Σκοράρουν και διπλασιάζουν στην Ιταλία

προγνωστικά

Επιλογές άνω του διπλασιασμού από την Ιταλία έχει ο #Kouros στα σημερινά του προγνωστικά.

Χαιρετώ τους απανταχού αναγνώστες της στήλης. Εδώ είμαστε και σήμερα, με την Ιταλία να μας απασχολεί στα σημερινά μας προγνωστικά.

Προγνωστικά Αταλάντα – Γιουβέντους

Ξεκίνημα από το Μπέργκαμο με την Αταλάντα να υποδέχεται τη Γιουβέντους. Πρόκειται για δύο ομάδες που βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και προσπαθούν να εξασφαλίσουν την έξοδο στο Champions League της επόμενης χρονιάς. Οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν με ευκολία, αλλά αμυντικά αντιμετωπίζουν προβλήματα, δεχόμενοι αρκετές φάσεις.

Από την άλλη, η Γιουβέντους σε περίπτωση νίκης κάνει αποφασιστικό βήμα για μια θέση στην πρώτη τετράδα, καθώς θα αποσπαστεί οκτώ βαθμούς από την σημερινή της αντίπαλο. Το σετ των αποδόσεων αδικεί την ομάδα του Αλέγκρι, για αυτό και εμείς θα επιλέξουμε τη διπλή ευκαιρία των φιλοξενούμενων σε συνδυασμό με το over 1,5, καθώς δύσκολα το παιχνίδι θα μείνει στο ένα γκολ.

Σκοράρουν και διπλασιάζουν στην ΙταλίαΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Σκοράρουν και διπλασιάζουν στην Ιταλία

Τορίνο – Μόντσα

Αμφότερες βρίσκονται στο μέσο της βαθμολογίας, μην έχοντας κάποιον ουσιαστικό στόχο να κυνηγήσουν στο φινάλε της σεζόν. Τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι βρίσκουν δίχτυα σε 4/5 τελευταία παιχνίδια τους.

Περιμένω ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν, χωρίς το άγχος του αποτελέσματος. Περίμενα το goal/goal λίγο χαμηλότερα, το συναντώ στον διπλασιασμό και το επιλέγω.

Μονό
13:30
Αταλάντα - Γιουβέντους
Χ2 & over 1,5
2.22
BET: 15 units
Μονό
16:00
Τορίνο - Μόντσα
Goal/goal
2.02
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις