Σκανδιναβικά combos για υπερδιπλασιασμό

Σκανδιναβικά combos για υπερδιπλασιασμό

Γεια και χαρά αγαπητοί κουβανέζοι και καλή Κυριακή. Δεν τα πήγαμε καλά εχθές καθώς μόνο η Μπόντενς μας δικαίωσε.

Πάμε στα φρέσκα γρήγορα με δύο επιλογές που θα μπουν στο παιχνίδι μου σήμερα από την Γ’ κατηγορία τόσο σε Σουηδία όσο και Νορβηγία.

Ξεκινάω από την Σουηδία και τον Βόρειο όμιλο, όπου θα επιλέξω το παιχνίδι ανάμεσα σε Γκέφλε και Μπρομαποΐκαρνα, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε ανοδική πορεία και να προέρχονται αμφότερες από συνεχόμενα επιτυχή παιχνίδια. Η Γκέφλε πάντως στάθηκε αρκετά τυχερή, ενώ η Μπρομαποϊκάρνα παίζει καλό ποδόσφαιρο, διαθέτει έμπειρο και ποιοτικό ρόστερ,ενώ έχει χάσει βαθμούς από ατυχία. Σήμερα θα ποντάρω στην καλύτερη ομάδα που, σε συνδυασμό με το over 1,5, πληρώνει 2.15.

Αλλάζω χώρα και πηγαίνω στην Νορβηγία και τον Α’ όμιλο και πιο συγκεκριμένα στο παιχνίδι ανάμεσα σε Φλόρο και Σένγια. Το ματς έχει χαρακτήρα τελικού, καθώς οι δύο ομάδες βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία και ειδικότερα οι φιλοξενούμενοι με ήττα θα βρεθούν αγκαλιά με τον υποβιβασμό,ενώ με νίκη θα μπουν δυνατά στο παιχνίδι της παραμονής.

Και οι δύο ομάδες διαθέτουν πολλά προβλήματα στην άμυνα και περιμένω να μας προσφέρουν ένα παιχνίδι με γκολ, με το goal /goal και over 3,5 να προσφέρεται στην τιμή του 2.45 και να ιντριγκάρει.

Μονό

16:00 Γκέφλε – Μπρομαποϊκάρνα: 2 & over 1,5 (2.15)

Μονό

16:00 Φλόρο – Σένγια: Goal/goal & over 3,5 (2.45)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις