Ο 2ο ημιτελικός της Eurovision με ενισχυμένες αποδόσεις

Ο 2ο ημιτελικός της Eurovision με ενισχυμένες αποδόσεις

Λίγες ώρες μετά τον πρώτο ημιτελικό, η Ελλάδα μπαίνει στη μάχη του 67ου διαγωνισμού της Eurovision!

Αφού τελείωσε ο πρώτος ημιτελικός και έγινε γνωστό πως οι Σουηδία, Φινλανδία, Σερβία, Ελβετία, Πορτογαλία, Νορβηγία, Μολδαβία, Ισραήλ, Κροατία και Τσεχία κέρδισαν μία θέση στον μεγάλο τελικό, η Ελλάδα διαγωνίζεται απόψε με σκοπό να τους ακολουθήσει.

Ο 16χρονος Βίκτωρ Βερνίκος, που έχει καταγωγή και από τη Δανία,  θα παλέψει με το «What they say» για το καλύτερο δυνατό, σε μία βραδιά που θα είναι γεμάτη με θέαμα και σπουδαία μουσικά κομμάτια. Η ελληνική συμμετοχή δεν συγκαταλέγεται στα φαβορί, όμως οι ψήφοι του κοινού καθορίζουν το τελικό αποτέλεσμα και όλα θα κριθούν στο νήμα. Θυμίζουμε ότι στο τέλος προκρίνονται δέκα χώρες.

Ελλάδα – Να προκριθεί Ναι:2.25 Όχι:1.60

Σε ό,τι αφορά τις χώρες που αναμένεται να ξεχωρίσουν στη «Liverpool Arena» της Μεγάλης Βρετανίας, η Αυστρία και η Αυστραλία δείχνουν να έχουν ήδη κερδίσει τους φανατικούς υποστηρικτές της Eurovision και θεωρείται σχεδόν σίγουρη η συμμετοχή τους στον μεγάλο τελικό του κορυφαίου μουσικού διαγωνισμού της Ευρώπης.

Νικητής 2ου ημιτελικού: Αυστρία 2.00

Αξίζει να σημειωθεί φυσικά πως στον δεύτερο ημιτελικό συμμετέχει και η Κύπρος. Ο Andrew Lambrou ερμηνεύει το «Break A Broken Heart» και το τραγούδι εμφανίζεται στις λίστες των κομματιών που αρέσουν σε μεγάλη μερίδα του κοινού της Eurovision. Η Κύπρος θα λάβει μέρος για 39η φορά στον διαγωνισμό και η καλύτερη θέση στην ιστορία της ήταν η 2η, το 2018.

2ος ημιτελικός – Νικητής: Κύπρος:10.00

Τέλος, τα παραδοσιακά γκάλοπ δίνουν ισχυρό προβάδισμα στη Σουηδία, την οποία εκπροσωπεί η Loreen με το «Tattoo», προσδοκώντας να κερδίσει ξανά μετά τη μεγάλη νίκη στο διαγωνισμό του 2012. Από εκεί και πέρα, μεγάλο φαβορί θεωρείται και η Φινλανδία, την οποία εκπροσωπεί ο Käärijä με το «Cha Cha Cha».

Νικητής Eurovision: Σουηδία:1.75, Φινλανδία: 3.00

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Η Eurovision όπως θα ήθελες να είναι…

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις