Ευκαιρία στο 1.95

Ευκαιρία στο 1.95

Ντροπή και αίσχος αυτό που γίνηκε χθες στην Αγγλία! Μα να μπαίνουν δύο γκολάκια από το εξάλεπτο στο Σέφιλντ και να κολλάει το σκορ εκεί ρε μαγκίτες; Ας είναι, τουλάχιστον δε χάσαμε, πάμε τώρα στα ευρωπαϊκά γιατί έχουμε ενδιαφέρον ελληνικό.

Ο ΠΑΟΚ λοιπόν ρίχνεται ξανά στη μάχη των προκριματικών του Champions League υποδεχόμενος την παλιά του γνώριμη, Μπενφίκα. Κάκιστες οι μνήμες της ελληνικής ομάδας από παλαιότερους αγώνες με τους Πορτογάλους, ωστόσο αυτή θα είναι η μοναδική φορά που θα κοντραριστούν σε μονή αναμέτρηση.

Με οδηγό την εμφάνιση και τη νίκη ενάντια στη Μπεσίκτας, η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα θα ψάξει την έκπληξη, απέναντι σε ένα σύνολο με πολλές, ποιοτικές προσθήκες, το οποίο ωστόσο στερείται την ομοιογένεια.

Έχοντας ως δεδομένο και το ότι οι «αετοί» δεν έχουν δώσει ακόμα επίσημο ματς για την σεζόν 2020/21, προκαλείται κάποια έκπληξη από το διπλό σε αποδόσεις της τάξης του 1.90. Θα αγοράσουμε την κόντρα σε απόδοση 1.95, καθόλου μα καθόλου άσχημο…

Μονό

21:00 ΠΑΟΚ – Μπενφίκα: 1X (1.95)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις