Ειδικά για όλα τα γούστα σε ΣΕΦ και Βαρκελώνη

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague στην δεύτερη βραδιά της πρώτης στροφής των play offs με ειδικά παικτών.

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ με προγνωστικά Euroleague. Η δεύτερη βραδιά των play offs έχει έντονο ελληνικό στοιχείο, με το παιχνίδι του ΣΕΦ να ξεχωρίζει. Ταυτόχρονα ο Σάρας αντιμετωπίζει την αγαπημένη του Ζαλγκίρις και τα δύο αυτά ματς κρύβουν αξιόλογα σημεία στα ειδικά παικτών.

Προγνωστικά Euroleague: Μπαρτσελόνα – Ζαλγκίρις

Ξεκινάμε από το πρώτο χρονικά ματς της βραδιάς. Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ζαλγκίρις και είναι το μεγάλο φαβορί. Η προϊστορία όμως έχει δείξει ότι οι Λιθουανοί είναι σκληρά καρύδια και η ομάδα του Σάρας δεν εμπνέει εμπιστοσύνη για μεγάλα χάντικαπ. Δε θα μπλέξουμε με σημεία λοιπόν, αλλά με δύο ειδικά. Πρώτη επιλογή ο Λεκαβίτσιους. Ο Λιθουανός γκαρντ παίζει γύρω στα 20 λεπτά και δεδομένου ότι οι τραυματισμοί στην περιφέρεια είναι αρκετοί, μπορεί να συμβάλει στη δημιουργία. Δε ζητάμε πολλά, μόνο δύο ασίστ. Στον αγώνα της regular season μοίρασε τρεις. Ένας άλλος παίκτης των φιλοξενούμενων αντιμετωπίζει την παλιά του ομάδα. Ο λόγος για τον Σμιτς, που θα παίξει σε ένα γήπεδο που γνωρίζει καλά. Έχουμε πει πολλές φορές ότι η ρακέτα των Ισπανών δεν είναι από τα πιο δυνατά τους σημεία και η εμπειρία του Λετονού είναι καταλυτική για την τύχη της Ζαλγκίρις στη σειρά. Εμείς θέλουμε μόνο τρία διποντάκια!

Ειδικά για όλα τα γούστα σε ΣΕΦ και ΒαρκελώνηΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Ειδικά για όλα τα γούστα σε ΣΕΦ και Βαρκελώνη

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε

Λίγο αργότερα, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Φενέρ του Ιτούδη, του Καλάθη και του Ντόρσεϊ. Στην κανονική διάρκεια έστησε δύο πάρτι απέναντι στους Τούρκους, αλλά πιστεύω πως δε θα είναι τόσο εύκολα τα πράγματα σε αυτή τη σειρά. Πάλι θα πάμε σε ειδικά, από δύο παίκτες των φιλοξενούμενων. Αρχικά ποντάρουμε στα κερδισμένα φάουλ του Καλάθη. Ο Έλληνας γκαρντ κρατάει τη μπάλα στα χέρια του, κερδίζει φάουλ και κακά τα ψέματα, ο Μπαρτζώκας έχει λόγους να τον σημαδέψει. Όσο για τον Μότλεϊ, είναι ο παίκτης – αποκάλυψη της φετινής Φενέρ. Οι απουσίες στη front line θα του δώσουν ακόμα περισσότερο χρόνο σε αντίθεση με τον Φαλ, που έχει πίσω του και Μπλακ και Μπολομπόι. Πιστεύω πως ο Γάλλος του Ολυμπιακού θα μαζέψει λιγότερα ριμπάουντ. Άλλωστε υστερεί στον μέσο όρο μέχρι στιγμής κατά μία μονάδα.

Όλα τα προγνωστικά μου

Ειδικό
21:00
Μπαρτσελόνα - Ζαλγκίρις
Λεκαβίτσιους over 1,5 ασίστ
2.37
BET: 20 units
Ειδικό
21:00
Μπαρτσελόνα - Ζαλγκίρις
Σμιτς over 2,5 εύστοχα δίποντα
2.27
BET: 25 units
Ειδικό
21:45
Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε
Καλάθης over 1,5 κερδισμένα φάουλ
2.55
BET: 30 units
Ειδικό
21:45
Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε
Η2Η Ριμπάουντ Φαλ - Μότλεϊ:2
1.91
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις