Παιχνίδια τίτλου στη Τουρκία έως 8.48

προγνωστικά

Αγωνιστική δράση στην Τουρκία, μετά τις εκλογές και ο #TheMagician επιλέγει προγνωστικά από ομάδες που έχουν ισχυρό κίνητρο.

Καλημέρα σας. Πράγματα και θαύματα στην Γερμανία την τελευταία αγωνιστική, όπου η Μπορούσια Ντόρτμουντ (η οποία μας κουβάδιασε, όπως και τον μισό πλανήτη) έχασε τον τίτλο, δηλαδή τον έκανε δώρο, ενώ οι Γάλλοι δικαίωσαν τα προγνωστικά μας και με το παραπάνω! Σήμερα θα ασχοληθούμε με την Τουρκία που υπάρχει πλήρη αγωνιστική δράση καθώς το Σαββατοκύριακο που πέρασε δεν έγιναν αγώνες λόγω εθνικών εκλογών. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Πλησιάζει ο τίτλος

Η Ανκαραγκουτσού μετά την εκτός έδρας νίκη της επί της ουραγού Ουμρανιγιεσπόρ για το πρωτάθλημα, τα έδωσε όλα στην ρεβάνς με την Μπασακσεχίρ για το θεσμό του Κυπέλλου έχοντας ηττηθεί με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι. Μπορεί ο Χατζηγιοβάννης να έδωσε την νίκη στους γηπεδούχους στο 90′, στέλνοντας το ματς στην παράταση, αλλά αποκλείστηκαν από τον τελικό με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με 2-2. Έχουν φτιάξει μια μικρή απόσταση ασφαλείας πέντε βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη και δεν αναμένεται να μπλέξουν εύκολα σε σενάρια υποβιβασμού. Με τους μικρομεσαίους τα πάνε καλά εντός, άλλωστε εκεί έχουν μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς τους, αλλά απέναντι στους μεγάλους αντιμετωπίζουν προβλήματα γνωρίζοντας ήττες.

Αντίπαλος η πρωτοπόρος Γαλατάσαραϊ. Μετά την ήττα από την Μπεσίκτας τέλος Απρίλη, απάντησε με τρεις συνεχόμενες νίκες χωρίς να δεχτεί τέρμα και παρέμεινε στην κορυφή με πέντε βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Φενέρμπαχτσε. Νίκη θα σημάνει τίτλος για τους φιλοξενούμενους, ενώ ακολουθεί και το εντός έδρας παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε για το πρωτάθλημα. Την δεδομένη στιγμή έχει την πιο πλήρη ομάδα της κατηγορίας και ας κάνει κάποια νερά που και που εκτός έδρας.

Θα φύγω από το διπλό που πληρώνει ψίχουλα και θα πάω στο Χ2 και goal/goal με απόδοση 1.88 στην Βetshop.

Καίγεται για βαθμούς

Η Σίβασπορ είναι τρεις βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Έχασε, όπως ήταν λογικό, την προηγούμενη αγωνιστική εκτός έδρας από την Γαλατάσαραϊ με 2-0, όπως έχασε βέβαια και στα τρία προηγούμενα παιχνίδια αν και βρήκε δίχτυα. Ηττήθηκε με 3-0 την Τετάρτη εκτός έδρας από την Φενέρμπαχτσε για ν’ αποκλειστεί από τον τελικό Κυπέλλου. Με την πλάτη στον τοίχο σήμερα καλείται να μην χάσει, διαφορετικά θα δυσκολέψουν εξαιρετικά οι συνθήκες παραμονής στην κατηγορία. Σκόραρε στα οχτώ τελευταία εντός έδρας. Απών ο δεξιός εξτρέμ Γιεσιλρούτ (έξι γκολ).

Αντίθετα η Κόνιασπορ είναι στην έβδομη θέση με 49 βαθμούς και αναμένεται να τερματίσει μεταξύ της έκτης και της όγδοης θέσης. Τα πηγαίνει εξαιρετικά στα τελευταία δέκα ματς στο πρωτάθλημα έχοντας σερί 5-4-1, χάνοντας μόνο από την Αδάνα Ντεμίρσπορ ενώ κέρδισε εντός και την Γαλατάσαραϊ με 2-1. Άνετη βαθμολογικά βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της σεζόν παίζοντας ποιοτικό ποδόσφαιρο. Έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς μακριά από την έδρα της, ενώ βρήκε δίχτυα σε 13 από τις 16 εξόδους της. Θ’ απουσιάσει ο επιθετικός της Ντεμίρ (επτά γκολ).

Σε πολύ καλή κατάσταση οι φιλοξενούμενοι αλλά οι γηπεδούχοι καίγονται. Επιλογή μας το goal/goal με απόδοση 1.75 στην Βetshop.

Προγνωστικά: Τελευταία ευκαιρία

Πάμε στο παιχνίδι της Γκιρεσούνσπορ με την Τραμπζονσπόρ. Οι γηπεδούχοι πήραν στα χαρτιά (όπως όλες οι ομάδες) τα παιχνίδια με την Χατάισπορ και την Γκαζιαντέπ καθώς αποχώρησαν από το πρωτάθλημα λόγω των σεισμών, αλλά παρόλα αυτά βρίσκονται τρεις βαθμούς μακριά από την σωτηρία. Έκοψαν βαθμούς από την Φενέρμπαχτσε (1-1) στο τελευταίο εντός έδρας ματς, ενώ βρήκαν δίχτυα στα τελευταία οχτώ από τα δέκα παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα. Απαγορευτική η ήττα σήμερα καθώς σε περίπτωση που η Σίβασπορ πάρει βαθμό ή βαθμούς θα μετατραπεί σε φαβορί για υποβιβασμό.

Οι φιλοξενούμενοι της Τραμπζονσπόρ όσο καλοί είναι εντός έδρας (10-4-2), τόσο άσχημα τα πηγαίνουν μακριά από αυτή (4-2-10). Βρίσκονται στην έκτη θέση με 51 βαθμούς και θα τερματίσουν μέσα στην πρώτη οχτάδα, μακριά από την περσινή εξαιρετική τους χρονιά που τους οδήγησε στην κορυφή. Μάλιστα, εκτός έδρας έχουν οχτώ συνεχόμενες ήττες, όπου οι επτά είναι σε συνδυασμό με over 2,5. Έχουν πολύ καλύτερο υλικό από την Γκιρεσουνσπορ αλλά παίζουν για να κλείσουν την χρονιά χωρίς να έχουν κάποιο ουσιαστικό στόχο.

Μια από τις τελευταίες ευκαιρίες των γηπεδούχων, απέναντι σε μια ομάδα που δεν ανταποκρίνεται θετικά στα εκτός έδρας παιχνίδια. Πρώτη επιλογή ο άσος draw no bet με απόδοση 1.88 στην Βetshop, ενώ θα πάμε με το κίνητρο των γηπεδούχων για μεγαλύτερη απόδοση επιλέγοντας τον άσο και over 1,5 τέρματα με απόδοση 3.20 στην Βetshop.

Παιχνίδια τίτλου στη Τουρκία έως 8.48ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Παιχνίδια τίτλου στη Τουρκία έως 8.48

Νίκη για να ελπίζει

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας με το παιχνίδι ανάμεσα στην Φενέρμπαχτσε και την Αντάλιασπορ. Οι γηπεδούχοι είναι στην δεύτερη θέση, πέντε πίσω από την Γαλατάσαραϊ, την οποία αντιμετωπίζουν την επόμενη αγωνιστική. Πολύ καλή στην έδρα (12-2-3) τους αλλά έχουν δεχτεί αρκετά γκολ, όπου μερικά από αυτά τους στοίχισαν. Εάν δεν είχαν την ευχέρεια στο σκοράρισμα (48 τέρματα υπέρ εντός έδρας) θα βρίσκονταν ακόμα πιο χαμηλά. Μονόδρομος η νίκη εάν θέλουν να ελπίζει στον τίτλο. Μηχανή των γκολ ο επιθετικός της Βαλένσια με 28 τέρματα σε 29 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.

Η Αντάλιασπορ βέβαια έχει βάλει δύσκολα μέχρι στιγμής σ’ αρκετούς αντιπάλους. Είναι στην δέκατη θέση με 41 βαθμούς και θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις στα εναπομείναντα παιχνίδια. Αήττητη στα σε τέσσερα σερί εκτός, ενώ σκόραρε στις πέντε από τις έξι εξόδους της. Με εξαίρεση το τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων στο «Σουκρού Σαράτσογλου», οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα τις εννέα υπόλοιπες από τις δέκα φορές που επισκέφθηκαν το συγκεκριμένο γήπεδο.

Ακόμα και να μην σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι, οι γηπεδούχοι θα τα δώσουν όλα για την νίκη. Επιλογή μας ο άσος και over 1,5 με απόδοση 1.60 στην Βetshop. Θα κρατήσουμε επίσης με μεγαλύτερο ρίσκο το combo του άσου με over 2,5 και να σκοράρει ο Βαλένσια με απόδοση 2.65.

Καλή επιτυχία

Δυάδα απόδοσης 3.29
20:00
Σίβασπορ - Κόνιασπορ
Goal/goal
1.75
20:00
Γκιρεσούνσπορ - Τραμπζονσπόρ
1 dnb
1.88
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 3.00
20:00
Ανκαραγκουτσού - Γαλατάσαραϊ
Χ2 & goal/goal
1.88
20:00
Φενέρμπαχτσε - Αντάλιασπορ
1 & over 1,5
1.60
BET: 15 units
Δυάδα ρίσκου απόδοσης 8.48
20:00
Γκιρεσούνσπορ - Τραμπζονσπόρ
1 & over 1,5
3.20
20:00
Φενέρμπαχτσε - Αντάλιασπορ
1 & over 2,5 & γκολ Βαλένσια
2.65
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις