Γκολ, δυάδες και… εκπλήξεις μέχρι 2.86

προγνωστικά

Με πέντε επιλογές για όλα τα γούστα επανέρχεται ο #Bats, αγγίζοντας τον τριπλασιασμό.

Πολλά γκολ αναμένουμε στα προγνωστικά του Σαββάτου, από ματσάρες σε Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία και Ιταλία.

Προγνωστικά: Σοσιεδάδ – Χιρόνα

Ξεκινάμε από την Ισπανία με το πρώτο ματς της ημέρας για την 34η αγωνιστική, ανάμεσα σε Σοσιεδάδ και Χιρόνα. Πάνω από τρεισήμισι μήνες είχαν να πάρουν δύο συνεχόμενες νίκες οι γηπεδούχοι. Το κατάφεραν ξανά την προηγούμενη αγωνιστική με το 2-0 επί της Ρεάλ Μαδρίτης σε μια εξαιρετική για αυτούς βραδιά. Φτάνοντας τους 61 βαθμούς, η ομάδα του Αλγουαθίλ πλέον απέχει επτά βαθμούς από την πέμπτη θέση και μόνο με θαύμα θα αποτύχει να εξασφαλίσει την έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν. Στην προσπάθειά της να βρεθεί όλο και πιο κοντά στην κατάκτηση της τέταρτης θέσης, θα χρειαστεί να ξεπεράσει το δύσκολο εμπόδιο της Χιρόνα.

Οι Καταλανοί διανύουν μια εντυπωσιακή σεζόν και μας έχουν κάνει να ξεχάσουμε πως πέρσι αγωνίζονταν στη δεύτερη κατηγορία, αφού έχουν φτάσει στο σημείο να διεκδικούν ευρωπαϊκό εισιτήριο! Ο απολογισμός τους στα τελευταία οκτώ ματς είναι εντυπωσιακός (5-2-1), με νίκες επί της Ρεάλ Μαδρίτης (4-2 εντός) και της Σεβίλλης (2-0 εκτός) αλλά και ισοπαλία κόντρα στην Μπαρτσελόνα (0-0 εκτός) σε αυτό το διάστημα. Όλα αυτά η Χιρόνα τα έχει καταφέρει παίζοντας επιθετικά και ρισκαδόρικα, όπως αποδεικνύει το γεγονός ότι έχει την τέταρτη καλύτερη επίθεση στη La Liga. Πάντως, νιώθει την καυτή ανάσα της Μπιλμπάο στη μάχη της έβδομης θέσης (ισοβαθμούν στους 47), οπότε αναμένεται να κυνηγήσει το διπλό στο Σαν Σεμπαστιάν. Αναγκαστικά κι οι γηπεδούχοι θα χρειαστεί να προσαρμοστούν σε ένα ματς υψηλού ρυθμού με αρκετά γκολ. Ενδεικτικό το γεγονός ότι στον πρώτο γύρο η Σοσιεδάδ κέρδισε στην έδρα της Χιρόνα με 5-3! Αδικαιολόγητα ψηλά λοιπόν η απόδοση του goal/goal, το βρίσκουμε στο 2.04 στην Betshop.

Με τα φαβορί σε Σαλέρνο και Λονδίνο

Πρώτο παιχνίδι της ημέρας στην Serie A αυτό μεταξύ Σαλερνιτάνα και Αταλάντα. Οι γηπεδούχοι καλούνται να διαχειριστούν ψυχολογικά την ήττα από την Έμπολι με 2-0, η οποία έβαλε τέλος σε ένα αήττητο σερί δέκα αγώνων. Βαθμολογικά έχουν ενδιαφέρον αλλά πρακτικά δεν κινδυνεύουν. Το +8 από την ζώνη του υποβιβασμού δεν ανατρέπεται σε τέσσερις αγωνιστικές. Αντίθετα, κάθε αποτέλεσμα για την Αταλάντα είναι καθοριστικό στη διεκδίκηση της τέταρτης θέσης. Ήταν πισωγύρισμα το 0-2 με τη Γιουβέντους και την άφησε έκτη. Ποιοτικά είναι ανώτερη από την αντίπαλό της και μπορεί να επιστρέψει στις νίκες. Στο 1.71 δίνεται το διπλό στη Novibet, ως πρώτη επιλογή της δυάδας μας.

Μία ώρα αργότερα, στις 17:00, η Τσέλσι αντιμετωπίζει τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Μονόπλευρο το κίνητρο από βαθμολογικής άποψης με τους φιλοξενούμενους να χρειάζονται το θετικό αποτέλεσμα για να βρεθούν πιο κοντά στην παραμονή. Ωστόσο, με την τραγική σεζόν που διανύει αλλά και το εκτός έδρας ματς απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι να ακολουθεί, η Τσέλσι έχει κι αυτή κάθε λόγο να νιώθει την ανάγκη να πάρει τη νίκη. Κόντρα στη Μπόρνμουθ έδειξε βελτίωση στη νίκη με 3-1 εκτός έδρας, κι είναι καλή ευκαιρία να ζευγαρώσει τα θετικά αποτελέσματα με αντίπαλο μια ομάδα που μακριά από το γήπεδό της έχει οκτώ σερί ήττες. Αξίζει στο 1.56 ο άσος από τη Novibet, στο 2.67 η συνολική απόδοση της δυάδας.

Κίνητρο για γκολ στην Bundesliga

Το τελευταίο τους χαρτί παίζουν Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Μάιντζ όσον αφορά τη διεκδίκηση της ευρωπαϊκής εξόδου. Στους 43 βαθμούς οι γηπεδούχοι, στους 45 οι φιλοξενούμενοι και ήδη ο στόχος τους αρχίζει να απομακρύνεται. Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντική είναι η υπόθεση-νίκη για τις δύο ομάδες, πόσο μάλλον για τους γηπεδούχους που δεν την έχουν πανηγυρίσει στα τελευταία δέκα ματς πρωταθλήματος. Αναγκαστικά θα πάρουν και κάποια ρίσκα, συνεπώς περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Στο 1.74 βρίσκουμε στη WinMasters το over 2,5.

Παράλληλα, μία ακόμη ομάδα που κυνηγά ευρωπαϊκό εισιτήριο είναι η Βόλφσμπουργκ. Έστω και προσωρινά, θα επιχειρήσει να προσπεράσει τη Λεβερκούζεν και να ανέβει έκτη με νίκη επί της Χόφενχαϊμ. Οι φιλοξενούμενοι πήραν σημαντική ανάσα με το 3-1 επί της Άιντραχτ την περασμένη αγωνιστική και πάνω σε αυτό θα προσπαθήσουν να χτίσουν για να εξασφαλίσουν το νωρίτερο δυνατό την παραμονή. Αμφότερες παίζουν επιθετικά και χρειάζονται το τρίποντο, κάτι που κι εδώ μας οδηγεί στο over 2,5. Στο 1.64 δίνεται στη WinMasters, στο 2.86 συνολικά η δεύτερη και τελευταία δυάδα μας.

Προγνωστικά: Άστον Βίλα – Τότεναμ

Ίσως πρόκειται και για τον «τελικό» της εξάδας. Άστον Βίλα και Τότεναμ αναμετρώνται στο «Βίλα Παρκ» σε ένα άκρως σημαντικό παιχνίδι όσον αφορά (μάλλον) την έκτη θέση που δίνει πρόκριση στο Europa League. Στους τρεις βαθμούς είναι η απόστασή τους με τους Λονδρέζους να προηγούνται στη βαθμολογία. Η νίκη με 1-0 επί της Κρίσταλ Πάλας έδωσε ανάσα στην ομάδα του Μέισον μετά από πέντε ματς χωρίς τρίποντο. Μπαίνοντας στην τελική ευθεία της σεζόν τα «σπιρούνια» θέλουν να αφήσουν πίσω Μπράιτον και Άστον Βίλα.

Το σύνολο του Έμερι απειλούσε να διεκδικήσει μέχρι και την τέταρτη θέση πριν δύο αγωνιστικές, όμως τώρα έχει χάσει πολύτιμο έδαφος όσον αφορά την πρώτη εξάδα. Μετά το 1-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχασε με το ίδιο σκορ στην έδρα της Γουλβς και παρέμεινε στο -1 από την Μπράιτον. Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως είναι πως οι «γλάροι» έχουν παίξει και δύο λιγότερα ματς, όπερ σημαίνει ότι επιβάλλεται απόψε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί τα κενά στην άμυνα της Τότεναμ, αφήνοντας ως αποτέλεσμα κενά και στη δική της άμυνα. Αξίζει το goal/goal & over 2,5, το οποίο βρίσκεται σε επίπεδα διπλασιασμού στη WinMasters.

Γκολ, δυάδες και… εκπλήξεις μέχρι 2.86ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Γκολ, δυάδες και… εκπλήξεις μέχρι 2.86

Κρίσταλ Πάλας – Μπόρνμουθ

Δυνατή μονομαχία γίνεται στην Premier League και όσον αφορά τα πιο χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, με την Κρίσταλ Πάλας να παίζει απέναντι στην Μπόρνμουθ. Ουσιαστικά αυτό που ψάχνουν οι δύο ομάδες είναι η μαθηματική σωτηρία. Οι γηπεδούχοι έχουν 40 βαθμούς κι οι φιλοξενούμενοι έναν λιγότερο, απέχοντας δέκα και εννιά από την ζώνη του υποβιβασμού αντίστοιχα. Αμφότερες προέρχονται από ήττες, και μάλιστα και στις δύο περιπτώσεις από λονδρέζικες ομάδες. Η Πάλας δεν μπόρεσε να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο κι έχασε με 1-0 από την Τότεναμ, ενώ η Μπόρνμουθ παραδόθηκε στην ανωτερότητα της Τσέλσι κι ηττήθηκε εντός έδρας με 3-1.

Τα «κεράσια» εκτός έδρας δείχνουν εξαιρετικά σημάδια τον τελευταίο καιρό. Μετρούν τρεις διαδοχικές νίκες και τέσσερις στα τελευταία έξι ματς. Ακόμα και στην ήττα από την Άρσεναλ με 3-2 δέχτηκαν γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο και έφτασαν να προηγούνται και με 2-0. Πηγαίνουν σε μια δυνατή έδρα, την οποία όμως σε γενικές γραμμές η ομάδα του Χότζσον δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί. Αναμενόμενο οι μπουκ να χρίσουν φαβορί τους Λονδρέζους, δημιουργώντας ευκαιρία για να τους κοντράρουμε. Συμφέρουσα απόδοση το 1.97 της Fonbet για το Χ2.

Μονό
15:00
Σοσιεδάδ - Χιρόνα
Goal/goal
2.04
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.64
16:00
Σαλερνιτάνα - Αταλάντα
2
1.71
17:00
Τσέλσι - Νότιγχαμ Φόρεστ
1
1.56
BET: 18 units
Δυάδα απόδοσης 2.86
16:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μάιντζ
Over 2,5
1.74
16:30
Βόλφσμπουργκ - Χόφενχαϊμ
Over 2,5
1.64
BET: 17 units
Combo
17:00
Άστον Βίλα - Τότεναμ
Goal/goal & over 2,5
2.00
BET: 20 units
Μονό
17:00
Κρίσταλ Πάλας - Μπόρνμουθ
Χ2
1.97
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις