Να ξεπεράσουν τους 100 πόντους έκαστη

Να ξεπεράσουν τους 100 πόντους έκαστη

Μεγάλη βραδιά απόψε στο ΝΒΑ με τον 7ο και τελευταίο ημιτελικό ανάμεσα σε Κλίπερς και Νάγκετς στη Δύση και τον 1ο τελικό της Ανατολής ανάμεσα σε Σέλτικς και Ράπτορς.

Στο ζευγάρι των Κλίπερς με τους Νάγκετς όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Οι Κλίπερς για μία ακόμη φορά έχασαν μεγάλη διαφορά (+19 πιο συγκεκριμένα) πριν το ημίχρονο του 6ου ημιτελικού και έχασαν και με 13 στο τέλος του ματς! Μπορεί ποιοτικά και από άποψη βάθους ρόστερ να υπερτερούν όμως αυτή η έλλειψη σταθερότητας τους κάνει αφερέγγυους. Με το χάντικαπ στους 7,5 πόντους θα ποντάρω φυσικά στους Νάγκετς που είναι το αουτσάιντερ, δεν έχουν τίποτε να χάσουν και θα παλέψουν έχοντας πιθανότητες ακόμη και νίκης.

Στον πρώτο τελικό της Ανατολής που προηγείται χρονικά του ημιτελικού της Δύσης και οι δύο αντίπαλοι έχουν ηθικό στα ύψη. Οι Σέλτικς που απέκλεισαν τους πρωταθλητές Ράπτορς, οι Χιτ που πέταξαν έξω την ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ Μπακς. Το Μαϊάμι έδειξε κόντρα στους Μπακς που διαθέτουν και την καλύτερη άμυνα της λίγκας ότι έχει πολλές επιθετικές λύσεις και τρόπους να σπάσει τις αντίπαλες άμυνες. Με το line στους 209,5 πόντους θα προτιμήσω το over έστω με λίγο ρίσκο περιμένοντας και από τις δύο ομάδες να ξεπεράσουν τους 100 πόντους έκαστη.

Μονό

01:30 Μπόστον Σέλτικς – Μαϊάμι Χιτ: Over 209,5 (1.91)

Μονό

04:00 Λος Άντζελες Κλίπερς – Ντένβερ Νάγκετς (+7,5): 2 (1.91)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις