Ξυπνάει η Άρσεναλ, μάχη παραμονής στην Ισπανία

Προγνωστικά

Ο #Farantos αναλύει και δίνει τα προγνωστικά του για παιχνίδια που «καίνε» σε Αγγλία και Ισπανία έως 2.50.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Στη σημερινή στήλη θα αναλύσουμε το παιχνίδι της Άρσεναλ απέναντι στην Σαουθάμπτον, με τους «κανονιέρηδες» να θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Στην Ισπανία, Εσπανιόλ και Κάντιθ δίνουν μάχη για την παραμονής στην κατηγορία. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Προγνωστικά Άρσεναλ – Σαουθάμπτον

  • Πρώτος γύρος: Σαουθάμπτον – Άρσεναλ 1-1.
  • Τα 6/10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έχουν έρθει under 2,5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Ρεπορτάζ: Η Άρσεναλ προέρχεται από δεύτερη σερί γκέλα, καθώς ήρθε ισοπαλία 2-2 με την Γουέστ Χαμ. Οι «κανονιέρηδες» δείχνουν μία αστάθεια στην άμυνα τους στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος, αφού έχει δεχθεί έστω ένα γκολ. Over 2,5 έχουν έρθει τα 8/10 τελευταία παιχνίδια του. Ο Μικέλ Αρτέτα δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Σαλιμπά, Τομιγιάσου και Ελνένι, ενώ αμφίβολος είναι ο Ζιντσένκο.

Από την άλλη, η Σαουθάμπτον ηττήθηκε εντός έδρας από την Κριστάλ Πάλας με 2-0. Αυτή ήταν η τέταρτη ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Η ομάδα του Ρούμπεν Σέγιες βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και προσπαθεί να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες της απομένουν για την παραμονή της στην κατηγορία. Under 2,5 έχουν έρθει τα 7/10 τελευταία της παιχνίδια. Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει στον Λάριος, ενώ αμφίβολοι είναι οι Σαλισού, Νάιλς και Λιβραμέντο.

Εκτίμηση: Η Άρσεναλ νιώθει την ανάσα της Μάντσεστερ Σίτι, με την διαφορά να είναι στους τέσσερις βαθμούς (οι «πολίτες» έχουν ένα ματς λιγότερο). Η Σαουθάμπτον μπορεί να της στέρησε βαθμούς στο πρώτο παιχνίδι, όμως τη δεδομένη στιγμή δύσκολα θα της στερήσει τη νίκη. Επομένως, θα πάμε με το 1 ημίχρονο/1 τελικό & over 2.5 στο 1.97 της Betshop. Επίσης, καλή επιλογή είναι να σκοράρει ο Σάκα στο 2.50, αφού όπως δήλωσε θέλει να εξιλεωθεί για το χαμένο πέναλτι στην προηγούμενη σεζόν.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Εσπανιόλ – Κάντιθ

  • Πρώτος γύρος: Κάντιθ – Εσπανιόλ 2-2.
  • Under 2,5 στα 6/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Ρεπορτάζ: Η Εσπανιόλ έκανε την έκτη σερί της ήττα στο πρωτάθλημα, καθώς έχασε με 3-1 στην έδρα της Μπέτις. Είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και όσο έχει αυτή την αγωνιστική εικόνα, ο υποβιβασμός θα παραμένει ορατός. Στις 9/10 τελευταίες της αναμετρήσεις έχουν σκοράρει και οι δύο ομάδες. Ο Λουίς Γκαρθία Φερνάντεθ θα έχεις όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Από ήττα προέρχεται και η Κάντιθ, αφού έχασε με 2-0 εντός έδρας από τη Ρεάλ Μαδρίτης, παρότι άντεξε 72 λεπτά στην πίεση της «βασίλισσας». Η ομάδα του Σέρχιο απέχει τέσσερις βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού και θέλει να την αυξήσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Ο 46χρονος Ισπανός τεχνικός έχει γεμάτο απουσιολόγιο, καθώς δεν υπολογίζει στους Κάλα, Γαρίδο, Εσκαλάντε, Θαλδούα και Οκάμπο.

Εκτίμηση: Αμφότερες οι ομάδες καίγονται για βαθμούς, ώστε να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Πιστεύω πως θα κοιτάξουν κυρίως τα μετόπισθεν και θα ψάξουν το γκολ στις αντεπιθέσεις. Οπότε θα θα κρατήσουμε για τα προγνωστικά τα 2-3 γκολ στο 1.91 της Novibet, ενώ σημαντικό είναι πως στα περισσότερα μεταξύ τους παιχνίδια σημειώνεται γκολ μετά το 28’ λεπτό, το οποίο βρίσκεται στο 2.04.

Combo
22:00
Άρσεναλ - Σαουθάμπτον
1/1 & over 2,5
1.97
BET: 20 units
Σκόρερ
22:00
Άρσεναλ - Σαουθάμπτον
Γκολ Σάκα
2.50
BET: 5 units
Μονό
22:00
Εσπανιόλ - Κάντιθ
2-3 γκολ
1.91
BET: 20 units
Λεπτά
22:00
Εσπανιόλ - Κάντιθ
Γκολ μετά το 28:00
2.04
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις