Ευρωπαϊκές καταστάσεις μέχρι 2.50

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με προγνωστικά από ποδόσφαιρο και μπάσκετ που ακουμπούν το 2.50

Καλησπέρα σε όλους. Ακόμα μία ημέρα προγνωστικών και στοιχηματικών προβλέψεων, μία ημέρα με μπόλικη δράση και αρκετά παιχνίδια που έχουν ενδιαφέρον. Εμείς εστιάζουμε σε τέσσερα από αυτά με φόντο το ταμείο και την συνέχεια των σερί μας. Πάμε να δούμε.

Προγνωστικά: Οι μηχανές αρχίζουν και ανάβουν

  • Ξεκίνημα με Ολυμπιακός – Άρης. Εκκίνηση στα playoffs της Basket League με μία αναμέτρηση που έχει ξεκάθαρο και δίκαιο φαβορί. Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να κάνουν μία δυνατή προπόνηση πριν την Φενέρμπαχτσε και παράλληλα καλούνται να βγάλουν στο παρκέ σοβαρή εικόνα αφού πλέον έχει ξεκινήσει η post season. Οι «κίτρινοι» τίμια ομάδα είναι θα προσπαθήσουν αλλά δύσκολα θα βρουν τρόπο να περιορίσουν τα επιθετικά ατού των γηπεδούχων και παράλληλα δεν έχουν τις λύσεις να σπάσουν την άμυνα. Κρατάμε τον άσσο με -21,5 χάντικαπ στο 1.75.
  • Συνέχεια με Αλκμάαρ – Άντερλεχτ. Ωραίες οι ρομαντικές οι ιστορίες περί Ελλήνων ωστόσο οι Βέλγοι είναι ανώτερη ομάδα και παρουσιάζουν καλύτερη εικόνα. Εξάλλου το προβάδισμα του πρώτου αγώνα αποτυπώνει καλύτερα την διαφορά δυναμικής των δύο ομάδων. Μας αρέσει το combo του ενός γκολ των Βέλγων και των δύο κόρνερ που ενδέχεται να κερδίσουν, στο 1.90.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Προγνωστικά: Μουρίνιο και γκολ

  • Στο Νις – Βασιλεία η συνταγή είναι ξεκάθαρη και… δοκιμασμένη. Το αμφίτερμα πληρώνει όπως πρέπει στο 1.90 για μία αναμέτρηση που θα έχει γκολ, θέαμα και ενδέχεται να κριθεί στο φινάλε.
  • Τέλος η Ρόμα αντιμετωπίζει την Φέγενορντ στο Ολίμπικο και καλείται να γυρίσει από το 1-0 του πρώτου αγώνα. Έχει δείξει αρκετές φορές πως στο γήπεδο της, είναι πιο σοβαρή και έχει σημειώσει μεγάλες επιτυχίες. Μπορεί να το πετύχει και απόψε αφού έχει το βάθος να το καταφέρει και ειδικά άμα τα τρικ του Μουρίνιο βγουν στο χορτάρι. Η πρόκριση της πληρώνει καλά στο 2.50.

Όλα τα προγνωστικά μου

Μονό
19:15
Ολυμπιακός - Άρης
1 (-21,5)
1.75
BET: 20 units
Combo
19:45
Αλκμάαρ - Άντερλεχτ
Over 0,5 & over 1,5 κόρνερ Άντερλεχτ
1.90
BET: 20 units
Μονό
22:00
Νις - Βασιλεία
Goal/goal
1.90
BET: 20 units
Μονό
22:00
Ρόμα - Φέγενορντ
Πρόκριση: Ρόμα
2.50
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις