Άρσεναλ – Τσέλσι με ενισχυμένες αποδόσεις

Άρσεναλ – Τσέλσι με ενισχυμένες αποδόσεις

Το ντέρμπι στο Λονδίνο ανάμεσα σε Άρσεναλ και Τσέλσι κλέβει την παράσταση στην 34 η αγωνιστική της Premier League το βράδυ της Τρίτης (22:00).

Οι «κανονιέρηδες» μετά την ήττα στο ντέρμπι κορυφή από την Σίτι δεν έχουν περιθώρια για νέα «γκέλα» και στόχος τους είναι η επιστροφή στις νίκες για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για τον τίτλο. 

Οι παίκτες του Μίκελ Αρτέτα συμπλήρωσαν 4 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη (3 ισοπαλίες, 1 ήττα) και πλέον δεν έχουν την κατάσταση στα χέρια τους. Η Άρσεναλ μετά τις διαδοχικές «γκέλες» έπεσε στη 2η θέση της βαθμολογίας στο -1 από την Σίτι και μάλιστα έχει κι ένα ματς περισσότερο. Υπάρχει προβληματισμός για την αμυντική λειτουργία, αφού οι «Gunners» στα τελευταία 6 παιχνίδια δέχονται με χαρακτηριστική ευκολία γκολ. 

Άρσεναλ – Τσέλσι 1:1.60 Χ:4.60 2:6.30

Στην Τσέλσι η κατάσταση μυρίζει «μπαρούτι» κι άπαντες αναζητούν τον τρόπο για να βγάλουν την ομάδα από το αδιέξοδο. Η νίκη στο ντέρμπι θα αποτελέσει το καλύτερο γιατρικό για τους «μπλε», οι οποίοι συμπλήρωσαν 6 σερί ματς χωρίς νίκη. Ο κατήφορος έχει φέρει την Τσέλσι στη 12η θέση της βαθμολογίας και το +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού έχει αυξήσει την κριτική στα ύψη. Η επιστροφή του Φρανκ Λάμπαρντ στον πάγκο δεν συνοδεύτηκε από τα ανάλογα αποτελέσματα, αφού από τις 6 Απριλίου οι «μπλε» μετρούν 3 σερί ήττες στην Premier League. 

Το πρόσφατο παρελθόν ανάμεσα στις δύο ομάδες μας προϊδεάζει για μια μεγάλη «μάχη». Στον πρώτο γύρο η Άρσεναλ νίκησε με 1-0, ενώ η Τσέλσι στις τελευταίες δύο επισκέψεις της στο «Emirates» μετράει ισάριθμες νίκες (2-0, 1-0) χωρίς να δεχτεί γκολ. 

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

H Premier League όπως θα ήθελες να είναι…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις