκοί, κουλτουριάρηδες, ραπάδες και τραπάδες πλησιάζει…

Μονό

22:00 Ολυμπιακός – Ομόνοια: Περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχ. (2.00)

Fun bet

22:00 Ολυμπιακός – Ομόνοια: Μασούρας anytime σκόρερ (4.95)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις