Αξίζει την εμπιστοσύνη μας

Αξίζει την εμπιστοσύνη μας

Καλημέρα.

Το κουπόνι έχει πάρει επισήμως τη γνωστή φθινοπωρινή του μορφή και η γκάμα επιλογών μας είναι διευρυμένη.  Πάμε να δούμε τι κρατάμε από το σημερινό πρόγραμμα.

Η πρώτη μας στάση θα γίνει στη Σκανδιναβία, με τη Μόλντε να έχει ταλαιπωρηθεί πολύ μεσοβδόμαδα. Μπορεί να απέκλεισε την Κάραμπαγκ, αλλά χρειάστηκε 120 λεπτά στις υψηλές θερμοκρασίες της Κύπρου. Συν τοις άλλοις, έχει μπροστά της τον κρίσιμο αγώνα με τη Φερεντσβάρος. Η Μόλντε είναι αξιόπιστη στην έδρα της, όπου έχει 5 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 8 ματς. Βρίσκεται πλέον στο -2 από τις ευρωπαϊκές θέσεις.  Ο άσος στο 2.12 είναι αποδεκτός.

Συνέχεια με Premier League, όπου ο Aρτέτα έχει μεταμορφώσει προς το καλύτερο την Άρσεναλ. Στην πρεμιέρα έκανε περίπατο κόντρα στη Φούλαμ και δείχνει σύνολο που αξίζει εμπιστοσύνη. Το θετικότερο όλων είναι η άμεση προσαρμογή του Γουίλιαν . Η Γουέστ Χαμ ξεκίνησε άσχημα με την ήττα από τη Νιούκαστλ και ήδη υπάρχει κλίμα εσωστρέφειας στην ομάδα.  Υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά μομέντουμ υπέρ των γηπεδούχων. Άσος και over 1.5 στο 1.75.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος της στήλης στο ready4bet.com

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις