Πάθος και εμπειρία στο 2.20

προγνωστικά

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη προγνωστικών και πονταρίσματα με αξία σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Καλησπέρα σε όλους. Επιστροφή σήμερα με προγνωστικά Μ. Σαββάτου. Μπορεί στην Ελλάδα λόγω ημερών να μην έχουμε δράση όμως στην Ευρώπη υπάρχουν ορισμένες μεγάλες αναμετρήσεις και εννοείται έχουμε playoffs στο ΝΒΑ. Πάρτε θέση και ξεκινάμε το ταξίδι μας στον κόσμο του κουπονιού.

Μετράνε το πάθος και τα γκολ

  • Ξεκινάμε με Στουτγκάρδη – Ντόρτμουντ. Παιχνίδι με φαβορί τους Βεστφαλούς οι οποίοι βέβαια πηγαίνουν στην έδρα μίας ιδιαίτερα επικίνδυνης ομάδας και ανεβασμένης. Αμφότερες έχουν έφεση στο γκολ, με τον Τέρζιτς να έχει φτιάξει κάπως τα μετόπισθεν της Μπορούσια. Η αλήθεια είναι πάντως πως έχει αξία το αμφίτερμα στο 1.70 καθώς και οι γηπεδούχοι πρέπει να διεκδικήσουν το ματς για να σωθούν και οι φιλοξενούμενοι θέλουν να μείνουν κοντά στην Μπάγερν Μονάχου.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

  • Συνέχεια με Παρί – Λανς. Φοβερή αναμέτρηση, εάν χάσουν οι Παριζιάνοι τότε το πρωτάθλημα παίρνει φωτιά. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε εκπληκτική κατάσταση, δεν βγάζει καμία εμπιστοσύνη η ομάδα του Γκαλτιέ. Αξία στην κόντρα, αφού μία σπίθα της Λανς χρειάζεται για να ανάψει το ματς. Επιλογή το 2 +1 στο 2.20.

Combo με Μπρούκλιν

  • Τα Playoffs του ΝΒΑ ξεκινούν με την αναμέτρηση της Φιλαδέλφεια με το Μπρούκλιν. Ωραίο ματσάκι, φαβορί οι Σίξερς αλλά ο άσσος είναι στα πατώματα. Οι Νετς έχουν φιλόδοξες μονάδες και άμα βρουν ρυθμό… τότε θα έχουν θέμα οι αντίπαλοι. Μας αρέσει το combo των 6,5 πόντων του Ο’Νιλ και της 1,5 ασίστ του Μπρίτζις. Αμφότεροι αναμένεται να επιβεβαιώσουν τους μέσους όρους τους, έχουν και πλέον το κίνητρο.

Δείτε εδώ τα σημερινά προγνωστικά μου

Μονό
16:30
Στουτγκάρδη - Ντόρτμουντ
Goal/goal
1.70
BET: 20 units
Combo
20:00
Φιλαδέλφεια Σίξερς - Μπρούκλιν Νετς
Ρ. Ονίλ over 6,5 πόντοι & Μ. Μπρίτζις over 1,5 ασίστ
1.87
BET: 20 units
Μονό
22:00
Παρί Σεν Ζερμέν - Λανς
2 (+1)
2.20
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις