Μάχες σε Ιταλία και Γερμανία μέχρι 4.20

Μάχες σε Ιταλία και Γερμανία μέχρι 4.20

Με Ιταλία και Γερμανία ασχολείται ο #Farantos και δίνει τα προγνωστικά του για τα παιχνίδια Τορίνο – Μόντσα και Ντόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Γεμάτη ποδοσφαιρική δράση ακόμη μία Κυριακή, με αρκετές ομάδες να θέλουν να κλείσουν όσο καλύτερα γίνεται τη σεζόν. Στη Serie A, Τορίνο και Μόντσα έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία, οπότε κοιτάνε να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται. Στην Bundesliga η Ντόρτμουντ διεκδικεί το πρωτάθλημα, ώστε να φτάσει τις εννέα κατακτήσεις, ενώ η Βόλφσμπουργκ κυνηγάει το τελευταίο εισιτήριο που οδηγεί στην Ευρώπη. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Προγνωστικά Τορίνο – Μόντσα

  • Πρώτος γύρος: Μόντσα – Τορίνο 1-2

Ρεπορτάζ: Η Τορίνο δεν δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σαμπντόρια, νικώντας την με 2-0 εκτός έδρας. Είμαι ομάδα που έχει δυνατότητες, αλλά είναι ασταθής στις εμφανίσεις της. Tα 7/10 τελευταία της παιχνίδια έχουν έρθει under 2,5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.  O Ιβάν Γιούριτς δεν υπολογίζει στους Άινα, Ζίμα, Ράντονιτς και Βιεϊρα, ενώ τιμωρημένος είναι ο Σινγκό.

Η Μόντσα από τη μεριά της πήρε το βαθμό της ισοπαλίας με αντίπαλο τη Ρόμα. Τρέχει ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων, ενώ παράλληλα εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της. Στα 6/10 τελευταία της παιχνίδια έχει βγει το αμφίσκορο ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Ο Ραφαέλε Παλαντίνο θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Εκτίμηση: Πιστεύω θα δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Βέβαια και οι δύο θα θέλουν να κλείσουν τη σεζόν όσο καλύτερα μπορούν. Επομένως, πάμε με οδηγό τον πρώτο γύρο και επιλέγουμε το 2-3 γκολ στο 1.91 της Novibet. Επίσης, φημίζονται για το σκληρό τους παιχνίδι, οπότε οι επιλογές under 26,5 φάουλ στο 1.84 και under 4,5 κάρτες στο 1.71 είναι καλές για κάποιον που θέλει να παίξει ένα bet builder. Επιπλέον αν κάποιος θέλει να παίξει και ένα fun bet η επιλογή του διπλού στο 4.20 δεν περνάει απαρατήρητη.

Προγνωστικά Ντόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ

  • Πρώτος γύρος: Βόλφσμπουργκ – Ντόρτμουντ 2-0
  • No goal τα 8/10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Ρεπορτάζ: Η Ντόρτμουντ «κόλλησε» στο 1-1 στην έδρα της Μπόχουμ, πέφτοντας από την κορυφή της βαθμολογίας. Έχασε απίστευτες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Τώρα χρειάζεται να πάει μόνο για τη νίκη στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια. Έχει σημειωθεί goal/goal στα 7/10 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Ο Έντιν Τέρζιτς δεν υπολογίζει στους Μενιέ και Σλότερμπεκ.

Μάχες σε Ιταλία και Γερμανία μέχρι 4.20ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Μάχες σε Ιταλία και Γερμανία μέχρι 4.20

Από την άλλη η Βόλφσμπουργκ ήταν εντυπωσιακή απέναντι στη Μάιντς, καθώς σκόραρε και τα τρία τέρματα στο πρώτα 30 λεπτά. Στο δεύτερο μέρος, όπως ήταν λογικό, κατέβασε ταχύτητα. Πλέον θέλει να εκμεταλλευτεί την ήττα της Λεβερκούζεν και να ανέβει εκείνη στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Στους 6/10 τελευταίους αγώνες της έχει βγει το no goal ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Εκτίμηση: Δύσκολο παιχνίδι, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν σημαντικούς στόχους. Όμως θα δώσω το αβαντάζ στη Ντόρτμουντ, λόγω έδρας και επειδή η Βόλφσμπουργκ έχει να την κερδίσει στο «Signal Iduna Park» από το 2012. Οπότε πάμε με το combo άσου & goal/goal στο 2.70 της Betshop. Μία επιπλέον επιλογή είναι και το over 9,5 κόρνερ στο 1.85, αφού και οι δύο ομάδες παίζουν πολύ από τα άκρα.

Μονό
16:00
Τορίνο - Μόντσα
2-3 γκολ
1.91
BET: 20 units
Φάουλ
16:00
Τορίνο - Μόντσα
Under 26,5 φάουλ
1.84
BET: 10 units
Κάρτες
16:00
Τορίνο - Μόντσα
Under 4,5 κάρτες
1.71
BET: 10 units
Fun bet
16:00
Τορίνο - Μόντσα
2
4.20
BET: 3 units
Combo
18:30
Ντόρτμουντ - Βόλφσμπουργκ
1 & goal/goal
2.70
BET: 10 units
Κόρνερ
18:30
Ντόρτμουντ - Βόλφσμπουργκ
Over 9,5 κόρνερ
1.85
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις