Για την πρωτιά και οι δύο

Για την πρωτιά και οι δύο

Καλημέρα παιδιά, μας την έκανε ο Ατρόμητος όπου δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε μία φορά συνεχίζοντας την προϊστορία να μην μπορεί να κερδίσει στην έδρα του τον Βόλο. Έχασε και η Κρίστιανσουντ εισπράττοντας 5 (!) γκολ κι έτσι το Σαββατοκύριακο έκλεισε με 50% επιτυχία.

Συνεχίζουμε όμως με Σκανδιναβία, αυτή τη φορά με Σουηδία και την δεύτερη κατηγορία. Χάλμσταντ – Ουμέα. Δεν περιμένω πολλά γκολ, αλλά η Χάλμσταντ τουλάχιστον δύο γκολ θα τα βάλει. Δεν κάνει πολύ παιχνίδι. Κυνική ομάδα και παίζει μόνο όταν χρειάζεται. Κυνηγάει την Ντέγκερφορς που απέχει τρεις βαθμούς. Σε περίπτωση ισοβαθμίας αυτό που θα μετρήσει πρώτο είναι η διαφορά τερμάτων και όχι οι μεταξύ των αγώνες. Φυσικά υπάρχει μεγάλη διαφορά που δύσκολα καλύπτεται αλλά για το γόητρο και μόνο θα θέλουν να τερματίσουν πρώτοι στη βαθμολογία, άσχετα αν ανεβαίνουν οι δύο πρώτοι απ’ευθείας. Αυτό άλλωστε έδειξαν και πριν δύο εβδομάδες όταν έφυγαν με το διπλό από την έδρα της Ντέγκερφορς. Η Ουμέα είναι στη ζώνη του υποβιβασμού (μπαράζ) και παρά την προσπάθειά της δεν βλέπω να μένει. Κλείνεται πίσω και παίζει με αντεπιθέσεις. Με αυτή τη νοοτροπία θα κατέβει και σήμερα αφού στον πρώτο γύρο στην έδρα της, τα κατάφερε εν μέρει αφού έχασε μόνο 1-0 με ένα πέναλτυ στο 72’. Σήμερα όμως η Χάλμσταντ δεν νομίζω να σταματήσει μόνο στο ένα γκολ. Σε δύο αγώνες που είχαν αναμετρηθεί το 2012 η Χάλμσταντ έκανε δύο νίκες 3-0 και 4-0 αντίστοιχα.

Άσος και over 1,5 λοιπόν σε πολύ καλή απόδοση. Το ματς ξεκινάει από το 2-0 κι ίσως καταλήξει στα πολλά με λίγα.

Επόμενο παιχνίδι, αντίστοιχο με το πρώτο, η πρωτοπόρος Ντέγκερφορς αγωνίζεται με την αδύναμη Ντάλκουρντ. Ξεκάθαρο φαβορί στην αποψινή αναμέτρηση η γηπεδούχος και θα θέλει να προσθέσει άλλους 3 βαθμούς στο σακούλι για την άνοδο. Έχει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και δίκαια είναι στην πρώτη θέση. H εντός έδρας ήττα από την άμεση διώκτριά της Χάλμσταντ αποτελεί παρελθόν έπειτα από δύο συνεχόμενες τεσσάρες. Από τους πέντε πρώτους σκόρερ στην κατηγορία έχει τους τρεις. Όσο καλά όμως πάνε τα πράγματα από τη μέση και μπροστά, τόσο άσχημα τα πηγαίνει στην άμυνα. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια της δέχεται τουλάχιστον ένα γκολ. Αυτό το γκολ περιμένουμε από την Ντάλκουρντ όπου παλεύει να μην υποβιβαστεί. Έχει δρόμο ακόμα το πρωτάλημα βέβαια αλλά είναι από τις ομάδες που θα κινδυνέψουν μέχρι τέλους. Ωστόσο, μπορεί να βάλει ένα γκολ της τιμής όπως βλέπουμε κι από την προϊστορία, μιας και τα έξι από τα επτά ματς που έχουν παίξει μεταξύ τους οι ομάδες, ανεξαρτήτου έδρας, είχαν έρθει goal/goal.

H απόδοση είναι πολύ καλή και περίεργα υψηλή. Πριν από τα δύο τελευταία παιχνίδια άλλωστε η Ντάλκουρντ έτρεχε ένα σερί 7/7 αγώνων goal/goal.

Μονό

20:00 Χάλμσταντ – Ουμέα: 1 & over 1,5 (1.90)

Δυάδα (απόδοσης 3.80)

20:00 Ντέγκερφορς – Ντάλκουρντ: Goal/goal (2.00)

20:00 Χάλμσταντ – Ουμέα: 1 & over 1,5 (1.90)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις