Γιουβέντους – Μίλαν προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

προγνωστικά

Γιουβέντους - Μίλαν προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Γιουβέντους – Μίλαν ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Γιουβέντους – Μίλαν προγνωστικά

  • «Στάδιο Αλλιάνζ» (41.507), Τορίνο.
  • Διαιτητής: Μαουρίτσιο Μαριάνι.
  • Πρώτος γύρος: Μίλαν – Γιουβέντους 2-0.
  • Απολογισμό 3-4-1 έχει στα τελευταία οκτώ παιχνίδια με τη Γιουβέντους η Μίλαν.
  • Η Γιουβέντους μετρά εννιά νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα στα τελευταία 13 εντός έδρας ματς κόντρα στη Μίλαν.
  • Σε έξι από τα τελευταία εννιά μεταξύ τους παιχνίδια σημειώθηκαν under 2,5 γκολ.

Ρεπορτάζ Γιουβέντους

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση της αφαίρεσης δέκα βαθμών από τη Γιουβέντους για τη γνωστή υπόθεση των παρατυπιών σε μεταγραφές και συμβόλαια παικτών της ομάδας. Η «μεγάλη κυρία» είχε τιμωρηθεί με αφαίρεση 15 βαθμών νωρίτερα στην σεζόν, οι οποίοι όμως της είχαν επιστραφεί από το εφετείο της ιταλικής ομοσπονδίας. Εν τέλει αποφασίστηκε το -10 λίγο πριν το τέλος της σεζόν, και για την ακρίβεια λίγο πριν την αναμέτρηση κόντρα στην Έμπολι. Η Γιουβέντους, εμφανώς επηρεασμένη ψυχολογικά από αυτή την εξέλιξη, υπέστη βαριά ήττα με 4-1 και πλέον βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας. Στην Ευρώπη θα αγωνίζεται ό,τι και να γίνει, όμως αν δεν καταφέρει να προσπεράσει τη Ρόμα ή την Αταλάντα, που βρίσκονται στο +1 και +2 αντίστοιχα, θα παίξει στο Conference League της επόμενης σεζόν.

Stat attack: Μετρά έξι under 2,5 στα τελευταία επτά εντός έδρας ματς.

Απουσίες: Θα αγωνιστεί χωρίς τους τραυματίες Μπονούτσι, Πογκμπά, Φατζιόλι και Ντε Σίλιο.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-1-1): Σέζνι – Ντανίλο, Γκάτι, Άλεξ Σάντρο – Κουαδράδο, Μιρέτι, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς – Ντι Μαρία – Βλάχοβιτς.

Γιουβέντους - Μίλαν προγνωστικά και ανάλυση αγώναΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Γιουβέντους - Μίλαν προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Μίλαν

Ξέσπασε στην Σαμπντόρια, η οποία αποδείχτηκε ανήμπορη να της σταθεί ως εμπόδιο, για τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Champions League. Με το επιβλητικό 5-1 κι έναν Ζιρού σε τρομερή βραδιά επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα. Ο Γάλλος στράικερ πέτυχε χατ-τρικ (23’, 29’ πέναλτι, 68’). Ο Λεάο είχε ανοίξει το σκορ στο 9’ κι ο Κουαλιαρέλα ισοφάρισε προσωρινά στο 20’, ενώ το τέταρτο γκολ των «ροσονέρι» πέτυχε στο 63’ ο Μπραχίμ Ντίαθ. Χάρη στην αφαίρεση δέκα βαθμών από τη Γιουβέντους, η Μίλαν σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και χρειάζεται πλέον τρεις βαθμούς για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στο επόμενο Champions League.

Stat attack: Τρέχει σερί πέντε αγώνων χωρίς νίκη μακριά από την έδρα της.

Απουσίες: Εκτός λόγω τραυματισμού οι Μπενασέρ, Οριγκί, Ρέμπιτς, Βρανξ και Ιμπραΐμοβιτς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μενιάν – Καλάμπρια, Τομόρι, Κίερ, Τ. Ερναντέζ – Τονάλι, Πομπέγκα – Σαλεμέκερς, Μπραχίμ Ντίαθ, Λεάο – Ζιρού.

Γιουβέντους - Μίλαν προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Καμία από τις δύο ομάδες δε βρίσκεται στα καλύτερά της από πλευράς φόρμας και ψυχολογίας. Για τη Γιουβέντους η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη, διότι κινδυνεύει να «κολλήσει» στην έβδομη θέση. Σε συνδυασμό με την στήριξη του κόσμου της και την εξαιρετική παράδοση κόντρα στη Μίλαν εντός έδρας, έχει ισχυρό προβάδισμα. Το 5-1 των «ροσονέρι» επί της Σαμπντόρια δε λέει πολλά, μακριά από το γήπεδό τους δεν τρομάζουν εδώ και καιρό. Υπάρχει αξία στο 2.40 της Novibet για τον άσο και θα τον επιλέξουμε.

Μονό
21:45
Γιουβέντους - Μίλαν
1
2.40
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις