Φαβορί και έδρες έως 4.00

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη προγνωστικών και δίνει φαβορί και έδρες μέχρι 3.75

Καλησπέρα σε όλους. Επιστροφή στα προγνωστικά μας με πλούσιο πρόγραμμα Τετάρτης σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Τέσσερις αναμετρήσεις, ένα μακροχρόνιο, όλα σε τιμές αξίας που φτάνουν μέχρι το 4.00. Πάμε να δούμε.

Προγνωστικά: Μπασκετικοί πειρασμοί

  • Αρχή με Κολοσσός Ρόδου – Παναθηναϊκός. Οι «Ροδίτες» θα παραταχθούν με μόλις εννέα παίκτες, έχουν σοβαρά προβλήματα τραυματισμών και μάλλον η σεζόν τελείωσε εδώ για αυτούς. Οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν χωρίς τον Μπέικον, οπότε θα υπάρχει μεγαλύτερη υγεία και ομαδικό πνεύμα. Το ματς ενδέχεται να ανοίξει, εμείς κρατάμε το διπλό -10,5 στο 1.75 για… εύκολο πράσινο απόγευμα.
  • Στον πρώτο ημιτελικό του Eurocup κάνει «μπαμ» από χιλιόμετρα το over 159,5. Προμετέι και Τουρκ Τέλεκομ προσφέρουν μπασκετικό θέαμα απλόχερα, δεν παίζουν άμυνα και η νικήτρια θα πάρει το ματς με την επίθεση. Παίζει επίσης ρόλο και το γεγονός ότι παίζουν σε «ουδέτερο» έδαφος οπότε τα κουκιά είναι μοιρασμένα και θα κριθεί το ματς στα σημεία.

Προγνωστικά: Ταξίδι από τον Βόλο στο Σέφιλντ

  • Στο Βόλος – Παναθηναϊκός, δεν υπάρχει λόγος να μην κοντράρεις το φαβορί εκ πρώτης όψεως. Ωστόσο οι «Βολιώτες» ακόμα δεν έχουν βρει γκολ, επιθετικά δημιουργούν φάσεις και γενικά δεν είναι τόσο κακή ομάδα. Οι «πράσινοι» δεν έχουν λόγο να πιεστούν, θα χαλαρώσουν άμα πάρουν νωρίς προβάδισμα και οι γηπεδούχοι… ένα γκολ το αξίζουν. Έχω την αίσθηση πως θα το πετύχουν, μίας και στα «χασομέρια» του αγώνα μπορεί να το πετύχουν. Κρατάμε το over 0,5 του Βόλου στο 2.50, είναι καλό για κάτι μεγάλο.
  • Τέλος στο Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Μπρομ, προβλέπεται σκληρή αγγλική μάχη. Δεν παίζουν αρκετή άμυνα, βγάζουν μία αφέλεια και το αμφίτερμα μοιάζει πιθανό. Στο 1.80 να συμβεί, τιμιότατο.

Φαβορί και έδρες έως 4.00ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Φαβορί και έδρες έως 4.00

Y.Γ Δυνατό μακροχρόνιο η κατάκτηση του Europa από την Σεβίλλη. Το έχει κάνει τόσες φορές, ίσως ακόμα μία. Στο 4.00 να γίνει αυτό.

Όλα τα προγνωστικά μου

Μονό
15:45
Κολοσσός Ρόδου - Παναθηναϊκός
2 (-10,5)
1.75
BET: 20 units
Ρίσκο
18:00
Βόλος - Παναθηναϊκός
Βόλος over 0,5
2.50
BET: 8 units
Μονό
19:00
Προμετέι - Τουρκ Τέλεκομ
Over 159,5
1.76
BET: 20 units
Μονό
22:00
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Μπρομ
Goal/goal
1.80
BET: 20 units
Μακροχρόνιο
Κατάκτηση Europa League
Σεβίλλη
4.00
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις