Τόμπσον η Νο1 επιλογή Μπαρτζώκα – Μάχη για Νέιπιρ, έκπληξη με Λούντμπεργκ

Τόμπσον η Νο1 επιλογή Μπαρτζώκα - Μάχη για Νέιπιρ, έκπληξη με Λούντμπεργκ

Οι εξελίξεις με Σλούκα και το πλάνο για την επόμενη σεζόν. Ποιοι είναι οι παίκτες που έχει ξεχωρίσει από την Ευρώπη ο Έλληνας προπονητή, γιατί οι Ιταλοί του δημιουργούν… πρόβλημα και πώς ο Δανός άσος μπορεί να βρεθεί τη νέα σεζόν στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός φουλάρει τις μηχανές του για να είναι πανέτοιμος στους τελικούς της Α1 κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μία κόντρα, που ξεκινάει το βράδυ της Κυριακής. Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν ότι είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, παράλληλα, όμως, ξέρουν ότι δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Γιατί πάντα τα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός είναι διαφορετικές καταστάσεις.

Στον Πειραιά μετά το φινάλε των τελικών θα κοιτάξουν να τελειώσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται τα βασικά κεφάλαια του Βεζένκοφ και του Σλούκα. Υπάρχει επίσης σε εκκρεμότητα η περίπτωση του Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει έναν επιπλέον πλέι-μέικερ σε σχέση με αυτούς, που έχει τώρα.

Ο Σιλβέν Φρανσίσκο του Περιστερίου είναι μία περίπτωση, αλλά ο Μπαρτζώκας έχει κι άλλες στο μυαλό του, με τις οποίες θα ασχοληθεί μετά τους τελικούς. Ο Ντάριους Τόμπσον (δείτε τον σε βίντεο πάνω από το κείμενο) της Μπασκόνια θα ήταν ο ιδανικός για τον Ελληνα προπονητή, αλλά ο Αμερικάνος γκαρντ έχει πάρει ήδη κατεύθυνση για την Ιταλία.

Ο Μπαρτζώκας θα ήθελε και τον Σαμπάζ Νέιπιρ, που κάνει σπουδαία πράγματα με την Αρμάνι, αλλά η ομάδα από το Μιλάνο κάνει το παν τις τελευταίες μέρες για να τον κρατήσει και του χρόνου στο ρόστερ της.

Ο Δανός Ιφε Λούντμπεργκ είναι επίσης μία επιλογή, που κάνει κλικ, και μάλιστα ίσως γίνει διαθέσιμη μετά τις τελευταίες αναφορές ότι η Βίρτους Μπολόνια θα μειώσει πολύ το μπάτζετ της. Σε μία τέτοια περίπτωση ο Δανός δεν αποκλείεται να μείνει ελεύθερος και το ενδιαφέρον, που θα συγκεντρώσει θα είναι μεγάλο, παρότι δεν κάνει την καλύτερη δυνατή χρονιά. Είναι, όμως, πολύ αποτελεσματικός στο κομμάτι της επίθεσης και κυρίως στο «1 εναντίον 1», πράγμα, που βασικά ψάχνει από τον γκαρντ, που θέλει να προσθέσει στο ρόστερ ο Μπαρτζώκας.

Ο τελευταίος έχει εντοπίσει και 1-2 ακόμη περιπτώσεις στυλ Φρανσίσκο, παίκτες, δηλαδή, πολύ καλούς, αλλά σχετικά άγνωστους, και μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις της ομάδας του θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις. Και αφού πρώτα οριστικοποιηθεί και το θέμα του Σλούκα, που είναι κομβικό για το χτίσιμο του Ολυμπιακού της επόμενης σεζόν.

ΠΗΓΗ: Sportdog

Φινάλε με 2.75 στη Ligue 2ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Φινάλε με 2.75 στη Ligue 2

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις