Το «άστρο» του μικρού

Το «άστρο» του μικρού

Ο ΠΑΟΚ ξέρει ότι δεν είναι φαβορί στον νοκ-άουτ αγώνα με την Μπενφίκα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο έχει το πλεονέκτημα να δίνει το ματς στην Τούμπα (χωρίς κόσμο φυσικά) και σε οικείο περιβάλλον μπορεί να ψάξει την πρόκριση.

Και στην προσπάθεια αυτή μπορεί να στηριχθεί στο παιδί-θαύμα, τον Χρήστο Τζόλη. Ο 18χρονος ακραίος επιθετικός έκανε δειλά-δειλά την εμφάνισή του στα τελευταία παιχνίδια της περσινής περιόδου και στο ξεκίνημα της νέας σεζόν είναι αυτός που, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει πάρει τον ΠΑΟΚ στις πλάτες του. Δύο γκολ (και μια ασίστ) στο 3-1 επί της Μπεσίκτας στο δεύτερο προκριματικό γύρο, σκόραρε και το μοναδικό τέρμα στο 1-0 επί της ΑΕΛ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Παιχνίδι αντεπιθέσεων θα κάνει ο ΠΑΟΚ, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα των επιθετικών του στο ανοιχτό γήπεδο, ο Τζόλης θα βρει ευκαιρίες και το 3.70 στο anytime γκολ του δεν περνά απαρατήρητο.

Μονό

21:00 ΠΑΟΚ – Μπενφίκα: Τζόλης anytime (3.70)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις