Οι Δανοί επιστρέφουν

Οι Δανοί επιστρέφουν

Καλή και δημιουργική εβδομάδα εύχομαι σε όλη την παρέα του Koubanezos.gr, έστω και με μια μέρα καθυστέρηση. Στην τελευταία μας επιλογή, η Κρου δεν δικαίωσε την στήριξή μου και ας βοήθησε η εξέλιξη του αγώνα που την άφησε πίσω στο σκορ.

Σήμερα θα μεταφερθούμε στην δανέζικη Division 1, μια κατηγορία που θα στρέψουμε το ενδιαφέρον μας πιστεύω αρκετές φορές, μέσα στην στοιχηματική χρονιά. Το παιχνίδι με το οποίο θα ασχοληθούμε είναι αυτό μεταξύ της Βέντισελ και της Χόμπρο. Η γηπεδούχος θαμώνας και πέρυσι της κατηγορίας, η φιλοξενούμενη υποβιβάστηκε την ίδια χρονιά από την Superligaen. 5,9 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Βέντισελ εντός έδρας, 10,9 μ.ό. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως γηπεδούχος. 5,7 μ.ό. τα κόρνερ που κερδίζει η Χόμπρο εκτός έδρας, 14,1 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη.

Ομάδες που όπως δείχνουν τα στατιστικά τους, αρέσκονται στο να κερδίζουν αλλά και να παραχωρούν κόρνερ. Δεν θα παρασυρθώ από τα πολλά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της φιλοξενούμενης, αφού το μεγαλύτερο μέρος αυτών, αφορούν την Superligaen που αγωνίζονταν πέρυσι και δεν θα ανεβάσω το όριο.

Αβίαστη επιλογή μας το over 10 ασιατικό σύνολο κόρνερ.

Μονό

20:00 Βέντισελ – Χόμπρο: Over 10 κόρνερ ΑΗ (1.85)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις