Και BCL, και NBA!

Και BCL, και NBA!

Άντε να ζεσταινόμαστε λιγάκι. Αρχίζουν από σήμερα και τα Κύπελλα Ευρώπης με τους πρώτους τέσσερις αγώνες στην Κύπρο για τα προκριματικά (Α’ φάση) του Basketball Champions League. Θυμίζω ότι οι αγώνες είναι μονοί, διεξάγονται σε ουδέτερο γήπεδο, στη Λευκωσία της Κύπρου ενώ για άλλες 8 ομάδες θα γίνουν αύριο στη Σόφια της Βουλγαρίας άλλοι τέσσερις αγώνες. Οι τέσσερις νικητές των σημερινών αγώνων θα παίξουν την Πέμπτη σε δύο αγώνες για τις δύο ομάδες που θα μπουν στους ομίλους, ομοίως θα συμβεί και στη Βουλγαρία.

Στο πρώτο ματς της ημέρας, νωρίς το μεσημέρι στις 16:.30 η γνωστή λιθουανική Νεπτούνας δίνεται αουτσάιντερ κόντρα στους Λόντον Λάιονς. Λίγο παράδοξο αυτό γιατί η Νεπτούνας είναι με αποδυναμωμένη σε σχέση με προηγούμενα χρόνια, έχει όμως πιο βαρύ όνομα, εμπειρία και παραστάσεις από τους Λάιονς. Τον άσο τον βρίσκει κανείς από 2.25 έως 2.60 και θα τον προτιμήσω.

Στο βραδινό ματς με ελληνικό ενδιαφέρον αφού ο Ηρακλής θα παίξει με τον επικίνδυνο Κεραυνό Στροβόλου το line είναι πολύ χαμηλό στους 147,5 πόντους και πιστεύω ότι θα ξεπεραστεί από δύο ομάδες που έχουν πολλές επιθετικές λύσεις (στο 1.95 το over).

Τέλος μία τζούρα ΝΒΑ με τον 3ο τελικό Δύσης ανάμεσα σε Ντένβερ Νάγκετς και Λος Άντζελες Λέικερς. Οι Νάγκετς προσπαθούν να συνέλθουν από το τρίποντο του Ντέιβις και την ήττα τους στη λήξη του 2ου ματς. Πιστεύω ότι έχουν ακόμη βενζίνη στο ντεπόζιτο να επιδιώξουν μία νίκη ενώ όσο να ‘ναι οι Λέικερς με την ασφάλεια του 2-0 δεν θα έχουν και ιδιαίτερη κάψα. Με το χάντικαπ στους 6,5 πόντους, άσος στο 1.90.

Μονό

20:30 Κεραυνός Στροβόλου – Ηρακλής: Over 147,5 (1.95)

Μονό

16:30 Νεπτούνας – Λόντον Λάιονς: 1 (2.60)

Μονό

04:00 Ντένβερ Νάγκετς (+6,5) – Λος Άντζελες Λέικερς: 1 (1.90)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις