Aυτός θα είναι ο αντι-Κουρμπέλης!

Aυτός θα είναι ο αντι-Κουρμπέλης!

Παναθηναϊκός και Κουρμπέλης είναι ένα ζήτημα που θα κρίνει αρκετά στο τι θα κάνει ο σύλλογος μεταγραφικά. Και εξηγούμαστε: Αν ο αρχηγός παραμείνει στο «τριφύλλι», τότε πάει τελείωσαν οι αμυντικοί χαφ. Έχουν κλείσει για την επόμενη σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός θα κάνει focus στην απόκτηση του 8-10αριού που θέλει και σε ένα μεγάλο μέρος της η μεσαία γραμμή θα είναι ίδια με πέρυσι.

Έχει Πέρεθ, που χωρίς αυτό δεν μπορεί, αν ο Ισπανός και θα είναι έναν χρόνο μεγαλύτερος. Κι έχει π.χ. και Τσέριν που κέρδισε πόντους δείχνοντας ένα απίστευτο upgrade προς τα τελευταία ματς της σεζόν. Και δύσκολα μάλιστα ματς.

Από την άλλη πλευρά, αν γίνει η στραβή και ο Κουρμπέλης δε συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, τότε θα πρέπει η ομάδα να πάρει και 6άρι.

Και μάλιστα χαφ με τα χαρακτηριστικά του Κουρμπέλη. Δηλαδή να μπαίνει μέσα και να κυνηγάει κάθε φάση, να δίνει στο σύνολο και aggressiveness. Μαχητικότητα.

Γιατί δε θα αρκεί ένας καλός αμυντικός χαφ που θα περιορίζει το παιχνίδι του αντιπάλου. Θα πρέπει ο παίκτης που θα έρθει να μπαίνει μέσα και να μασάει σίδερα.
Τέτοιον θα θέλει ο Παναθηναϊκός.

Η παραμονή ή όχι του Κουρμπέλη λοιπόν θα φέρει και άλλα ζητήματα στο πλάνο αν δεν κλείσει προς το θετικό. Πάντως ο Κουρμπέλης έδειξε πως είναι αρχηγός σε όλα του. Τα έδινε όλα κι ας μη μείνει στον Παναθηναϊκό!

Πάντως, όλα δείχνουν οτι το θέμα δε θα τραβήξει και πολύ.

ΠΗΓΗ: Sportime

Ιρλανδική... μαγκιά στο 3.08ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Ιρλανδική... μαγκιά στο 3.08

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις