Τα combos που μας αρέσουν…

Τα combos που μας αρέσουν...

Σε μια δυάδα από combos θα στηριχθεί σήμερα η στήλη μας, αφού έχουμε την έναρξη των πρωταθλημάτων σε Αγγλία και Ισπανία, και τα πράγματα είναι κάπως ρευστά. Δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα των ομάδων, ειδικά σε μία τόσο δύσκολη και μεταβατική περίοδο. Έτσι θα προσπαθήσουμε να κινηθούμε κάπως πιο safe.

Πρώτος αγώνας που θα ασχοληθούμε είναι το Τότεναμ – Έβερτον. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έρχεται αντιμέτωπη με την ομάδα του Κάρλος Αντσελότι, σε ένα ματς αρκετά ενδιαφέρον με πολλές ιδιαιτερότητες. Ο Μουρίνιο γκρινιάζει για την έλλειψη ενός δεύτερου ικανού επιθετικού, περιμένοντας την αντίδραση της διοίκησης, ενώ από την άλλη η Έβερτον κάνοντας μερικές καλές προσθήκες ξεχωρίζοντας αυτή φυσικά του Χάμες Ροντρίγκες, ευελπιστεί να βρει μια θέση για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σε αυτό το πρώτο ματς της χρονιάς, τα Ζαχαρωτά θα στερηθούν τις υπηρεσίες βασικών παικτών όπως των Ντελφ, Χολγκέιτ και Τοσούν. Από την άλλη αμφίβολος είναι ο Λο Σέλσο για την Τότεναμ.

Αναμένω ένα δυνατό ματς, με τα “σπιρούνια” να είναι πιο ποιοτικά και έχοντας τον Χάρι Κέιν σε καλή μέρα, δεν θα δυσκολευτούν να βρουν ένα γκολ το οποίο θα αλλάξει την εικόνα του ματς. Εξάλλου η Τότεναμ έχει να γνωρίσει την ήττα εντός έδρας από την Έβερτον από το μακρινό 2008, με σκορ 1-0.

Αλλάζουμε χώρα και ταξιδεύουμε στην Ισπανία, όπου εκεί η Βαλένθια υποδέχεται την Λεβάντε. Η Βαλένθια θέλει να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα με νίκη, έχοντας όμως απών τους Σίλεσεν (βασικός τερματοφύλακας) και Τζέισον, ενώ αμφίβολος είναι και ο Γκαμειρό. Η πώληση του επιθετικού Ροντρίγκο στη Λιντς και του εξτρέμ Τόρες στη Σίτι, ίσως έχει αφήσει ένα κενό στην επιθετική γραμμή της ομάδας, οπότε θα είναι ένα ερωτηματικό η επιθετική της εικόνας. Επίσης η απουσία του μαέστρου Παρέχο ο οποίος πήρε μεταγραφή στη Βιγιαρεάλ, αποτελεί πλήγμα για την ομάδα καθώς δύσκολα θα γεμίσει κάποιος τα παπούτσια του. Η Βαλένθια θέλει να κυνηγήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, καθώς φέτος έμεινε εκτός Ευρώπης. Από την άλλη η Λεβάντε, κατάφερε να σωθεί σχετικά εύκολα τερματίζοντας αρκετά πιο πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού κάτι που θέλει να πραγματοποιήσει και αυτή τη χρονιά.

Η Λεβάντε αποδείχτηκε σκληρό καρύδι ορισμένες φορές ακόμα και για τους μεγάλους του πρωταθλήματος, και απέναντι στη Βαλένθια θα προσπαθήσει να μην ηττηθεί. Τα τελευταία 9 εντός έδρας παιχνίδια της Βαλένθια απέναντι στη Λεβάντε έληξαν δίχως τις “νυχτερίδες” να έχουν ηττηθεί, και με το σκορ να είναι άνω των δύο τερμάτων.

Δυάδα (απόδοσης 2.84)

18:30 Τότεναμ – Έβερτον: 1Χ & over 1,5 (1.67)

22:00 Βαλένθια – Λεβάντε: 1X & over 1,5 (1.70)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις