Παναθηναϊκός – Περιστέρι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Παναθηναϊκός - Περιστέρι προγνωστικά

Παναθηναϊκός - Περιστέρι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Περιστέρι ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Παναθηναϊκός – Περιστέρι προγνωστικά

  • Γήπεδο: ΟΑΚΑ
  • Χωρητικότητα: 19.443
  • Προϊστορία: Στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις που έχουν δώσει μεταξύ τους οι δύο ομάδες για πρωτάθλημα και Κύπελλο, ο Παναθηναϊκός μετράει επτά νίκες ενώ το Περιστέρι τρεις.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Η φετινή χρονιά του Παναθηναϊκού είναι σχεδόν μια… επανάληψη της περσινής. Και την σεζόν 2021-2022 ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος μέσω πέμπτου παιχνιδιού στους ημιτελικούς, απλά τότε ήταν κόντρα στην Λάρισα. Φέτος και στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια της σειράς απέναντι στο Περιστέρι, έχει παρουσιαστεί κάκιστος και έχει ηττηθεί με κάτω τα χέρια. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη δεν αγωνίζεται με πειθαρχία, συγκέντρωση και μυαλό και αυτό την έχει οδηγήσει έως εδώ. Το Game 5 είναι παιχνίδι win or go home, και οι «πράσινοι» οφείλουν, έστω και έτσι, να προκριθούν στους τελικούς που περιμένει από προχθές ο Ολυμπιακός.

Stat attack: Ιστορικό -αρνητικό- ρεκόρ με τρεις συνεχόμενες ήττες στο Περιστέρι για τον Παναθηναϊκό, κάτι το οποίο δεν είχε επαναληφθεί ποτέ έως ότου την φετινή χρονιά.

Απουσίες: Ο Χρήστος Σερέλης δεν υπολογίζει τους Ματ Τόμας και Νέιτ Ουόλτερς οι οποίοι είναι εκτός της εξάδας των ξένων στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός - Περιστέρι προγνωστικά και ανάλυση αγώναΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Παναθηναϊκός - Περιστέρι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Περιστερίου

Το Περιστέρι κατάφερε να κάνει μια υπέρβαση τη φετινή χρονιά και να βρίσκεται μονάχα μια νίκη μακριά από τους τελικούς της Basket League, στην πρώτη επαγγελματική προπονητική χρονιά του Βασίλη Σπανούλη. Ο θρύλος των ευρωπαϊκών παρκέ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά φέτος στο Περιστέρι και αν εξαιρέσουμε το πρώτο παιχνίδι της σειράς όπου το Περιστέρι ηττήθηκε με μεγάλη διαφορά από τον Παναθηναϊκό, έχει παρουσιάσει μια εξαιρετική εικόνα ομάδας, έτοιμη για το επόμενο βήμα. Στο ΟΑΚΑ, οι φιλοξενούμενοι σίγουρα δεν ήταν και δεν θα είναι το φαβορί, ωστόσο με πάθος και με το αποτελεσματικό μπάσκετ που παίζουν, θα διεκδικήσουν μέχρι τελικής πτώσης τις πιθανότητές τους.

Stat attack: Ο Μάρκους Ντέντμον πέτυχε τους περισσότερους πόντους από κάθε άλλον την φετινή σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα (375).

Απουσίες: Δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα.

Παναθηναϊκός - Περιστέρι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Ο Παναθηναϊκός, που παραμένει το φαβορί της αναμέτρησης, θέλει απεγνωσμένα την νίκη για να περάσει στους τελικούς απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο Ολυμπιακό. Μπροστά στον κόσμο του δείχνει ένα καλύτερο και πιο «αφοσιωμένο» πρόσωπο. Από την άλλη, η απειρία των παικτών του Περιστεριού από τέτοια κρίσιμα παιχνίδια, είναι σημαντική. Η επιλογή μας είναι νικητής Παναθηναϊκός και οver 156,5 πόντοι στο 1.90 από τη Novibet.

Combo
19:15
Παναθηναϊκός - Περιστέρι
1 & over 156,5
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις