Παίξε μπάλα, μπέιμπι

Παίξε μπάλα, μπέιμπι

Από ουάν γκόουλ έλειψε ψες. Ένα της ΑΕΚ μπας και πήγαινε στα μπενάλτι ο τελικός με τον Ολυμπιακό, αλλά ΟΚ ήταν του ματς αυτό.

Μα να παίζεις Χ2 με όβερ 2,5 γκολάτσια στο Γουέστ Χαμ – Νιούκαστλ και να σου λήγει 0-2; Του σέιμ, του σέιμ…

Φίνις στο… ΠΣΚ, αρχή με Τουρκιά! Οι γείτονες έκαναν άλλη μαγκιά: αφού πληρώσαμε τις ομάδες μπας και αποφύγουν το ρελεγκέισιον, ο Ρετσέπης ο Ερντογάν ανακοίνωσε ότι δεν πέφτει καμία και ανεβαίνουν τρεις! Με 21 ομάδες η λίγκα φέτος. Τρέχα γύρευε.

Η Ανκαραγκουτσού αποδυναμώθηκε, του γουίκ την κόβω από ό,τι μελετάω και η Ερζουρούμσπορ έχει χημεία, ομοιογένεια. Γιατί όχι;

Και, λετς γκόου και εις το Λόντον, όπου παίζουσι η Τότεναμ και η Εβερτον, τα δικά ματς κορίτσα εδώ στο Εσεξ. Ούτε λίγο ούτε πολύς, η Εβερτον έχει να νικήσει τους «σπερς», μέσα έξω, οκτώ χρόνια, από τον Δεκέμβριο του 2012 με 0-4-7 φρομ δεν! Και δε μιλάμε για όποια και όποια Εβερτον: πήρε Χάμες, πήρε Αλαν, πήρε Ντουκουρέ. Συν ότι ο Κάρλο Αντσελότι ξέρει τα κουμπιά του Ζοσέ Μουρίνιο… Παίξε μπάλα, μπέιμπι.

Μονό

17:00 Ανκαραγκουτσού – Ερζουρούμσπορ: 2 (3.20)

Fun bet

18:30 Τότεναμ – Εβερτον: 2 (4.70)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις