Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μπράιτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά

Μπράιτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά

  • «Στάδιο Άμεξ» (31.800), Μπράιτον και Χοβ.
  • Διαιτητής: Άντριου Μάρινερ.
  • Πρώτος γύρος: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπράιτον 1-2.
  • Στο FA Cup: Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0 (6-7 πέν.)
  • Τρία ματς χωρίς ήττα μετρά η Μπράιτον κόντρα στη Γιουνάιτεντ, ενώ μέχρι πρότινος η Γιουνάιτεντ είχε επτά σερί νίκες.
  • Σε τέσσερα από τα τελευταία έξι μεταξύ τους ματς έχουν σημειωθεί 2-3 γκολ.
  • Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους στην έδρα της Μπράιτον έχει επιβεβαιωθεί το over 2,5.

Ρεπορτάζ Μπράιτον

Στην καλύτερη και πιο κυριαρχική εμφάνιση της σεζόν, η Μπράιτον διέλυσε με 6-0 τη Γουλβς κι επέστρεψε στις νίκες. Ακόμα και χωρίς τους υπεροπολύτιμους Μιτόμα και ΜακΆλιστερ στο αρχικό σχήμα, οι «γλάροι» έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο και βρήκαν άλλους πρωταγωνιστές. Στο ημίχρονο το σκορ ήταν ήδη 4-0 χάρη σε τέρματα των Ουντάβ (6’), Γκρος (13’, 26’) και Γουέλμπεκ (39’). Η ομάδα του Ντε Τζέρμπι δεν πήρε το πόδι από το γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Γουέλμπεκ και τον Ουντάβ να σκοράρουν ξανά στο 48’ και στο 66’ αντίστοιχα, ολοκληρώνοντας αυτή την ονειρική εμφάνιση της ομάδας τους. Αυτή την στιγμή είναι η μοναδική ομάδα με 31 ματς στην Premier League, τρία λιγότερα από Άστον Βίλα και Τότεναμ που προηγούνται στο +2 και δύο λιγότερα από τη Λίβερπουλ που έχει προβάδισμα τεσσάρων βαθμών.

Stat attack: Έχει κερδίσει επτά από τα τελευταία εννιά εντός έδρας παιχνίδια της.

Απουσίες: Πέντε οι σίγουρες απουσίες για τον Ντε Τζέρμπι που δεν υπολογίζει στους Μόντερ, Λάμπτεϊ, Λαλάνα, Φέργκιουσον και Σαρμιέντο. Ο Φέλτμαν τραυματίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική κι ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν θα μπορέσει να αγωνιστεί.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Στιλ – Γκρος, Γουέμπστερ, Ντανκ, Εστουπινιάν – Καϊσέδο, ΜακΆλιστερ – Μαρτς, Ενσίσο, Μιτόμα – Γουέλμπεκ,

Μπράιτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά και ανάλυση αγώναΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Μπράιτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ξεπέρασε το πολύ δύσκολο εμπόδιο της Άστον Βίλα και έκανε αποφασιστικό βήμα για την τετράδα με το 1-0 του «Ολντ Τράφορντ». Η ομάδα του Ουνάι Έμερι είχε απολογισμό 8-2-0 στα τελευταία δέκα ματς μέχρι να αντιμετωπίσει τη Γιουνάιτεντ, η οποία με καλή εμφάνιση σταμάτησε αυτό το σερί. Ο Μπρούνο Φερνάντες πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 39’, με επαναφορά έπειτα από ασταθή απόκρουση του Μαρτίνεζ σε σουτ του Ράσφορντ. Και στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι παρέμειναν η πιο απειλητική ομάδα, καθώς η Βίλα είχε ελάχιστες στιγμές που θα μπορούσε να έχει βρει δίχτυα. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που επί Έμερι δεν κατάφερε να σκοράρει, κάτι που έδωσε στη Γιουνάιτεντ τρεις πολύτιμους βαθμούς. Πλέον η υπόθεση τετράδα βρίσκεται υπό έλεγχο, καθώς έχει διαφορά επτά βαθμών από την πέμπτη θέση κι έχει παίξει ένα ματς λιγότερο.

Stat attack: Σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της έχει επιβεβαιωθεί το no goal.

Απουσίες: Θα παραταχθεί χωρίς τους γνωστούς απόντες Βαράν, Λ. Μαρτίνεζ, Γκαρνάτσο, Χίτον, Φαν Ντε Μπέεκ, Φιλ Τζόουνς, και μάλλον χωρίς τον ΜακΤόμινεϊ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντε Χέα – Νταλότ, Λίντελοφ, Σο, Μαλάσια – Κασεμίρο, Έρικσεν – Άντονι, Μπρούνο Φερνάντες, Σάντσο – Ράσφορντ.

Μπράιτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός (συγκεκριμένα μιάμισι εβδομάδα) από το μεταξύ τους 0-0 για τα ημιτελικά του FA Cup, που κατέληξε σε πρόκριση της Γιουνάιτεντ στα πέναλτι. Ήταν ένα κακής ποιότητας παιχνίδι και δεν αποτελεί οδηγό για το τι αναμένουμε να δούμε απόψε. Στην έδρα της η Μπράιτον τρομάζει, εν αντιθέσει με τη Γιουνάιτεντ που μοιάζει ευάλωτη μακριά από το «Ολντ Τράφορντ». Αν κάποια ομάδα καίγεται για τη νίκη είναι η γηπεδούχος, καθώς έχει μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσει την έξοδο στο Europa League της επόμενης σεζόν. Το 1Χ & goal/goal πληρώνει 2.03 στη WinMasters και αξίζει το ποντάρισμά μας.

Combo
22:00
Μπράιτον - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
1X & goal/goal
2.03
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις