Πρώτος ημιτελικός στο 1.80

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Στήλη Τρίτης από τον #Fidel, ο οποίος σε ένα... κουτσό πρόγραμμα, αναλύει και ποντάρει στην αναμέτρηση Κάλιαρι - Πάρμα.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Δεν πήγαν όπως περίμενα τα ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος της Παρασκευής στην Ιρλανδία. Μεγάλη απογοήτευση η Σάμροκ Ρόβερς που τελείωσε το παιχνίδι με τρεις ήττες και μοιραία ηττήθηκε με 1-0 από την Κορκ Σίτι. Επιστροφή σήμερα Τρίτη στην αγωνιστική δράση, με το πρόγραμμα σιγά – σιγά να συρρικνώνεται.

Με το παιχνίδι της Κάλιαρι απέναντι στην Πάρμα θα ασχοληθώ. Αρχικά, αξίζει να αναφέρω τι ισχύει στο ζευγάρι. Πρόκειται για ημιτελικά πλέι οφ, πρώτη από τις δύο αναμετρήσεις. Δεν υπάρχουν παράταση και πέναλτι. Εάν μετά από 180 λεπτά δεν προκύψει νικητή, την πρόκριση στον τελικό παίρνει η Πάρμα που τερμάτισε ψηλότερα στην κατάταξη.

Πρώτος ημιτελικός στο 1.80ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Πρώτος ημιτελικός στο 1.80

Στον τελικό θα προκριθεί μονάχα μία εκ των δύο. Κάποια θα χαρεί, κάποια θα αδικηθεί. Πρόκειται για μία αναμέτρηση που θυμίζει Serie A. Όποια προκριθεί, θα έχει προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στην Μπάρι ή την Σουντιρόλ που θα προκύψουν από το άλλο ζευγάρι.

Η Κάλιαρι είναι δυνατή εντός, ούσα αήττητη στα τελευταία 16 παιχνίδια της. Δεν είναι κάποια τυχαία όμως η Πάρμα, μετράει αήττητο σερί οχτώ αγώνων τους τελευταίους δύο μήνες (6-2-0), έχοντας σκοράρει σε όλες τις περιπτώσεις. Το goal/goal στο 1.80 από τη Fonbet αξίζει για να συμπεριληφθεί στην σημερινή στήλη.

Υ.Γ.: Πλέον με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί!

Μονό
21:30
Κάλιαρι - Πάρμα
Goal/goal
1.80
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις