Ανανέωσε και πληρώνει ο Λόπεζ

Προγνωστικά MLB

Προγνωστικά MLB: Συνέχεια στα ταμεία θέλει να δώσει ο #Dogass με επιλογές από δύο αναμετρήσεις στο μπέιζμπολ.

Χριστός ανέστη! Εξαιρετικά τα πήγαμε χθες, καθώς ο Οχτάνι δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους Ρόιαλς. Σήμερα θα ασχοληθούμε με δύο αναμετρήσεις στα προγνωστικά MLB.

Προγνωστικά MLB: Λόπεζ στο τιμόνι

Τα ξημερώματα οι Νάσιοναλς έκαναν την έκπληξη και πήραν τη νίκη με 3-2. Σήμερα τα πράγματα μάλλον θα είναι διαφορετικά. Στο ανάχωμα για τους Τουίνς ξεκινάει ο Πάμπλο Λόπεζ που πριν τρεις ώρες ανανέωσε με νέο τετραετές συμβόλαιο ύψους 73,5 εκατομμυρίων δολαρίων. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, δίνοντας μόλις 1.73 run στις τέσσερις αναμετρήσεις που έχει αγωνιστεί.

Για τους Νάσιοναλς θα ξεκινήσει ο Τσαντ Κουλ που διανύει κακή σεζόν μέχρι στιγμής, δίνοντας σε 14.2 inning 8,59 run και 17 hit. Πολύ μεγάλα νούμερα για αυτό το επίπεδο. Αν συνυπολογίσουμε τη διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων θα πάρουμε τον άσο με χάντικαπ (-1,5).

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Τραγικοί pitcher, στο κίνητρο το ενδιαφέρον

Τέλος θα ασχοληθούμε  με την αναμέτρηση των Ρέιντζερς με τους Αθλέτικς. Η ομάδα του Τέξας ηττήθηκε τα ξημερώματα με 4-5 και σίγουρα θα θελήσει να πάρει εκ νέου τα ηνία στη σειρά. Σε αυτό βοηθάει η έλευση σαν βασικού πίτσερ στη σημερινή αναμέτρηση του Σιντάρο Φουτζινάμι. Ο Ιάπωνας κάνει τραγική σεζόν καθώς, δίνει 16 run σε 12 inning!!! Στο προηγούμενο παιχνίδι του αντικαταστάθηκε στο δεύτερο inning.

Απέναντι από τον Φουτζινάμι θα βρεθεί ο Χίνεϊ που μετά το κακό του ξεκίνημα, δεν δίνει εύκολα run. Αν ήταν πιο έμπειρος pitcher στο τιμόνι των Ρέιντζερς, η νίκη τους με -1,5 θα ήταν μία πολύ δυνατή επιλογή όμως τώρα, εμείς θα πάμε πιο safe στην καθαρή νίκη τους.

Μονό
21:10
Τουίνς - Νάσιοναλς
1 (-1,5)
1.80
BET: 20 units
Ειδικό
21:10
Τουίνς - Νάσιοναλς
Κουχλ να δεχθεί over 3,5 hit & under 6,5 strikeout
3.12
BET: 5 units
Δυάδα απόδοσης 2.22
21:10
Τουίνς - Νάσιοναλς
1
1.47
02:05
Ρέιντζερς - Αθλέτικς
1
1.51
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις