Χορός των γκολ που φτάνει το 2.58

προγνωστικά

Premier League και Bundesliga έχει το μενού της Κυριακής για τον #Bats, με επιλογές που ξεπερνούν τον διπλασιασμό.

Τρεις αγώνες, έξι ομάδες, όλες με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και ικανές να μας προσφέρουν μια ποδοσφαιρική ημέρα γεμάτη θέαμα. Με βάση αυτό πάμε στα σημερινά προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα

Παρότι έχει ισχυρό προβάδισμα βαθμολογικά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει με σιγουριά τη θέση της στην τετράδα. Σίγουρα δε βοήθησε τον εαυτό της την Πέμπτη, όταν προηγήθηκε με 2-0 στην έδρα της Τότεναμ αλλά έφυγε μόλις με έναν βαθμό. Ακόμα κι έτσι, με 61 βαθμούς σε 31 αγώνες έχει το πλεονέκτημα και θέλει όσο πιο σύντομα γίνεται να τελειώσει τη δουλειά. Η σημερινή της πρόκληση είναι πολύ δύσκολη, καθώς αντιμετωπίζει μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Premier League.

Η Άστον Βίλα συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της και πλέον ελπίζει βάσιμα σε ευρωπαϊκή έξοδο. Με το 1-0 επί της Φούλαμ έφτασε τα δέκα σερί ματς χωρίς ήττα και έπιασε την Τότεναμ στους 54 βαθμούς. Πέρα από τις εξαιρετικές επιθετικές επιδόσεις της στην επίθεση (έχει σκοράρει και στα 22 ματς με τον Έμερι στον πάγκο), αρχίζει να στρώνει και στην άμυνα. Πολύ μεγάλο όπλο της είναι το πώς ξεκινά τα παιχνίδια, καθώς είναι η ομάδα της Premier League με τα περισσότερα γκολ στο πρώτο τέταρτο (11). Γενικότερα συνηθίζει να βρίσκει δίχτυα νωρίς και να κατευθύνει την εξέλιξη του αγώνα. Απέναντί της βρίσκει μια πολύ ποιοτική ομάδα, που όμως έχει προβλήματα στην άμυνα και απουσίες. Το να σκοράρουν οι «βίλανς» στο πρώτο ημίχρονο πληρώνει 2.40 στο Pamestoixima.gr και αξίζει το ποντάρισμά μας.

Μπάγερν – Χέρτα Βερολίνου

Η φετινή σεζόν αποδεικνύεται η χειρότερη της τελευταίας δεκαετίας για την Μπάγερν. Μετά από τους αποκλεισμούς σε κύπελλο και Champions League, την αλλαγή προπονητή (που προς το παρόν έχει φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα) και τα λάθη της διοίκησης στη στελέχωση του ρόστερ, υπάρχει ακόμα και ο κίνδυνος να χαθεί το πρωτάθλημα. Το γεγονός πως βασική ανταγωνίστρια για τον τίτλο είναι η Ντόρτμουντ, μια ομάδα που συνηθίζει να βάζει εμπόδια στον εαυτό της όπως φάνηκε και στο 1-1 με την Μπόχουμ την Παρασκευή, κάνει κάπως ευκολότερα τα πράγματα.

Με νίκη οι Βαυαροί επιστρέφουν στην κορυφή και αποκτούν ξανά τον έλεγχο της κατάστασης. Όσο κι αν η Χέρτα Βερολίνου «καίγεται» για βαθμούς, καθώς βρίσκεται στην τελευταία θέση, αυτό δεν είναι από τα παιχνίδια που ρεαλιστικά μπορεί να τους διεκδικήσει. Η αμυντική συμπεριφορά της στα τελευταία ματς είναι απαράδεκτη, καθώς δέχτηκε πέντε γκολ από την Σάλκε και τέσσερα από τη Βέρντερ Βρέμης. Όσο κι αν δυσκολεύεται στο σκοράρισμα τον τελευταίο καιρό η Μπάγερν, δύσκολα δε θα το εκμεταλλευτεί αυτό. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν το ξέσπασμα κι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ένα «φεστιβάλ» τερμάτων, ειδικά αν βοηθήσουν κι οι φιλοξενούμενοι. Πολύ χαμηλά η απόδοση του over 3,5, αξίζει να πάρουμε το ρίσκο με την επιλογή του over 4,5 σε απόδοση 2.58 στη WinMasters.

Λίβερπουλ – Τότεναμ

Στο ματς της ημέρας για την Premier League, η Λίβερπουλ υποδέχεται την Τότεναμ στο «Άνφιλντ». Θεωρητικά αυτό το παιχνίδι εν πολλοίς θα κρίνει αν κάποια από τις δύο ομάδες μπορεί να παραμείνει ζωντανή στη διεκδίκηση της τετράδας. Πρακτικά βέβαια, αυτό είναι κάτι πολύ δύσκολο και η μάχη τους μάλλον έχει να κάνει περισσότερο με την πέμπτη θέση. Όπως και να ’χει, είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και αμφότερες έχουν μεγάλο κίνητρο για να διεκδικήσουν τη νίκη.

Χορός των γκολ που φτάνει το 2.58ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Χορός των γκολ που φτάνει το 2.58

Η Λίβερπουλ έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες με το εκτός έδρας 2-1 επί της Γουέστ Χαμ και βρίσκεται σε ευνοϊκή θέση, καθώς παρότι είναι έβδομη απέχει έναν βαθμό από την πεντάδα κι έχει παίξει ένα ματς λιγότερο. Ο παράγοντας έδρα εννοείται πως μπαίνει στην εξίσωση, κι εκεί οι «κόκκινοι» παίζουν πολύ πιο ανοιχτά και επιθετικά. Συνήθως τα ματς τους με την Τότεναμ έχουν αρκετά τέρματα και πολύ υψηλό τέμπο, κάτι που περιμένουμε και σήμερα. Με ανεβασμένη την ψυχολογία τα «σπιρούνια» μετά την επιστροφή από το 0-2 στο ματς με τη Γιουνάιτεντ, θα χρειαστεί να ρισκάρουν στην προσπάθεια να διεκδικήσουν το διπλό. Βλέπουμε πολλά γκολ και σε αυτή την αναμέτρηση, και το 2.20 της Novibet για το over 3,5 είναι αρκούντως ικανοποιητικό.

Μονό
16:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Άστον Βίλα
Άστον Βίλα over 0,5 στο 1ο ημίχ.
2.40
BET: 15 units
Μονό
16:30
Μπάγερν - Χέρτα Βερολίνου
Over 4,5
2.58
BET: 15 units
Μονό
18:30
Λίβερπουλ - Τότεναμ
Over 3,5
2.20
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις