Εμβόλιμα προβλήματα

προγνωστικά

Προγνωστικά: Κρίσιμες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η εμβόλιμη, προτάσεις με λογική και παράδοση αλλά και μια τουφεκιά στο 5,00! Γράφει ο #Eltoro

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες της στήλης και του site μας. Εξαιρετικά πήγαμε στο τελευταίο συναπάντημα μας, ένα γκολ από την Μπέτις στέρησε το απόλυτο, αλλά κέρδος βγήκε και επιστρέψαμε στα θετικά. Πάμε λοιπόν να δούμε τι έχουμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, σε μια εμβόλιμη που προβληματίζει.

Προγνωστικά: παράδοση – σερί – φόρμα

Για σήμερα το μενού περιλαμβάνει :

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μαγιόρκα. Η ήττα από την Μπαρτσελόνα την προηγούμενη αγωνιστική χάλασε ένα σερί έξι συνεχόμενων νικών και αήττητο 15 αγώνων, πάλι από την Μπαρτσελόνα! Φαίνεται να κλειδώνει την τετράδα και θέλει απλά να τελειώσει μια κακή σεζόν, πρώτη φορά επί εποχής Σιμεόνε δεν παίζει Ευρώπη μετά τα Χριστούγεννα και ο αποκλεισμός στο κύπελλο από την άσπονδη συμπολίτισσα Ρεάλ. Η Μαγιόρκα δυνατή εντός με δύο σερί νίκες, φαίνεται να αποκτά πλεονέκτημα στην υπόθεση παραμονή έναντι των υπολοίπων ανταγωνιστών. Στον πρώτο γύρο η Μαγιόρκα νίκησε με 1-0 την αντίπαλο της, σταμάτησε ένα αρνητικό σερί εφτά ηττών τότε και δημιούργησε ένα μικρό σερί νικών εις βάρος της Ατλέτικο, τρεις σερί νίκες για να ακριβολογώ! Πολλά με λίγα, προβλέπω νίκη γηπεδούχων με λίγα τέρματα. Εμβόλιμη είναι, πρέπει να γίνει και διαχείριση δυνάμεων. Αυτό μονό.

Εμβόλιμα προβλήματαΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Εμβόλιμα προβλήματα

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Χαμηλά και πολύ λογικά ο άσσος στο Θέλτα – Έλτσε. Μαθηματική επιβεβαίωση της παραμονής θέλει η Θέλτα, του υποβιβασμού περιμένει η Έλτσε. Άσσος σε δυάδα με τον απλό άσσο της Ατλέτικο που προανέφερα. Στο Χετάφε – Αλμερία θα γίνει πραγματική σφαγή! Ελαφρύ προβάδισμα οι γηπεδούχοι, αλλά το χέρι δεν πάει εύκολα, μόνο θετικό υπέρ τους η παράδοση και η βαθμολογία, χειρότερη εκτός έδρας ομάδα η Αλμερία, χειρότερη και από την ουραγό Έλτσε για να καταλάβετε, με ρεκόρ φέτος 0-4-10! Το αφήνω. Κλείνω με το Ράγιο Βαγιεκάνο – Μπαρτσελόνα. Η Ράγιο παλεύει για να σωθεί, η Μπαρτσελόνα δεν είναι στα καλύτερα της, τουφεκιά στον άσσο και ότι βγει. Για τους λιγότερο ρισκαδόρους και το 1Χ και το dnb, αξίζουν.

Αυτά τα λίγα για απόψε λοιπόν.

Όλα τα προγνωστικά μου

Μονό
20:30
Ατλέτικο Μαδρίτης - Μαγιόρκα
1 & under 3,5
1.80
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 1.95
20:30
Ατλέτικο Μαδρίτης - Μαγιόρκα
1
1.42
23:00
Θέλτα - Έλτσε
1
1.36
BET: 20 units
Μονό
23:00
Ράγιο Βαγιεκάνο - Μπαρτσελόνα
1
5.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις