Τα κίνητρα και η ποιότητα οδηγούν στο 55.00

προγνωστικά mlb

Προγνωστικά MLB: Συνέχεια δίνει ο #Dogass με επιλογές από το κορυφαίο πρωτάθλημα μπέιζμπολ.

Καλημέρα σε όλους. Οι Μετς αναβλήθηκαν, οι Τουίνς αυτοκτόνησαν, αλλά ο Μπάιμπι με τους Ρόκις έκαναν τη δουλειά τους και περάσαμε από το ταμείο. Σήμερα θα ασχοληθούμε με τρεις αναμετρήσεις στα προγνωστικά MLB.

Δεν κάνει 2ο σερί κακό παιχνίδι ο Οχτάνι

Έτοιμοι για το sweep οι Έιντζελς απέναντι στους Κάρντιναλς. Για να το πετύχουν αυτό έβαλαν στο ανάχωμα το Σοχαέι Οχτάνι. Δεν θα μου κάνει εντύπωση να κρατηθεί χαμηλά παιχνιδι και οι batter των Έιντζελς να δώσουν μία μίνι παράσταση. Το διπλό τους θα μπει στα προγνωστικά MLB.

Προγνωστικά MLB: Δυάδα κινήτρου

Συνεχίζουμε εστιάζοντας σε Βοστώνη και Σαν Ντιέγκο. Στη Βοστώνη, οι Ρεντ Σοξ κάνουν την έκπληξη κερδίζοντας τους Μπλου Τζέις δύο συνεχόμενες φορές. Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού ξεκινάει στο ανάχωμα για τους Καναδούς ο Άλεκ Μανόα.

Στοιχειωδώς σοβαρός αν είναι, θα πάρουν μία καλή διαφορά οι Μπλου Τζέις. Ακόμη σαν fun bet επιλογή θα πάρουμε το να δώσει ένα home run o Νικ Πιβέττα. Θα δεχθεί πίεση από την κορυφαία επίθεση του πρωταθλήματος. Ένα λάθος του θα… επταπλασιάσει το ποντάρισμά μας.

Τα κίνητρα και η ποιότητα οδηγούν στο 55.00ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Τα κίνητρα και η ποιότητα οδηγούν στο 55.00

Στο Σαν Ντιέγκο θα ποντάρουμε σε έναν πίτσερ που μας πλήγωσε πριν 10 μέρες. Ο Σεθ Λούγκο ήταν κάκιστος στο τελευταίο του παιχνίδι. Όμως σήμερα θα βρει μπροστά του έναν από τους χειρότερους πίτσερ της κατηγορίας, τον Λουίς Σέσσα των Σινσινάτι Ρεντς. Η νίκη των Πάδρες θα μπει στα προγνωστικά MLB.

Επιστροφή Σέρτζερ σημαίνει νίκη

Τέλος στα προγνωστικά μας θα βάλουμε με τη νίκη των Μετς στην έδρα των Τάιγκερς. Για την ομάδα της Νέας Υόρκης ξεκινάει ο Μαξ Σέρτζερ μετά από πολύμηνη απουσία λόγω τραυματισμού. Μπροστά του θα ξεκινήσει ο Βεντζ. Οι Τάιγκερς δεν έχουν την ποιότητα να προξενήσουν ιδιαίτερο πρόβλημα στον Σέρτζερ. Αν είχε αγωνιστικό ρυθμό θα μπαίναμε δυνατά στο διπλό όμως, τώρα θα πάμε σε απλό ποντάρισμα.

Δυάδα απόδοσης 3.11
23:10
Πάδρες - Ρεντς
1 (-1,5)
1.80
02:10
Ρεντ Σοξ - Μπλου Τζέις
2
1.73
BET: 10 units
Μονό
01:40
Τάιγκερς - Μετς
2 (-1,5)
1.80
BET: 20 units
Fun bet
02:10
Ρεντ Σοξ - Μπλου Τζέις
Πιβέττα να δώσει over 0,5 home run
7.10
BET: 10 units
Fun bet
02:10
Ρεντ Σοξ - Μπλου Τζέις
Πιβέττα να δώσει over 1,5 home run
55.00
BET: 5 units
Μονό
02:45
Κάρντιναλς - Έιντζελς
2
1.70
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις