Safe combo στο 2.20

Preview Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης

Δεν πήγε όπως θα θέλαμε η χθεσινή ημέρα. Μια κακή πρόβλεψη και μια καθαρή ατυχία μας χάλασε τα καλά ποσοστά. Είναι και αυτά μέσα στο παιχνίδι όμως, δεν παραπονιέμαι. Συνεχίζουμε σήμερα, Δευτέρα με ένα αγγλικό combo σε ένα μεγάλο παιχνίδι.

Η Γουλβς θα υποδεχθεί τη Μάντσεστερ Σίτι λοιπόν, στην πρεμιέρα της δευτεραθλήτριας Αγγλίας στο φετινό πρωτάθλημα. Αδιαμφισβήτητο φαβορί οι φιλοξενούμενοι, κόντρα σε μια ανερχόμενη δύναμη του αγγλικού ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Νούνο Σάντο έχει δημιουργήσει ένα πολύ ισχυρό ρόστερ και το ευρύ πορτογαλικό στοιχείο μόνο θετικά μπορεί να βοηθήσει. Παρά ταύτα όμως, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι σε άλλο… επίπεδο. Σε κάθε θέση έχει ένα ποδοσφαιριστή από το πάνω ράφι.

Στο δια ταύτα λοιπόν. Η Σίτι θα ξεκινήσει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα και δεν πιστεύω πως θα αρκεστεί στο φθηνό 0-1. Θα ξεκινήσει δυνατά στον αγώνα όπως συνηθίζει και θα προσπαθήσει από το ημίχρονο κιόλας να βρίσκεται μπροστά στο σκορ. Ποντάρω στη νίκη της Σίτι με over 1,5 γκολ στον αγώνα και over 0,5 γκολ στο ημίχρονο. Δυνατό και παράλληλα safe combo, το οποίο το βρίσκουμε στο 2.20.

Combo

22:15 Γουλβς – Μάντσεστερ Σίτι: 2 & over 1,5 & over 0,5 στο 1ο α’ ημίχ. (2.20)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις